Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
my sme boli v trencine takze sme vybavili vela ludi..brat matkovho dedka nebol doma tak sme to tam len nechali a potom volali matkovi rodicia, ze sa hrozne rozplakal od dojatia
z mojich strany kamosky este nemaju nikto ale ten vikend po velkej noci by sme mali ist na jednu kolaudaciu takze tam to zoberieme...
inak ako tam pozeram do kalendara tak ty to mas tento tyzden za mesiac6. apr 2009ahojte lucinka, domika -
lucinka, my sme nemali dobrý víkend, hádali sme sa, takže o ničom, večer ma potom bolela hlava a išla som už o 9.00 spať. Bola si v Trenčíne na otvorení Laugaricia?
Ja budem kamoškám a kamošom posielať pozvánky tak 2-3 týždne pred svadbou, teraz je to podľa mňa ešte moc skoro.6. apr 2009u nas vsetci vedia kedy je svadba cize tie pozvanky su viacmenej formalitou..a budeme pokope tak to chcem vyuzit..
povodne sme do laugaricia nechceli ist ale kedze je tam subway, ktore ja zboznujem tak sme sa isli prejst a najest
bolo tam dost ludi ale vcelku sa to stratilo..akurat do obchodov sme nesli, ja som mala ciel subway a to mi stacilo6. apr 2009- Sponzor fóra
ahojte
andzi - nezatazuj sa zatial pocasim..ja sa tiez bojim ci nebude prsat ale teraz s tym nic nespravim..vlastne ani potom ale aspon budem vediet a potom sa snad nejako prisposobime aj s obradom...
vcera sme vecer s drahym rozoberali financovanie a zistili sme, ze sme vlastne neni vobec dohodnuti kto co plati....ako je to u vas?7. apr 2009lucka: s platením je to u nás dosť zvláštne. My sme si s drahým platili samy také veci ako svadobné šaty, oblek, obrúčky, pierka, výzdobu a všetky somarinky....hostinu vrátane nápojov, dopravu, tortu, zákusky platia, resp. budú platiť moji rodičia. Či niečo zaplatia aj svokrovci neviem, pretože s nimi sa v tomto smere ťažko dohodnúť.
7. apr 2009Ale čo sa týka našich výdavkov, tak s drahým sme sa zhodli vo všetkom, v podstate máme spoločné peniaze, hoci každý má svoj účet, ale o naše peniaze sa nehádame. Vieme sa zhodnúč, čo a ako kúpime a na čo ich využijeme. Horšie je to s mojimi svokrovcami, tí aj peniaze majú, ale nedajú...čo už.
7. apr 2009
ahojte kočky, teším sa, že nás čaká len 4 dňový pracovný týždeň a potom hurá 4 dni voľna