ahojte, dobre ranko babulky :-)
skuska dopadla v pohodke, skoro nic mi na satach nemusia upravovat :-) veeelka spokojnost. Dnes uz od skoreho rana makam.
ahoj miska, takze skusku mas za sebou a posledny pracovny den ako slobodna pred sebou :-D tak si to uzi a moc nemakaj ;-)
nasa vcerajsia skuska cokofontany dopadla dobre, vieme co mame a co nemame robit 8-)
ajajaj, este ani zdaleka..ale mam teraz aj vela roboty takze moc nestiham...musim este obvolat DJ,fotografa a dopravu..ma stretko s koordinatorkou hned ako mi posle dokonceny harmonogram dna, musim si dat spravit nechty, v piatok idem kadernicke na melir,stale nemam finalny zoznam hosti - od toho sa odvijaju menovky, chcem dat vyvolat dakovne karticky v podobe fotky s textom...a este musime spravit nakupy...a to ma len teraz napadlo..obleceni ale sme,akurat treba vyzehlit drahemu kosele...to bude asi najvacsi problem kedze to nenavidim a nikdy mi to nejde ]-(
ahojte, ja som sem nechodila ale kedze svadobne temy maj su uz pase, casto si vas citam
keby sa svadba dala opakovat, urcite to urobim a hlavne preto, aby som si to cele poriadne uzila lebo som to nestihla
takze ak mozte hodte starosti aj ny inych lebo inak vam to kocky ubehne len ako nejakej koordinatorke a to asi nechcete !! :)
caute babky, som krasna od kadernicky...
miska tak to je supeeeer, ze saticky sadli ako uliate..ty uz tu zajtra nebudes?
luci, tu fontanu ti doniesol bratranec z tej kanady?
ahoj skipi aj micinecka
fontanu sme kupilitu v nitre akurat som cakala, ze nas bude viac lebo tam ide min 400g cokolady a to by sme dvaja nezvdladli :-D a kde mas fotecky od kadernicky?
vsetko mozne, vcera sme mali ceresne,jahody, ananas a banany...a este hrozno...a budeme mat aj gumi mackov a marshamallows (ci ako sa to pise), urcite ale na svadbu budeme kupovat aj melony, mozno pomarance a mandarinky...
lucinka ja by som odporucila aj trochu susienok malickych maslovych, resp nejake styl piskota
naj ovocie je podla mna hrozno jahoda melon jabko kiwi citrus mi nejko nepasuje :))
skipi - neblazni, hlavna atrakcia vecera ma nevesta so zenichom :-D :-D :-D
mici - dik za radu,este som o presnom ovoci moc neuvazovala, to nastane az v obchode...ale jahody mali velky uspech ;-)
ja som dnes neporiadna, ale uz sa vam opat venujem :-)
Skip ja uz nemam kde byt na nete, takze dnes som a potom az v pondelok. A za pocko kluuud, nejak bude. Uz to nezmenime
no,pozerala som to....v podstate najvacsie riziko zrazok je na sobotu...ale stale myslime pozitivne..to ani janocka urcite nie je nadsena..janiii, myslime aj na teba!!! ;-) ;-)
baby dikes, ved to, obe mame party pod stanom, takze tie prehanky ]-( ]-( ]-( ]-(
musime mysliet pozitivne,ze este nejak zafuka a nesplni sa ta predpoved
miska, na mobile budes... ti napisem a v piatok sa dojdeme na teba teda na vas kuknut :-) uzi si este posledne pripravy...
babulky, ideme zasa tancit, vecer kuknem, co nove...papacko