Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?

12. nov 201032710
  • 2měsíce je málo, sice to jde ale přece jen já si chci přípravy užít, ted si říkám měla jsem se vdávat ted v srpnu a nevymýšlet a mohla už jsem být vdaná

• ahoj holky tak tady jste 😃 No já si přípravy užívám a hlavně mně to moc baví a myslím,že to uteče,jako voda!

• luciferek jo místo učení jsem tu a ještě 😠

• Sponzor fóra
  • smar: a co děláš za školu?

• luciferek VOŠ sociální ale měla bych ji ted v září dodělat - teda pokud zítra neproletím u zkoušky

• aha tak ti přej ihodné štěstí.A umíš to?

• něco umím něco ne, zbytek v noci stejně spát nemůžu normálně natož když spím sama 😞

• No kamarádka tam měla svatbu i s hostinou,a vyšlo je to tam na necelých 100 000kč při 50 lidech.Ona má bohaté rodiče a tak to zaplatili,ale na můj vkus je to prostě hodně. tady je sránka toho zámku.http://www.zamek-zabreh.cz/

• tak to nic, tolik fakt platit nehodlám

• Taky přeju hodně štestí u zkoušky.

• luciferek ceny teda síla to fakt ne

anoli dík budu ho potřebovat 😃

• smar: no jo měla tu svatbu minulý rok.Byla to pěkná svatba. spojili jsme to s naší dovolenou doma.Ale jak mi řekla že bez pár drobných tam nechali 100 000kč tak jsem řekla ani za nic!My sice nebudeme mít 50 lídí ale max.36 a i tak se ze vším vlezeme do 75 000kč Restaurace počítám 40 000kč když to bude méně, tak to potěší 😉

• luciferek my budem mít cca 25lidí jak jsme to počítali a doufám že se vyjdem - ideálně do 60 000 a realisticky do 70 000 ale čím mín tim líp že 🙂, jinak pořád nejsme rozhodnuti kde ta svatba a vlastně ani kdy - duben či červen

• smardik: a už víš kde se chceš vdávat?

• anoli ne úřad a ne kostel 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😃 Chápu chápu.. A máš něco vybranýho?

• anoli měli jsme už zařízene ale nějak se na nás vykašlali a dali náš termín jiným takže bud to přesunout na jindy nebo jiné místo - jedno mám vybrané ale ještě jsem tu neukazovala lásce tak nevím

• To je od nich teda pěkně sprostý. Já chtěla původně svtabu na zámku ve Lnářích, byli jsme si to prohlídnout a super - chtěli jsme obřad v zámeckých zahradách, ale bohužel 6.6. oddávat nebudou 😞 Takže máme rezervovaný zámek Kozel..

• Ty jo, nás je tady nějak málo, nezdá se Ti?

• nevím kde ostatní jsou ale já už taky půjdu

• Tak to tu budu nejkrásnější.. Ale za hoďku mám padla a jdu dom. Jsem nějaká unavená 😞

• anoli já se jdu učit na zkoušku a ted jsem zjistila že nemůžu najít jeden papír co nutně potřebuju takže jsem v pr.......

• Tak to koukej najít, držím palce

• našla jsem ho, jupííííííííííííííí

• Šikulka 🙂

• ahoj po vikendu 🙂 teda, vy jste to tady pekne rozjizedely 🙂 Smardi, co zkousky? Vpohode? I kdyz ty je mas asi touto dobou, ze, tak jdu drzet palce 😉

chrousti - jo tak to nevim, jestli nacvicuje noseni pres prah, to by ho uz nacvicoval osm let 😃 Jo a porad nam nezacalo na zetoru agi - uz je me divny, ze by meli tak dlouho prazdniny... tak jdeme aspon zitra na poslusnost na ostrov, tam meli volno jenom dva tydny 🙂

Byla jsem o vikendu u te navrharky a je uplne super, myslim, ze lip jsem udelat nemohla, hned jsme se domluvily co a jak a jak bude mit cas, tak me posle nejaky vzorky latek, abych si vybrala... Rekla jsem ji , ze na to nespecham, ale do vanoc ze bych je rada mela (aby pak jeste byl nejaky cas na pripadne dodelavky 🙂 ). Jenom si musim do prvni zkousky sehnat uz boty 😞 To nevim, kde tedka sezenu bily letni boty 😃

• Krasne pondelni rano preju. Verco to je super s tou navrharkou, taky jsem premyslela ze si mozna necham usit saty, nechavala jsem si sit i promocni. Ty boty ti staci jakekoliv dulezita je vyska podpadku - aby byla priblizne takova jako budou svatebni. Ale asi zacnu tim ze obehnu par salonu a do nekolika satu vlezu a necham si poradit co by mi sluselo.

• ahoj chrousti, nejdriv se mi do toho moc nechtelo, ale prave po zkousce par satu jsem zjistila, ze jinak to asi nepujde 😃 Ty boty budou totiz problem, protoze takovy podpatek nemam 🙂 Nechci byt vyssi nez pritel, tak jsem si rikala, ze si sezenu bile balerinky, nebo nejaky vazne nizoucky podpatek (treba 2cm 😃) takze leda to zkouset v teniskach, tech mam dost 😃 Ty promocni saty jsou moc pekny, je to vazne hezka barva 😉 Nechavala sis je sit tady v brne? Me prijde, ze v salonech maj samy ty bez raminek a pod vetsinu se davaj obruce, coz me se moc nelibi, citila jsem se v tom uplne hrozne 😃

• jo v Brne, na Orli, je tam nejaka obchodni galerie a vzadu v prizemi je obchod s hedvabnyma satama - tak tam. Staly i s pritelovou kravatou a takovym salem pres ramena 5000,- (ale je to uz vic jak tri roky). Ty saty bez raminek se mi taky nelibi - nevim na cem by mi to drzelo 🙂

• 😃 ja zas nevim, jestli by mi z toho vsecko nevypadlo nebo by mi to ty saty nestahlo uplne dolu 😃 V tom obchudku jsem se byla kdysi koukat, chodila jsem obcas nahoru do ty vegejidelny. Ty slecne, co mi to bude sit jsem rekla, ze limit je 6tisic +10% kdyby neco, a rikala, ze pry uplne v pohode se do toho vejde, tak to se mi libilo 🙂 Kam se chystas na zkousku? Ja jsem byla v Belle a pak jeste v ceske trebove... Taky jsem mela doma jedny na zkousku a na vsech jsem neco nasla, co se mi nelibilo, nebo mi podle me nesedelo - asi jsem moc narocna 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov