Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ahoj ivka, ale no trosku sme kecali 😃

• hej vsimam , vsak maj sa maj je tu uz o chvilu

• to hej, sa to ani nezda jak to rychlo prebehlo

• Sponzor fóra
  • baby, ja som teda pekne pozadu s prípravami keď vás tak čítam. Dnes bol ťažký deň v práci, nič som nestíhala.

• andzi - preco si pozadu ? co este nemas?

• ivka, ešte vôbec nemám poplnočky, ani topánky k nim, drahý nemá topánky, košeľu..no viac vecí nám chýba. Včera som si objednala pinetky do vlasov a rozhodla som sa, že závoj nechcem.

• andzi neboj sa , este postihate

• Dnes som chcela ísť do solárka, hold ale čas mi tak rýchlo ubehol, že nestíham. Dnes som práci obetovala takmer celý deň, tak sa majte baby, ja padám domov. Večer sa tu zase objavím.

• utekaj , pa

• halo,halo..je tu niekto?

• ahoj lucinka, chcem sa ťa opýtať či k tvojím šatám budeš mať závoj?

• ahoj andzi, ano..mam ho zajednany..ale ja chcem mat vlasy vypnute...obavam sa,ze ak bude moc teplo tak s polorozpustenymi alebo rozpustenymi by som to nevydrzala

• ahojky babky, o com sa bavite??

• ahoj domi, dokopy o nicom

• tak to niekedy obcas byva, a ty ako luci, pripravy v plnom prude? 🙂

• Sponzor fóra
  • lucka - ja som tiez rozmyslala , ze budem mat asi vypnute vlasy kvoli teplu , ale viac sa mi pacia polorozpustene

• aaaale, pripravy ani nie..od piatku mame oznamka vytlacene, v stredu budem mat obalky takze potom zacneme posielat a pozyvat..inak, veeela veci nam este chyba...ale hovorila som dnes s nasou koordinatorkou tak hovorila,ze spravi nam kalkulaciu a potom si na to sadneme a dohodneme co a ako...tak sa to potom asi rozbehne..

• čaute,idem vás na skok pozdraviť,lebo sa chystám pozerať Panelák 😵

• ahojte. 🙂

• ooočinko serus,neni možné, že sa tu aj ukážeš 😃

• ajoj lenti. no flakam to riadne, ale nejak ani nieje nalada. 😐

• bryyyyyyy vecer, co tu noveho?

• aj keď si tu neni,my ťa spomíname 😃 ,aj dnes s domčúrikom 😬
    nálada neni kvôli robote?? 😐

• čau jani,nachystaná na Panelák?? 😃

• ahoj jani 😃
    lenti, hej kvoli robote. prave pozeram, co noveho na profesii

• lenti - jasneeee, teraz som sem dofrcala, ked je pauza medzi priatelmi a panelakom 😃

• jani, som pisala na fb, ale napisem aj sem 🙂 nema nejaky motivacny list, co nepouzivas?

• ja som taka pazrava od weekendu, ze az.... som teraz kolac zrala....a neee, ze by som si odkrojila, rovno z pixle lyzickou som to dlabala 😃 a teraz pozerm, ze mam nove znamienko na kolene a ono to bola cokolada z kolaca 😃 male dieta je nic oproti mne v gebreni 😃 😃 😛

• to s tou robotou je strašné 😠 ,aj môj otec dostal od 1.3.výpoveď 😞 ,ale viem,že u teba je to iné 😒
    jani,ja som sem došla na skok,lebo už som nažhavená na panelák 😃

• jani 😃 😃 😃 co si taka rozozrana?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov