Ja to mam celkom dobre, doobeda kadernicka, potom sa presuniem do Kamily a tam pride vizazistka, obleciem sa do siat a o 14,30 - 15 sa mozeme fotit. Fotime sa tam, takze ziadne presuvacky nebudu a sobas je o 17,00.
Ooocko ahoj :-)
ahoj ooo
skipi - my s andzi mame symphony akurat ja s tmavou vysivkou a anzi bledou....
ja si davam kadernicku na 8 a potom vizazistu na cca 10,aj skor..este som to s nim neprebrala..bolo by nacase :-D
kukala som luci teba v albume - su peknucke, aj andzi ma z diamondu? inak kamoska mala s ciernou vysivkov saty a bolo to velmi zaujimave, take ine, ale velmi pekne
caute kocky-nasi mali pokazeny comp...len som vas prisla pozdravit,lebo o chvilku utekam do Piestan
amdzi-zajtra budem na teba mysliet,zelam ti,aby si prezila krasny svadobny dnik a aby islo vsetko podla predstav :-) ..tesim sa na infosky ;-)
babuľky, ďakujem krásne, po svadbe sa ozvem. Pomáham mamin so zákuskami, chúďatko, bola včera hore do 6.tej ráno,lebo ešte upratovala a upravovala mi popolnočné šaty.Neviem, čo by sama robila, keby som dnes na tom fotení. Večer máme pozvaných 40 hostí, treba nachystať jedlo, stoly, tak utekám.
andzi - uzite si to, nech je to pre vsetkych nezabudnutelny den!!! neboj,urcite vsetko dopadne na 1 s hviezdickou :-) myslime na teba
caute kocky, ja padam...pekny vikend