no ako kočky? ako pokračujete? lepšie povedané finišujete? My už máme všetko. Dnes ideme kúpiť nealko, doviesť ho hneď aj do kulturného, máme kľúče, čo je fajn. Tak som rada. No a už len také drobnosti. Dnes idem za kvetinárkou povedať jej, že potrebujem krušpán, rozmarín a asporát a tak, no a už to bude. Už máme všetko. V piatok som bola na poslednej skúške šiat, ešte si chcem pozrieť nejakú inú bižu, ale to je najmenej, toho je všade až, až...
V piatok idem na skúšku účesu, som zvedavá, čo mi vykúzli. No a budúci týždeň už len také veci ako kozmetička, nechty a tak. No a už nech je sobota ráno...
Strašne rýchlo to utieko.... :-)
Od kedy ste chystali svadbu? Mňa môj drahý požiadal o ruku 13.02.2008 a asi tak do mesiaca sme rozhodli termín, tak zhruba od marca plánujeme. To sme si hovorili, že je čas, je čas a zrazu sa to prikotúľalo a je to tu.
Za chvíľu tu budeme mať jednocíferne číslo a už budeme počítať len hodiny a nie dni... :-)
ahojte,
zuzka: tak som tu.
My sme boli včera kúpiť nealko a prípitok. Dnes som volala s prevádzkarom, no a v piatok si nebudeme môcť prísť spraviť výzdobu, lebo majú tam stužkovú, takže to musím nechať na čašníčky. Dúfam, že to dobre dopadne, musím poriadne povysvetľovať, čo kde majú dať a tak. Do obeda v sobotu tam nechcem už nikoho posielať, zbytočný stres a zhon si myslím. Už to nechám tak. Zajtra ideme zaviesť cukrárke materiál na koláče. V pondelok sa stretneme s kameramanom, ešte zavolám DJ-ovi. Teraz v piatok skúška účesu. No a budúci týždeň bude toho viac. V stredu ráno idem na poslednú skúšku a úpravu šiat, po obede ku kozmetičke - skúška líčenia, nechty. Vo štvrtok urobiť výslužky a rozviesť ich. V piatok zaviesť všetko do sály a ešte kúpiť ovocie. Predsa ho ideme dávať.
S tým organistom to dopadlo veľmi dobre, bude hrať a moja spolužiačka sa s ním už po telefone dohodne, čo a ako, supiš, sa veľmi teším.
Zasadací poriadok už máme, čo kto bude robiť tiež. Len ešte neviem presne koľko ľudí príde z jednej našej rodiny. Buď ich bude 5 alebo len 1. No uvidíme.
A ja už som si spravila aj časový rozpis na sobotu.
Máte už aj vy?
zuzka: my sme svadbu plánovali už od oktobra 2007. Teda sme si vybrali termín a zajednali sálu, ktorú sme v januári zrušili a išli sme inam. Začali sme o dosť skôr ako sme sa zasnúbili, mojik ma požiadal o ruku 29.3.2008. Ale podľa terajších skúseností, treba naozaj začať aj rok dopredu vybavovať, ale to hlavne v tom prípade, ak chce niekto presne ten termín, ktorý sa mu páči. Dá sa svadba zabezpečiť aj za 8 týždňov, tak mali moji kamaráti, ale už to nebol termín, ktorí by veľmi chceli. Ale dá sa všetko stihnúť. Je toho síce potom viac, ale dá sa, som tomu nechcela ani veriť. :-)
ahoooooooooooooooooooooj ale chodíme, len ked tu nikto nič nenapíše, tak čo mám napísať... ale teraz sa mi ani nedaloooooooooooo... som len teraz prišla dom z Viednee... bola som na MADONNUUUUUUUUUUUUU...yeeeeeeeeeeaaaaaaaaah bola fantastickááááááááá...kto nevidel nepochopí....
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ahoj niki
tak super ten koncert. Ja nie som moc na Madonnu, ale koncert určite musel byť super. Koncert je vždy úplne iný zážitok. :-)
Pozerala som na oktobri 2008, že jerryjanka písala predpoveď počasia. No nevyzerá to nejako moc ružovo. Ja som sa tešila, že bude babie leto, veď hlásili, že koncom septembra sa má otepliť, tak som dúfala, že to vydrží. Ale keby aspoň nepršalo. ;-)
ja dúfam, že bude pekné počasie.
Zustka, my už máme tiež všetko, včera sme boli aj my kúpiť nealko, ešte minerálky nám chýbajú a máme všetko. Tú kúpime dnes. Ja tento týždeň idem tiež na skúšku účesu.
budúci týždeň: v stredu: ráno idem do práce, potom 13:30 nechty, 15:00 kozmetička úprava obočia, skúška líčenia a tak...
štvrtok 8:00 preberanie sále, po 13:00 idem pre šaty a potom neviem, uvidíme
no a v piatok, ráno ideme pre zákusky, chlieb, slané a pre mäso na guláš, zobrať jaterničky, klobásy a tlačenky na piatok, ale to bude v pohode, snáď. Mala by som ísť pozrieť do sály ako to tam zdobia, ale isto pekne, bude nám zdobiť drahého sesternica, už sa teším, ona je šikulka... No a v piatok večer ideme do kostola na spoveď a máme už úplne poslednú nauku, takú organizačnú, čo a ako v sobotu. No a potom sa idú k nám robiť pierka.
V sobotu to bude jednoduché, ráno vstanem, raňajky, káva, sprcha - klasika, príde po mňa sused, idem kaderníčke, príde kozmetička nalíči ma, pôjdem domov, oblečiem sa a ideme sa fotiť, vrátime sa a potom ma príde môj nastávajúci vypýtať od mojich rodičov... A IDE SA NA VEC......... :-D
Ahojte babenky!
Veru, veru nenormálne to všetko beží... My už tiež máme všetko, ešte dorábame doma posledné úpravy no a budúci týždeň bude už čisot svadobný:)!
V pondelok idem do sály oznámiť orientačný počet ĺudí, ešte ho totiž nevieme na 100%, aby nám na piatok vedeli nachystať stoly a stoličky... A tiež mám kozmetičku - skúška líčenia.
V utorok som ešte v práci, no poobede idem na skúšku šiat a večer na skúšku účesu...
V stredu chceme ísť s drahým v kľude na spoveď. Len musím ešte zistiť, či môžme ísť aj do inej farnosti...?
Vo štvrtok idem na nechty a tiež pre šatiky a kystky.
V piatok ráno pre koláčiky, slané pečivo, potom roznášanie výslužiek, podvečer do sály - podonášať nealko, alko, koláče, korbáče, slané, ovocie a omrknúť výzdobu.
No a v deň D ráno 7.30 kaderníčka, 9.00 kozmetička o 11.00 sa fotíme a 15.00 do kostola:)!
a k tomu počasiu: tiež som sa tešila, že bude už babie leto, no ani zďaleka na to nevyzerá... Ale hlavne aby nepršalo, údajne má byť polooblačno, tak hádam aj to slniečko vykukne:)!
no ja som pozerala dnes Dr: Iľka a ten vravel, že bude polooblačno, ale namalo by pršať, to je asi hlavné...
kočky, už len týždeň, o takomto čase budú prípravy celkom vrcholiť... :-D
no kočky, a ja mám feeeeeeeeeeeeest problém, dala som si zúžiť svadobné šaty maminej kamarátke a ona nakoniec bohužial zistila, že ked ich chce zošiť že na to potrebuje priemyselný stroj..takže budem asi nakoniec bez šiat, alebo budem behať na rýchlo po salónoch...viete mi v ZA poradiť nejaký fajn, kde sú super šaty??
a ako to je s požičiavaním, to sa platí najskôr či až po svadbe???
som z toho úúúúúúúúúplne zúúúúúúúúúfalaaaaaaaaa... pomooooooooooooooooooooooooooc... :-( :-( :-( :-(
ahoj nikiarudi, myslím že mame rovnaký problém ja som dnes bola na skúšku šiat a predstav si svadobka je zatvorena do stredy ... tak som sa rozčúlila ...veď ja potom budem robiť iné veci ako každý deň behať po meste. ktovie či to vôbec bude stihať urobiť ich ......inač verím, že nemáme nič načo by sme zabudli ....
ahojte
ja som tiež pozerala predpoveď počasia a nemalo by nám pršať. Keby bolo chladno, to by mi až tak nevadilo, ale ten dážď by ma nahneval. Veľmi zle by sa fotilo.
niki: tak to máš nepríjemné so šatami. To ti nezávidím, veru. :-(
fide: ja som tiež dohodnutá na poslednú skúšku šiat na stredu.
Povedali, aby som prišla v utorok, ale v práci chcem mať posedenie s kolegynami, pretože som tam posledný deň a odchádzam preč, tak si chceme posedkať, tak som to dala na stredu do obeda. Takže pohodička.
Po obede mám skúšku líčenia a nechty. No a dnes som bola na skúške účesu, pekný mi vymyslela moja kaderníčka. :-) A veľmi sa jej páčili moje ozdoby do vlasov, že také ešte nevidela. ;-)
V pondelok máme ešte kameramana a ideme za prevadzkárom dohodnúť menu a tak. ;-)
ahoj fide
to súhlasím. U nás je už toho pomenej, už len také drobnosti. Ale som rada, napríklad vo štvrtok budem mať celý deň pokojný, nič som si na ten deň nedala vybaviť. Možno ma ešte niečo napadne, ale zatiaľ bude voľný. Už máme všetko potrebné, takže sa už ani nestresujem a som v pohodičke.
ahojte ja som si dala pohodový deň na piatok, len zbehneme za prevádzkarom a dáme mu zasadací poriadok a menovky a darčeky pre hostí.... a potom bude už sobota veľký deň.... :-)
ahojte babenky ... ja bola som dnes skúsat saty a budem mat ine ako som si rezervovala ....a mam pocit, ze su omnoho krajsie ako tie predosle ...tak som sa bala ale nakoniec to dopadlo velmi dobre vdaka Bohu. Este teraz tu mam krsnicku a pomaha maminke s nejakými kolacikmi aby sme mali aj doma ..
no ahojte, akože baby ja som v práci... Ide ma tu utrhnúť, ale nedalo sa to nijako vybaviť. Ale prišla som až na 17:00 no a do kedy, to neviem, ale snáď už nie dlho. Dnes sme si do sály doviezli alko, nealko a vínečko, bola som si pre šaty, no a zajtra ideme zdobiť sálu, všetko to nastierať, pre zákusky, na spoveď a na poslednú náuku. Tak sa teším... :-)
ahojte kočky, ako Vám dopadla svadba??? nám výborne. Môžem povedať, že nad naše očakávania. Bolo to niečo prekrásne, len to strašne rýchlo ušlo a to je škoda. Mali sme 160 ľudí a 160 ľudí sa bavilo. Všetci si chválili... fotky dám neskôr, ešte žiadne zatiaľ nemáme...
nasa svadba bola fakt uzasnaaaa.Vsetci sme sa bavili.Aj ked to doobedie a tyzden pred tym by som si uz nechcela zopakovat.Ale vydavala by som sa kazdu sobotu.Obrad bol perfektny a uzili sme si to na 100%.
U nas s Spisskej cely den strasne prsalo ,ale fakt strasne.No nejak nam to nevadilo.Boli sme taky stastny,ze nam nevadilo ani ,ze na nevyslo fotenie.Mali sme ho naplanovane voknu.Nakoniec sme sa fotili v hotely,kde sme mali hostinu.
A aj napriek kopec prekazkam-v den svadby sa nam pokazilo auto a zenich sa zasekol vo vytahu - SME SVOJI!!! :-D
Ahojte babenky aj nas den D bol uzasny tiez nam sice prsalo ako v Spisskej ale naladu to nikomu nepokazilo...my sme mali 120 hosti a z toho asi 30 malých deticiek. Mrzi ma len ze sme si s nimi nemohli spravit foto .... vsetko to tak letelo ze sme jednoducho nestihali ...prekrasny den foto dodam neskor ...teraz mame len take amaterske ..