Svadba apríl 2012
@zuzanka9999 Fíha, to si perfektne postíhala toľko vecí za týždeň, si šikulka.
Aj my máme svadbu 21.4.2012.
A zatiaľ máme tiež kostol, na matrike vybavenú žiadosť, hud. skupinu, fotografa, kameramana, šaty, oznamká, darčeky pre hostí, miestnosť, ubytko, objednanú tortu a aktuálne vybavujem zákusky.
Držím palce, nech vám všetko vyjde podľa predstáv!
21. jan 2012- Sponzor fóra
@rebiak Jaaj, vidíš, ja som zabudla, že aj obrúčky máme objednané, tie majú byť hotové koncom mesiaca.
My budeme mať svadbu v MT, hostí asi 44.
21. jan 2012@lillian18 ahoj ano my mame 14.4
21. jan 2012@cyly84 ahojky ja som tiez planovala tento termin ale je to presne pred velkou nocou a boli problemy s kostolom a so zakuskamy ,tak sme to posunuli na 14.4 a vy kde budete mat svadbu?
21. jan 2012@rebiak Nie, zlato sme nedali, objednali sme si ich "komplet", mali by stáť cca 550,- eur. Šaty som si rezervovala v salóne, farba biela (uvažovala som aj nad krémovými, ale rozhodla som sa pre klasiku), také skôr romantický štýl, ale nie zas prehnane.
Ty už máš šaty?
21. jan 2012@caramellka ano rezervovala som si šaty ale niesom nimi nadčena ale v nasom meste mali z mojho cisla len 2kusy
takze na vyber som nemala bohvieco a do ineeho mesta sa mi nechcelo ist .ist preto potom zas zaniest ,ale nevadi.......
my sme si dali robit obrucky zlato sme si dali 15g a doplatime za robotu 150euro no uvidime .vy kde budet mat svadbu?
21. jan 2012@rebiak Jaaj, tak to je škoda, že si si nemohla vybrať svoje vysnívané šaty.
Ale nevadí, svadba je hlavne o vás dvoch, tak na ostatnom aaaž tak veľmi nezáleží.
Ja som mala to šťastie, že som mala dosť veľa modelov na výber a mohla som si vybrať aj z katalógu a za nejaký príplatok, asi 50eur, by mi ich ušili. Ale vybrala som si asi štvrté šaty z tých, čo som si skúšala. Super sedeli a hneď sa mi zapáčili. Svadbu budeme mať v Martine. A vy?
21. jan 2012@caramellka len moje cislo je 42
a tu tych modelov vela nemali ,ale tak my to tak neprzivame my mame uz 3rocnu dceru
tak uz to len spečatit my budem mat svadbu v LV
21. jan 2012@rebiak Veď 42 je bežné a nie je to žiadne číslo XL, nie všetky nevesty majú veľkosť 36.
Jeeej, tak vy budete mať aj malú družičku, tak to je super.
21. jan 2012@caramellka no to bude aj cislo xxl
pretoze siú vzadu na uvezovanie .ano ano budeme ma aj druzicku to bude
a vy ??
21. jan 2012@lenka174 ahoj a kde udete mat svadbu? tak toho uz mas dost vybavene. no ani my oblek nemame este ale sa rozhodujeme pretoze ja som za bielo-kremovy a polovicka chce klasiku
21. jan 2012- Sponzor fóra
@rebiak Aaale tak to určite niee.
Aj ja mám vzadu šnurovačku a mám č.38.
My takú malú zlatú družičku mať nebudeme
, ale mne sa to veľmi páči, je to také milé. Jedine, že by sa nám podarilo nahovoriť kamoškinu 5ročnú dcéru.
21. jan 2012@caramellka no vidis to je dobry napad.no my budeme mat na svadbe 4deti a to v postupke 2rocny3rocna4rocny a 5rocna
tak mozu hadzat kde chcu a co chcu
21. jan 2012@rebiak No vidíš, tak to budete mať veselo, aj keby ste nechceli, super.
21. jan 2012@rebiak Budeme mať hudobnú skupinu a to aj z toho dôvodu, že my sa pôjdeme fotiť až po sobáši, jedle a prvom tanci, takže sme mysleli, že živá hudba urobí lepšiu zábavu aj počas našej neprítomnosti. V reštike sme si už vybrali menu a vyrátali nám to cca na 20eur/os., plus káva. Alkohol a nealko sme kupovali osobitne.
21. jan 2012@rebiak no my asi klasika oblek....čierny....ale to este nie je isté....a vy budete mat kde svadbu, my zilina
21. jan 2012my levice ,v evanjelickom kostole
@lenka17421. jan 2012@caramellka aj ja mam v MT,ale 14teho
22. jan 2012@cyly84 Jeej, super.
My sme tiež pôvodne uvažovali aj nad 14.4., ale nakoniec sme si dali dátum 21. podľa zásnub.
22. jan 2012@caramellka my sme chceli 7.4. lebo 5teho sme sa dali dokopy tak ale Velka Noc nam to prekazila
A kde idete mat obrad?
22. jan 2012@cyly84 Ale 14.4. máte pekný dátum.
My budeme mať v kostole v Záturčí. A vy?
22. jan 2012@caramellka galerka! V zaturči je kostol?
))))))))) Som odtial ale neviem
22. jan 2012
ahojte kocky. ja mam svadbu 21.4. 2012 uz sa tesim rozhodli sme sa pred dvoma tyzdnami na termine. ako ste s pripravami? ja mam zatial miestnost, kostol, Dj, auto so soferom, fotografa a saty
)))) to som stihla za tyzden
)))) uz sa velmi tesim
))))))))))