Svadba 7.5.2011 - pridajte sa

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Všimla som si že nás tu už zopár je, tak prečo si nezaložiť vlastnú tému, kde si možeme pomáhať a radiť, čo treba kedy stihnúť a pochváliť sa čo už máme :-) My máme vybavené: miesto hostiny, kostol, fotografa, kameramana, ja už som si aj šaty, závoj a topánky kúpila.. :-D A čo vy?
Odpovedať
Profilova fotka
arainymonk - juuuuj moc sa s tebou teším, aj z obleku aj z kostolíka :-) :-) :-) a kdeže ste oblek kupovali? môj drahý ešte nechce kupovať, povedal že mu úplne stačí až niekedy v januári, vo februári ho kúpiť :-D bajka - takto nás opustiť, každopádne nás tu navštevuj aby sme vedeli čo je s tebou :-)
Odpovedať
bajka, no pekne! :-) ale uplne ta chapem, ani mne sa nechce cakat do maja, :-p ale kedze to nechceme v zime, budem musiet vydrzat. =-) tak drzim palce a budeme sa tesit, ked nas budes informovat, co je s tebou. ;-)
Odpovedať
wera.g oblek sme kupili tu v nemecku v outlete - to bol super tah, pretoze sme dostali super-genialny joop! oblek za polovicnu cenu! :-) je pravda ze este je skoro ale tak my sme sa riadili hlavne tym, ze kedy v tom outlete dostavaju novy tovar aby sme si mali z coho vyberat... :-) bajka: joooj to je super!! ani ja sa uz neviem dockat a najradsej by som si draheho zobrala teraz hned! :-) ale bohuzial nam to pred majom nevyjde.... ale musim priznat ze sa stale viac a viac zalubujem do nasho majoveho terminu - 7.5.2011.... uz o tomto datume aj snivam (ale zatial same romantickosti :-D)
Odpovedať
Jeeeej baby, aj mne sa velmi paci datum 7.5.2011, ale predstavte si, ze sme len zmienili, ze by sme svadbu chceli skor, aj nad januarom sme rozmyslali a svokrovci, ze jasne a cez vikend sme u nich rozmyslali co by bolo pekne. (Svokrovci ma sokovali, nedalo sa odmietnut :-D) Nakoniec sme sa dohodli na 5.3.2011, pacia sa mi aj kozusky a koncom aprila, v maji, su z nasej firmy 2 svadby a ja chcem mat trosku origos datum :-D. Musim este zavolat fararovi ci je to mozne, ale sala a fotograf suhlasia, tak snad to dobre dopadne a nezamrzneme ;-). Uz je to menej ako pol roka, xixi, po Vianociach zaciname na plne obratky, dovtedy sa vydrzi, skusam zatial saty a nie a nie sa rozhodnut :-D. Juj a este kameraman... Nevie niekto o dobrom kameramanovi v okoli TT a za dobru cenu? :-D
Odpovedať
bajka tak to je super, ze ste sa tak rozhodli! ;-) a pozeram, ze to este presne stihate do postu :-D , takze ani farar by s tym nemal mat problem. inak, tiez sa mi paci tento nas datum, este aj ked tie vsetky cisla podla numerologie spolu zratam, tak vychadza moja oblubena sedmicka a ta by mala byt stastna, nie? :-D a tiez som sa teraz uz druhy raz stretla s nazorom, ze jeeee, v maji radsej nie, to nie su stastne manzelstva! mne taketo blbosti idu na nervy a neverim na to. aj moja babka s dedkom sa brali v maji a boli spolu cely zivot! a dufam, ze ked uz sme sa rozhodli cakat do maja, tak aj pocasie nam pekne vyjde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram, ze odkedy som tu nebola, tak niezeby sme naberali nove nevesty, ale z nas este ubudlo :-o ! :-D bajka1, s tymto datumom budes originalna, a isto nebudes mat problem s dodavatelmi, kedze vtedy nebyva vela svadieb. no nebojis sa ten zimy, ktora by mohla vtedy este byt? mimochodom bajka, uz si obehla salony v trnave? vies mi nejaky odporucit, kde by som sa mala ist isto pozriet? ja som sa dnes objednala v salone na skusku siat, juj, tak sa z toho tesim! baby, kolko trva taka skuska siat? kolko si mam vyhradit na jeden salon? viem, ze sa to neda zovseobecnit, ale tak aspon priblizne mi neviete povedat?
Odpovedať
Ahoj hamca, no to hej :-). Najviac mi prekaza zima v kostole, ved ked budeme stale vnutri v sale, zimy sa nebojim, kozusok pomoze :-D a hostia to snad zvladnu ;-). Salony som nejake obehala v TT. Femina, Bliss a este jeden. Neviem teraz, kde je presne Femina, ale bola som v tom salone na studentskej a pri Balakove. Saty mi zatial padli do oka v Blisse a dokonca tam bola aj velmi mila predavacka, pretoze som nieco citala na fore, ze je neprijemna, ale vobec nebola :-D. A pekne maju aj v Balakove... Tento vikend idem smer Sered, tak uvidime co a ako :-D. V salone som travila od pol hodky az do hodky, zalezi kolko siat chces skusat a ake su ochotne predavacky :-D...
Odpovedať
Profilova fotka
bajka, náš úplne prvý termín bol 5.3.2011, aj som to sem tuším písala.. to bude presne 7 rokov, ako sa s drahým poznáme ;-) takže by to bolo krásne symbolické. Ale posunuli sme to po stretnutí s fotografom, práve kvôli zime..a ja chcem fotky vonku, fotiť sa síce relatívne dá, ale ja tam chcem mať zeleň a tak :-) ale páči sa mi strašne aj 7.5., keďže narodeniny mám 5.7. :-D Veľmi sa na to teším, veľmi veľmi! bajka, bola som nazrieť do toho salónu kde šijú šaty, vlastne chcela som.. ale bolo to zatvorené, nemali tam ani otváracie hodiny, nič. Bol tam kontakt na majiteľku, mám pocit že to funguje tak, že jej treba zavolať a ona po dohode príde.. neviem. Ale boli tam krásne šaty vo výklade! Budem jej volať, ale až budúci týždeň, lebo od zajtra mám 3 dni školu, tak nestíham. Baby, ja som akosi poľavila, už ani obrázky nesťahujem, nechce sa mi nejako :-p
Odpovedať
Ahojte...tak ja sa ku Vám pridávam...tiež máme termín 7.mája 2011....ale zatiaľ len čítam, sťahujem a sledujem Vaše pokroky.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
viktoriasz, vitaj medzi nami! takze este nemas nic dojednane? baby musim sa pochvalit, dnes sme uspesne absolvovali prvu hodinu spolocenskeho tanca a vyzera to, ze nie sme beznadejny pripad, takze mladomanzelsky tanec snad nebude prepadak :-D
Odpovedať
joooj dievcata - ja som teraz zacala zistovat ceny pre restauracie... ze kde by sme mohli oslavovat... je mi z toho trochu zle: take to je hrozne drahe!!! vy kolko platite na osobu: menu a bufet a vsetko dokopy? povedzte, nech mam aspon orientaciu ze tie miesta kde som sa pytala ci su vela alebo ci su normalne... je to hrozne ake je vsetko drahe... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevestičky :-) arainymonk - nám to vychádza cca 25 eur len jedlo na osobu - predjedlo, polievka, hlavné jedlo, pečené prasiatko, kapustnica. Spolu s nealko a alko a kávami,atď je zatiaľ výpočet na cca 40 € /osoba. Aj mne sa tie ceny zdajú moc, dalo by sa aj menej ak by sme si vybrali inú reštauráciu, ale zase žiadna iná sa nám nepáčila :-N Baby, vy ako budete objednávať alko+nealko? - my berieme z reštaurácie tvdý alkohol, víno si prinesieme vlastné, ale neviem koľko fliaš tvrdého pre 37 ľudí, z toho viem, že 7 ľudí tvrdý alkohol určite nepije. A koľko káv cca počítate na osobu? Ja som do kalkulácie dala na 47 ľudí 100 káv, ale neviem či to nie je málo/veľa :-N Viktoriasz - vitaj medzi nami :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojky, wera, to mate super cenu, ja dufam, ze sa s nimi dohodnem na tom, ze vsetko ostatne okrem menu si donesieme, pretoze nas vecera vychadza zatial na cca 35 eur/osoba :-(.
Odpovedať
Ahoj Veronika, tak dufam, ze to bude OK. My planujeme ist na vylet do Lucenca s babami, tak by sme sa tam rovno stavili, nech ma pomeraju :-D. Daj potom pls vediet, ci sa ti kvalita siat pacila... Dakujeeeeeeeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj bajka :-) 35€ len večera? A s nejakým nealkom aspoň, alebo vôbec? Noo, ja ešte neviem ako tú cenu spravia nám, ja som si pozrela ich menu, podľa toho som vybrala čo by mohlo byť a podľa cien mi to vyšlo na tých cca 25€. To oni vám už dali takú cenu? A kde budete mať svadbu? Od nás zase chcú za fľašu tvrdého 30 eur (napr aj za fernet, ktorý normal stojí max 15), ďalej chcú za každú hodinu po 1 v noci, ktorú tam budeme 30 eur, potom za každú fľašu vína čo prinesieme 1 € ako nejaké korkovné... Keď niekde počujú slovo svadba, tak sa hneď chcú všetci tak strašne nahrabať až to pekné nie je... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
uff, tak to su pekne palky dievcata :-o ja budem mat svadbu na vychode a tie ceny sa fakt zo zapadom nedaju porovnat. nam to vychadza okolo 17eur/osobu (pripitok, polievka , 3 hlavne jedla a kava). Alko a nealko si pozhaname sami. wera.g, co sa tyka tych kav, 100 je podla mna tak akurat, a ak by bolo malo, tak snad v restike vedia urobit kavu bez toho, aby bola dobredu objednana. ja som bola raz na svadbe, kde mali vlastny kavovar. bol polozeny pri vchode do saly a clovek si sam mohol vybrat, kedy chce kavu, aku chce (na vyber boli tusim 3), boli tam smotany do kavy a cukre. museli sme sa sice obsluzit sami, ale vsetci si to pochvalovali. Rozmyslala som, ze aj ja si nieco take na svoju svadbu zozeniem.
Odpovedať
jooj wera to nemas take zle - mne povedali 35 euro za kazdu hodinu po destiatej!!!! to je uletene! a nam povedali 3 eura za kazdu flasu vina ktore donesieme my ako korkove!!! chapes to? tri eura!!!!!! a nam spravili kalkulaciu - vecera cca 30/na osobu ale ak k tomu priratame polnocny bufet a vsetky malickosti tak to vychadza na 70 na osobu!!!!! a to uz sa rata s tym, ze si donesieme vlastne vino, slane sladke... dokonca mam dohodnute ze na polnocny bufen si dam nieco doniest z indickej restauracie (kedze snubenec je ind)... takze ak k tomu ezte priratam vsetky tieto vydavky extra tak ma to na osobu vyjde na MILION!!!! uff
Odpovedať
Profilova fotka
arainymonk - uff 3€ za fľašu?? Kokso, to je riadne veľa.. a to ste už definitívne rozhodnutí pre tú reštiku? :-) lebo ak nie ste spokojní s cenami, nedá sa aj inde skúsiť? A koľko máte ľudí?
Odpovedať
no my sa zatial vsade pytame na 100 - ale asi budeme mat menej... toto je prve stretnutie s nimi - ja dufam ze este budeme vediet trochu jednat - 3 eura za jednu flasu e hrozne!! to nezaplatim! snad sa bude dat jednat... a s tym menu ja dufam ze sa tiez bude dat este trochu tricky robit a tak nejak znizit cenu... dalo by sa inde - ale ked ja toto miesto velmi velmi chcem!! :-) je to tam krasne a vynovene a perfektny vyhlad na mesto (zo je super kvoli nasim zahranicnym hostom)... a je to este stale lacnejsie ako tie uplne uletene miesta v bratislave... tak ja velmi dufam ze nieco vymyslime aby to slo tu... ale to flaskove definitivne platit nebudem! :-o
Odpovedať
Profilova fotka
arainymonk - to máte v BA? tak to potom je rozdiel v cenách, my to budeme mať 30 km od BA v jednej dedinke a už aj tam je cítiť bratislavské ceny... :-) Keď sa ti tam veľmi páči, tak potom nie je o čom, len tie ceny trochu zjednať, veď pri takom počte ľudí zarobia na tej svadbe tak či tak... :-)
Odpovedať
My oslavu budeme mat v Senci a menu sa pohybuje cenovo podla toho, ktore si vyberieme. Najdrahsie bolo za 35 eur. Teraz sa az s nimi pojdeme dohadovat a ja dufam, ze vsetko ostatne si budeme moct priniest :-). Inak za salu nic neplatime, len obsluhu po 10-tej - 7 eur na casnika. Dufam, ze sa dohodneme a nebudu ziadne komplikacie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bajka - za každého čašníka 7€? či za všetkých je to 7€? :-) Držím palce, aby sa vám podarilo dohodnúť :-) Aj ja by som rada dohodla, stačí nealko, lebo oni od nás pýtajú za 1l minerálky neperlivej naliatej v džbáne 3€ !!! Pritom to bude určo "prinajlepšom" nejaká 0,50€ voda z lidlu, alebo prinajhoršom čistá voda z vodovodu... Teda toto určite nie, na vlastných minerálkach budem trvať :-D
Odpovedať
No 7 eur na casnika a viac ako 2 nechceme, tak to bude lacnejsie, nez 30 eur za salu :-). Uvidime, ako sa dohodneme, zda sa mi, ze je tam teraz novy prevadzkar, tak snad to bude v pohode... Tak aj tebe wera drzim palce!!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bajka, no to teda hej, to máte lepšie, my máme 30 a to ani neviem koľko ich tam bude 8-( musíme s nimi bojovať :-D ale ja mám na nich eso v rukáve - posielam im tam pravidelne managerov na obedy, večere, akcie, tak im to pripomeniem, že by sa mohli teda zľutovať nad nami :-D :-D :-D
Odpovedať
hahaha, no pekne, tak vela zdaru pri vyjednavani ;-)...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, no mňa na pár dní vyradila choroba, ale už som späť :-) Máme definitívne kameramana, tak sa teším, ďalší krok vpred. Ešte DJ-a sa nevieme rozhodnúť, ale pomaly by sme už aj to mali.. Hostina.. tak my to máme v hoteli, cena a menu (predjedlo, polievka, hlavné jedlo, prípitok, o 22.00 švédske stoly, kde budú 3 druhy mäsa, 3 druhy prílohy, 3 druhy šalátov a 3 rôzne studené misy, plus pečivo a kapustnica), za toto chcú od nás 25 € na osobu. Myslím si, že je to tak akurát. Alkohol máme od nich s tým, že ceny sú veľkoobchodné, ale berie si 3% za fľasu a nealko nám dá iba za nákupnú veľkoobchodnú cenu, objednáme určitý počet a čo sa nevypije, tak môžeme nechať u nich, zaplatíme len to čo sa skonzumuje. Majiteľ hotela je známy mojej mamy, tak preto sa dalo s ním tak dobre dohodnúť :-) Aha a ešte sa mi tam páči, že dávajú mladomanželom na noc apartmán grátis a ak chceme ubytovať svadobných hostí na izbách (čo niektorých aj chceme), tak cena je tam zľava 50%, teda 25€ za izbu na noc, také ubytko nikde inde nezoženiem. A izby sú to pekné, čisté, je to nový hotel. A hostia dostanú na raňajky to, čo zvýši zo švédskych stolov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte som zabudla, že za sálu platíme 50€ a za obsluhu tiež 50, na celú noc. bajka, písala som ti IP, tak si prečítaš :-) joj objednala som sa na skúšku šiat do KE, salón Maggie, majú tam zn. Maggie Sottero, vybrala som si 6 šiat :-D tak sa na to teším, v stredu 27.10. idem, priateľ tam ide na školenie, tak idem s ním aj s kamoškou a poskúšam. hamca ako ide tancovanie? Ja som akurát včera objavila inzerát, že sa u nás v meste začína od štvrtka kurz spoločenského tanca pre dospelých, tak zvažujeme :-D A prosím ťa, koľko za to platíte? Lebo na stránke som potom našla, že ponúkajú aj individuálny kurz pre budúcich manželov, rozsah hodín je podľa toho koľko chceme, ale za jednu hodinu pýtajú 20€. To sa mi zdá veľa! ]-( Samotný kurz neviem čo stojí.
Odpovedať
ahojte kocky nas vychadza hostina tiez okolo 25 € na osobu (polievka, hlavne jedlo, pripitok, svedske stoly a kapustnica) uvazujeme o tom, ze zrusime predjedlo, lebo to bude len nejaka sunkova rolka. vy budete mat vsetky predjedlo? nealko musime zobrat od nich a alko si mozeme priniest. alko budeme mat z velkoobchodu a zaplatime vsetko az po svadbe, pricom to, co sa nevypije prinesieme spat. tiez nam daju gratis apartman. o ubytovani hosti sme sa zatial nebavili, my ani asi nebudeme mat takych, ktori by museli prespat, ale to doriesime potom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jouky :-) ja si tiež myslím že predjedlo byť ani nemusí, drahý usilovne bojuje za šunkovo chrenovú rolku, ktorú ja nemôžem ani vidieť ani cítiť, ale neviem ako to dopadne.. zatiaľ máme v rozpočte zarátané predjedlo za 2,9/osoba (lacnejšie ani nemajú) a to cherry paradajky s mozzarelou.. neviem podľa mňa by to šlo aj bez :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veronika81, tancovanie ide super, velmi som rada, ze sme sa na to dali! my platime za kurz 60 eur, v prepocte to vychadza 4 eura za hodinu. aj v tanecnej skole, kde chodime my, maju v ponuke individualne hodiny pre buducich manzelov, ale tiez to bude o dost drahsie. uff, tak 20 eur by som za hodinu tanca nedala :-o ja o predjedle tiez ani neuvazujem, polievka, hlavne jedlo a plne stoly kolacov, ovocia, chipsov a inych dobrot hadam bude stacit. :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?