Svadba 6.6.2009. Kto už plánuje?
- Sponzor fóra
No kamarádka tam měla svatbu i s hostinou,a vyšlo je to tam na necelých 100 000kč při 50 lidech.Ona má bohaté rodiče a tak to zaplatili,ale na můj vkus je to prostě hodně. tady je sránka toho zámku.http://www.zamek-zabreh.cz/
24. aug 2008smar: no jo měla tu svatbu minulý rok.Byla to pěkná svatba. spojili jsme to s naší dovolenou doma.Ale jak mi řekla že bez pár drobných tam nechali 100 000kč tak jsem řekla ani za nic!My sice nebudeme mít 50 lídí ale max.36 a i tak se ze vším vlezeme do 75 000kč Restaurace počítám 40 000kč když to bude méně, tak to potěší
24. aug 2008- Sponzor fóra
ahoj po vikendu
teda, vy jste to tady pekne rozjizedely
Smardi, co zkousky? Vpohode? I kdyz ty je mas asi touto dobou, ze, tak jdu drzet palce
chrousti - jo tak to nevim, jestli nacvicuje noseni pres prah, to by ho uz nacvicoval osm letJo a porad nam nezacalo na zetoru agi - uz je me divny, ze by meli tak dlouho prazdniny... tak jdeme aspon zitra na poslusnost na ostrov, tam meli volno jenom dva tydny
Byla jsem o vikendu u te navrharky a je uplne super, myslim, ze lip jsem udelat nemohla, hned jsme se domluvily co a jak a jak bude mit cas, tak me posle nejaky vzorky latek, abych si vybrala... Rekla jsem ji , ze na to nespecham, ale do vanoc ze bych je rada mela (aby pak jeste byl nejaky cas na pripadne dodelavky). Jenom si musim do prvni zkousky sehnat uz boty
To nevim, kde tedka sezenu bily letni boty
25. aug 2008Krasne pondelni rano preju. Verco to je super s tou navrharkou, taky jsem premyslela ze si mozna necham usit saty, nechavala jsem si sit i promocni. Ty boty ti staci jakekoliv dulezita je vyska podpadku - aby byla priblizne takova jako budou svatebni. Ale asi zacnu tim ze obehnu par salonu a do nekolika satu vlezu a necham si poradit co by mi sluselo.
25. aug 2008ahoj chrousti, nejdriv se mi do toho moc nechtelo, ale prave po zkousce par satu jsem zjistila, ze jinak to asi nepujde
Ty boty budou totiz problem, protoze takovy podpatek nemam
Nechci byt vyssi nez pritel, tak jsem si rikala, ze si sezenu bile balerinky, nebo nejaky vazne nizoucky podpatek (treba 2cm
) takze leda to zkouset v teniskach, tech mam dost
Ty promocni saty jsou moc pekny, je to vazne hezka barva
Nechavala sis je sit tady v brne? Me prijde, ze v salonech maj samy ty bez raminek a pod vetsinu se davaj obruce, coz me se moc nelibi, citila jsem se v tom uplne hrozne
25. aug 2008ja zas nevim, jestli by mi z toho vsecko nevypadlo nebo by mi to ty saty nestahlo uplne dolu
V tom obchudku jsem se byla kdysi koukat, chodila jsem obcas nahoru do ty vegejidelny. Ty slecne, co mi to bude sit jsem rekla, ze limit je 6tisic +10% kdyby neco, a rikala, ze pry uplne v pohode se do toho vejde, tak to se mi libilo
Kam se chystas na zkousku? Ja jsem byla v Belle a pak jeste v ceske trebove... Taky jsem mela doma jedny na zkousku a na vsech jsem neco nasla, co se mi nelibilo, nebo mi podle me nesedelo - asi jsem moc narocna
25. aug 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
2měsíce je málo, sice to jde ale přece jen já si chci přípravy užít, ted si říkám měla jsem se vdávat ted v srpnu a nevymýšlet a mohla už jsem být vdaná