kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
ahoj lori. praca v pohode a nove nemam nic. Aj moja sestra sa trapi s bakalarkou, tak jej musim pomahat s prekladomm abstraktu :-S Si pripadam ako keby ma to cakalo zasa :-D
och tak na to si spominam.....grafy, tabulky, obrazky a potom dat celu diplomku do sablony. Som rada ze to mam za sebou. Ale ako vidim, tak ty sa zasa neucis =-)
caute caute :-)
vy sa ucite poctivo baby??? no som na vas hrdaa :-D :-p
ja si hladam po nete nejaky uz tovar do obchodu, dnes ma to tak chytilo tak si to skompletujem co by som tam chcela mat...a co ludia samoska chcu...som sa zobudila s takym elanom...dufam, ze mi vydrzi :-D tak ako vam do ucenia x-)
caly...ja tak odbiaham..učenie...MS...učenie....MS :-D :-D
tak ten elán využi :-D ...mne sa posnívali také chobotiny...zas som bola v svodobných šatách...a okolo mna dalšie nevesty :-p ...to nie je dobré ked sa sníva o svadbe ]-( ževraj =-) ....ale u nás neviest je to asi sámoška :-D
janja...duufaaaaam, ze uz v maji sa to bude realizovat..lebo len cakam, kym sa vyriesia este nejake veci okolo priestorov.. ]-(
lorinko....tak a tie nevesty okolo teba to sme boli mi, vsak???? :-D :-D x-)
janja....nestraš 8-( ...to len ked sa ti z ničoho nič prisnije o svadbe....ale nám sa musí...ved to máme každý den na očiach :-N
caly...ale tuším aj hej...boli tam tri :-D
ja si neviem pomoct, lori, ked kukam tvoje fotky, tak sa strasne podobas na moju sestru. Mate rovnaky face. :-D Aj ona je blondina, len ma dlhe vlasy. Inak by som si myslela, ze je to jej album :-D :-D
ja som si akurat zohriala papat a pojdem este na laser na rehabku ale to len okolo jednej :-S este mi perie pracka..
zajtra idem pracovat, takze musim postihat dnes... :-)
lorinko...nie ani jedno ani druhe...ohladom roboty a vyuctovania sa...ma taky zvlastny pracovny pomer jeden, kde sa to len posuva zo dna na den ]-( ..a teraz ked sa budeme stahovat nam treba prachy..tak preto...
lorinko...diikyy..aj tebe prijemne ucenie :-D :-p
jooj tesim sa veeeelmi prevelmiii...budeme sa mat kde roztahovat :-D a nebudeme sa vyrusovat ako tu..predsa jednoizbak :-S
katka...pozeram, ze si sla s leateou neskoro spat :-D
nooo velmi sa tesim, ze ideme do vacsieho bytu..uz 10 rokov byvam v jednoizbaku a to s nasimi som bola v dome ale ako som sa osamostatnila, som stale v malom priestore 8-( :-D tak je to pre mna o to vacsie potesenie :-)
awoj katka...normálne čumím, že si tu cez den a nie v noci...ako sova :-D
len tak som bola pokukať....pre mamku ´vohoz na svadbu...ale nič sme nenašli také uchvatné :-p ...ale ešte má čas necelé 4 mesiace :-D
caly...ako si sa zrehabilitovala? =-) :-N