Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • lori...jooj, jasne drahy ma pusti, s tym nema problem 😎 ved aj ja jeho pustam s kamosmi, takze opovazil by sa nieco povedat 😃 😃 😃
    no tak sa radujem s Tebou, ze si konecne uz nieco pekne kupila 😎 budes isto kocka 😬

lea..hej, na desmode som bola dvakrat...su dobri fakt 😃

zeny, ked Vam mozem odporucit tak kapelka Chiki liki tu-a je na koncertoch bozska 😃

• pia..myslim,ze som ich zazila na majalese..
    to je taka vysokoskolska akcia,kde sa tri dni capuje pivo,ktore sponzuje dany rocnik a kazdy den je niekolko koncertov..takze take vselijake mensie kapelky hraju..a v posledny den postavia podiu a od poobedia tam hraju super skupiny a zaver patri tej najlepsej..
    super akcia 😵 😵 😵 😵 😵

• lea...ja pivo tiež nemusím 😛 ...ale mám to naordinované..a mám to piť až do svadby na prečistenie..tak dúfam, že to zaberie 😃

pia..tak sa poriadne vybáznite 😃 a akú hudbu tam hrajú? 🤔 😬
    jéj..si..zlatá...ja sa tiež z dnešného úlovku vytešujem 😎

• Sponzor fóra
  • lea..jasneeee, majales poznaaam 😃 drahy to kazdy rok absolvovaaal 😎

a podme kocky ruky horeeeeeeeee   😃

• chiki liki....ta to čo spieval o tej káve? 😃

• lori...dnes ma byt latino mam pocit 😃 budem sa plazit ako uuuzovka 😃

• lori...hej , to su oni, ale na koncerte su fakt podareni..davaju riadne pecky 😃

• tak to poznám..tan má riadny ananás na hlave 😃 😛

• jo joo ananás 😃 😃 😃 ale tato pesnicka mi stale dvihne naladku 😃

• lori..no ja radsej nejake tie tabletky vezmem..ale ak by nic ine nepomahalo,tak si dam..
    ti verim..ja som natesena z toho mojho bieleho kabatika..tak hrozne,ze doteraz som ho neozehlila po oprani 😬 😃

• pia...tak ja latino rytmus milujem 😃 😃 hned by som šla s vami 😃 počkááájte na mna..už bežíííím za vami 😬

• lea...ja už teraz zaš spekulejem, že aké topky k tomu 😛 😃 ...ale penaženka nepustí 😃

• pod pod 😃 😃 😃 ale to by sme sa Ta asi nedockali, aj keby velmi chces z BA 😃 😃 😃

• pia 😃 😃 no jo...my už sme tento rok jednu discu absolvovali...takže dalšia je v pláne až o rok 😃 😛

• lori...nemysli, toto je tiez disca asi prva za rok a pol 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • pia..ved som sa čudovala...lebo si spomínala, že vy ste takí discotékoví ako my 😃 😛

• 😠 ale uz sa tesim, musim povytriasat tie moje sunky 😃 😛

• kedy to ideme na tu disku? 😃 😃 😃

• tak si poriadne zatrsaj 😃 aj za mna 😃 😛

ja kočím na dnes....zas som hladná..tak idem vymetať chladničku... 😬

• ale az vecer, okolo desiatej najskor 😃 ako sa poznam o pol dvanastej budem nariekat, ze som unavena 😬

• lori.. daj si do tela 😃 cafik

• lori..moc to neprezen..svadba sa blizi 😃 😛
    pia..dnes ides na disku?

• jo joo dnes...konec postu treba oslavit 😃

• tak to je super..ja hadam pojdem niekedy..s kamoskami..hned by som sla 🙂

• 😃 lea..idem uz, prisla kamoska, tak pekny vecer 😉

• pekny vecer teda 😉

• Caute baby 😉 ako sa mate? My sme boli nakupovat v Manchestri v sobotu a vobec nic sme nekupili 😐 a to sme potrebovali kupit dost veci. Svetly oblek zohnat je uplne katastrofa! Vsade same tmave. Lori, chapem Ta, ako Ti je, ked sa vyberies dalej za nakupmi a nic si nepkupis 😞 Dnes pokracujeme do Derby tak uvidime...

• ahoj kati..tak to je riadna skoda..
    tu sa da celkom v poho zohnat svetly oblek..aspon som zopar videla..len to ste daleko 🤔

• baby..poradte mi..vyberam svadobnu vonu..mam vybrate tieto znacky..escada,lacoste,lancome,mexx
    potrebujem cosi jemne..tieto znacky sa mne pozdavaju..ktora vyznie podla vas tak elegantne? 🤔 😬

• kataka..takže vy ste pochodili na nákupoch podobne ako my 😐 😠 ale hlavu hore..určite sa nakoniec podarí 😃 hlavne že sú na to zdroje 😃 😛

lea...ja som mala lacoste...je veľmi jemná a ženska 😉 🙂

ááááuuuu...som si pricvikla prst...tak silno...že ani s ním nedokážem ťukať do klávesnice 😠 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov