kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
lorinko...to je taky jemny material ako tyl..ale lepsie sa da z neho strihat ;-) take pjekne to jee :-p
pia...ja budem mat vyzdobu a nebudem mat saty :-D :-D :-p ja mam na vsetko cas..ale uz pojdem slubujeem...jej tak si ides natrenovat okolo detureniec?? ;-)
lea...ahoj :-) takze ziadne pohodlie pri nete?? :-(
caly...no dufajme, ze nedostanem infarkt, ma tam deti od 1 roka, tak dufam, ze to zvladnem, sice uz mam nejaku prax, uz som "odchovala" dve neterky :-D
a kde chces zohnat saty?? ;-)
pia...tak to mas ako z bicyklovanim, ked to raz okolo deti vies uz to nezabudnes :-D
nooo saty pojdem skusit do Zvolena ale aj do BB sa stavim...len uz na buduci tyzden hadam na isto..nemam ani kedy..do roboty potom k lekarom a tak kadejak to je so mnou :-|
baby uz ma vadia -vsak lorino??? x-) - ze uz mam utekat :-D :-p
musim najst dobru kartu do pc na ten net..a musim ju cim skor kupit :-(
a kolko tych deticiek bude?
caly..no neboj,ja mam rezervovane,ale ich urcite nechcem :-D ja sa asi vydam v nohaviciach :-D
caly...a coze tak na poslednu chvilku? :-D a budu tam mat este volne pekne saty? ;-)
tych deti je tam 9 ..ale je tam este jedna pani, sama by som asi nesla =-)
lea...nenasla si este tie prave saty, lebo pozeram , ze si ich skusala neurekom ;-) ja som si vzala asi stvrte saty v poradi, co som skusala :-D
lea..uhm..je to tam problem najst dobru kartu?? tak budeme dve lea..s tymi satkami :-D :-p ale nie, ja si myslim, ze nemam co spekulovat a nakoniec si urcite nieco vyberiem :-p chcem nieco jednoduche,tak dufam, ze take najdem :-D ale s pani v salone som uz dohodnuta...len tam ist...
pia...urcite nieco najdem..ked sa do toho uz pustim, obeham tych salonov viacej..a vyberiem 8-) si myslim 8-( :-p ale tam je pronovias a la sposa takze myslim, ze urcite...no dam vam urcite vediet :-D
no ja som hrozne nerozhodny clovek..a vela vymyslam..takze asi tak..
karty sa daju v poho zohnat,no treba nejaku dobru obstarat..aby som nemala problemy..lebo smejdy nie je problem kupit..
caly..budes pekna nevesta urcite..
caly...no ja sa na to viac teším ako ty :-D :-D :-p
pia...aj ja som odchovala bojho bratranca...teraz má už 9. rokov ;-) ....už ako 3týždnového som ho kúpala... :-D a to som mala iba 15 rokov 8-)
lea..takže už ti nemusím závidieť...že si vystretá...a ja na prdeli :-D :-p
caly...isto si vyberies ;-) aspon mne to bolo nejak v podstate jedno, mam uplne jednoduche saty, nejdem sa z nich zblaznit :-D
lea...aha, tak aj ja sa nie vzdy viem rozhodnut, ale ked sa mi zapacia saty, tak uz nejak velmi nevymyslam =-) jedine, ze by som v tom vyzerala desne :-D
caly...mi chlop ukazoval ako robiť grafy =-) ...na tú diplomovku....no...neviem sa z tolkých grafov vysomáriť :-S ...ešteže ho mám :-D
a robila som zeleninovú polievku...a zas som v 7.mesiaci :-D :-p
lorinko..hej hej je to fajn program..tam som cumela o tom Titanicu :-p
takze cvici =-) musi byt feeesiiii x-) sa hodite k sebe ti stihlucka on vymakany :-D
lea..inak, najviac sa mi na teba pacili satky kristina..rincon..ust.patrick a stitch..model1268.. v nich si bola fakt kocka ;-)
discovery je super kanal, my to tiez nemame :-|
no...my nemáme ani spektrum :-| ..len základný program...takže ja som rada, ak niečo dávajú na stv2...lebo v poslednej dobe tam začali dávať zaujímavé dokumenty :-)