ivka, ešte vôbec nemám poplnočky, ani topánky k nim, drahý nemá topánky, košeľu..no viac vecí nám chýba. Včera som si objednala pinetky do vlasov a rozhodla som sa, že závoj nechcem.
Dnes som chcela ísť do solárka, hold ale čas mi tak rýchlo ubehol, že nestíham. Dnes som práci obetovala takmer celý deň, tak sa majte baby, ja padám domov. Večer sa tu zase objavím.
ahoj andzi, ano..mam ho zajednany..ale ja chcem mat vlasy vypnute...obavam sa,ze ak bude moc teplo tak s polorozpustenymi alebo rozpustenymi by som to nevydrzala
aaaale, pripravy ani nie..od piatku mame oznamka vytlacene, v stredu budem mat obalky takze potom zacneme posielat a pozyvat..inak, veeela veci nam este chyba...ale hovorila som dnes s nasou koordinatorkou tak hovorila,ze spravi nam kalkulaciu a potom si na to sadneme a dohodneme co a ako...tak sa to potom asi rozbehne..
ja som taka pazrava od weekendu, ze az.... som teraz kolac zrala....a neee, ze by som si odkrojila, rovno z pixle lyzickou som to dlabala :-D a teraz pozerm, ze mam nove znamienko na kolene a ono to bola cokolada z kolaca :-D male dieta je nic oproti mne v gebreni :-D :-D :-p
to s tou robotou je strašné ]-( ,aj môj otec dostal od 1.3.výpoveď :-( ,ale viem,že u teba je to iné :-S
jani,ja som sem došla na skok,lebo už som nažhavená na panelák :-D