Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to ti pekne dakujem :-p ... odchadza dnes vecer, ale ide len do ciech a v stredu je doma
Odpovedať
Profilova fotka
no super :-) tak si chvíľu bez neho užívaj. Ja už padáám, pa zlatičko
Odpovedať
Profilova fotka
no tak utekaj a zajtra cakam cerstve infosky o skuske ;-) papa
Odpovedať
Profilova fotka
čaute babule,idem vás na skok pozdraviť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dobre ranko babulky :-) skuska dopadla v pohodke, skoro nic mi na satach nemusia upravovat :-) veeelka spokojnost. Dnes uz od skoreho rana makam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj miska, takze skusku mas za sebou a posledny pracovny den ako slobodna pred sebou :-D tak si to uzi a moc nemakaj ;-) nasa vcerajsia skuska cokofontany dopadla dobre, vieme co mame a co nemame robit 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru, veru Lu :-) a co nemate robit pri cokofontane?
Odpovedať
Profilova fotka
no,jednoznacne do nej neliat studene mlieko :-D a precitat si navod pred pouzitim by bolo fajn :-) ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa ;-) tak obcas je fajn citat
Odpovedať
Profilova fotka
ale nic zle sa nestalo, akurat sme dlhsie cakali kym sa roztopi cokolada ale inak mala uspech :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je hlavne, ze mala uspech, normalne si mi chute narobila
Odpovedať
Profilova fotka
joooj,cokoladka bola moc dobra..aj ked mne asi viac chuti ta horka takze na svadbu spravime kompromis a dame pol na pol
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Lu a s ostatnymi pripravami si na tom ako? CI uz len cakate na den "D"?
Odpovedať
Profilova fotka
ajajaj, este ani zdaleka..ale mam teraz aj vela roboty takze moc nestiham...musim este obvolat DJ,fotografa a dopravu..ma stretko s koordinatorkou hned ako mi posle dokonceny harmonogram dna, musim si dat spravit nechty, v piatok idem kadernicke na melir,stale nemam finalny zoznam hosti - od toho sa odvijaju menovky, chcem dat vyvolat dakovne karticky v podobe fotky s textom...a este musime spravit nakupy...a to ma len teraz napadlo..obleceni ale sme,akurat treba vyzehlit drahemu kosele...to bude asi najvacsi problem kedze to nenavidim a nikdy mi to nejde ]-(
Odpovedať
čaute baby, vidím, že už žijete svadobnou hodrúčkou. Užite si to, tie chvíle príprav sú fakt krajšie ako samotná svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som sem nechodila ale kedze svadobne temy maj su uz pase, casto si vas citam keby sa svadba dala opakovat, urcite to urobim a hlavne preto, aby som si to cele poriadne uzila lebo som to nestihla takze ak mozte hodte starosti aj ny inych lebo inak vam to kocky ubehne len ako nejakej koordinatorke a to asi nechcete !! :)
Odpovedať
caute babky, som krasna od kadernicky... miska tak to je supeeeer, ze saticky sadli ako uliate..ty uz tu zajtra nebudes? luci, tu fontanu ti doniesol bratranec z tej kanady?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj skipi aj micinecka fontanu sme kupilitu v nitre akurat som cakala, ze nas bude viac lebo tam ide min 400g cokolady a to by sme dvaja nezvdladli :-D a kde mas fotecky od kadernicky?
Odpovedať
luci, som bola len na farbe :-) a ake ovocie k tomu budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko mozne, vcera sme mali ceresne,jahody, ananas a banany...a este hrozno...a budeme mat aj gumi mackov a marshamallows (ci ako sa to pise), urcite ale na svadbu budeme kupovat aj melony, mozno pomarance a mandarinky...
Odpovedať
waaaaw, tak to bude urcite hlavna atrakcia vecera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucinka ja by som odporucila aj trochu susienok malickych maslovych, resp nejake styl piskota naj ovocie je podla mna hrozno jahoda melon jabko kiwi citrus mi nejko nepasuje :))
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - neblazni, hlavna atrakcia vecera ma nevesta so zenichom :-D :-D :-D mici - dik za radu,este som o presnom ovoci moc neuvazovala, to nastane az v obchode...ale jahody mali velky uspech ;-)
Odpovedať
luci- tak to akoze samoska,ze vy a potom fontana :-D inak slak ma ide trafit z tej predpovede ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes neporiadna, ale uz sa vam opat venujem :-) Skip ja uz nemam kde byt na nete, takze dnes som a potom az v pondelok. A za pocko kluuud, nejak bude. Uz to nezmenime
Odpovedať
Profilova fotka
no,pozerala som to....v podstate najvacsie riziko zrazok je na sobotu...ale stale myslime pozitivne..to ani janocka urcite nie je nadsena..janiii, myslime aj na teba!!! ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucinka ja len preto, ze robim na hoteli a my to takto davame :)
Odpovedať
baby dikes, ved to, obe mame party pod stanom, takze tie prehanky ]-( ]-( ]-( ]-( musime mysliet pozitivne,ze este nejak zafuka a nesplni sa ta predpoved miska, na mobile budes... ti napisem a v piatok sa dojdeme na teba teda na vas kuknut :-) uzi si este posledne pripravy... babulky, ideme zasa tancit, vecer kuknem, co nove...papacko
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, Tebe je Skipi. Tak si uzi tanecky. Na mobile som, piiis. A paaa, prijemne ocakavanie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute, ste tu babulky este? ci uz ste isli domeno =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?