Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
celu spalnu, okrem skrin. Vola sa Romeo a Julia a je cela hneda
Odpovedať
no to musi teda pekne vyzerat..a este aj taky romantikus nazov ma x-)
Odpovedať
ahojte baby..ako sa mate? my uz mame dva mesiace od svadby..sa mi normalne nechce verit..ako to len bezi.. asi sa pojdeme neskor niekm prejst..ked je tak pekne vonku :-) hadam to teda vydrzi..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček nevestičky...ako sa máme... chcem sa vám pochvaliť, už mám svoj albumček, veď na čase čo...takže si možte kukík.. http://www.mojasvadba.sk/album/album.... leatea..ale ten čas rýchlo letí čo...ešte len sme si robili krabičky, menovky a dik už ťahate druhý mesiac, no my ešte nie ale blýžime sa k tomu...ako sa máš, ako dopadol vodičak hm..
Odpovedať
ahojte babule..posledne dni akosi nemam cas ani na net..v praci mame toho akosi vela a ked pridem domov,tak som rada,ze som..ten zivot ale bezi..uz som treti tyzden v praci a ani sa mi nezda.. slav..no som rada,ze uz mas vlastny album..konecne..ja este netusim,kedy dam profi fotky..ale niekedy hadam..teraz ideme kupit album na fotky..a este nas caka fotenie a tak bude aj normalny album..a zrejme budem musiet cakat aj s fotoalbumom..
Odpovedať
ahojte ahojte, ako sa mavate co nove??? manzelickovia posluchaju?:-)
Odpovedať
ahoj pia..no my sme uplne v poho..a co vy? uz si dlho nenapisala..hlavne,ze co mas nove..okrem toho,ze si v ziline..dufam,ze v okt prides na stretko :-) ;-)
Odpovedať
no my tiez pohodka, muz je na mna dobry( zatial) :-D dufam, ze mu to dlho ostane.. no v ziline je ok, ja som si uz zvykla davno, pred svadbou som tu bola dost casto, takze nebol to pre mna taky sok :-N len moj havo mi chyba 8-( ooo tak dakujem za pozvanie, =-) :-) :-)
Odpovedať
chystam sa domov na chvilku,tak chcem aj stretko spachat s babami..lebo posledne bolo v auguste..presne rok od prveho 8-)
Odpovedať
aha, tak super, potom daj vediet, ze ako co:-) a muzicek ako? zvyka si? ;-)
Odpovedať
no on si zvyka..co som rada..lebo mne sa tu celkom paci..teda ta nezavislost a klud :-D potom ti napisem ip ;-)
Odpovedať
ouky budem cakat :-D mna tiez stale taha do anglicka, ale muz uz nechce ist 8-( mne sa tam pacilo 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a preco sa mu nechce? okrem toho,ze zivot tu zdrazel,stale je to lepsie,lebo ja si neviem predstavit ostat uz len na svk :-N
Odpovedať
nechce kvoli skole, ze studoval a pojde tam robit nejakeho poskoka..hmm...ale kebyze mame skolu v uk urobenu, tak to by uz bolo o inom :-N
Odpovedať
no ja zas robim to,co som vystudovala..mam strednu chemicku..a mozem robit v labaku,lekarni,nemocnici a pod..takze nerobim nic podradne..az na to,ze by som chcela ucit..no tieto deti urcite nie 8-(
Odpovedať
tak ty to mas dobre, lebo my sme boli v anglicku 2 krat a stale sme tam boli za debilov :-D :-D :-D no ucit by som si vedela predstavit aj ja, ale na vysokej :-N
Odpovedať
a co ste robili?
Odpovedať
no 1 krat na farme skoro 6 mes. a potom v tovarni na CD a DVD, sefov sme mali Indov( a vraj my sme rasisti) to bolo fakt otrasne, ako s nami zametali.... ochvilu i zacina Ordinacia :-N Ty este pozeras Panelak? :-D
Odpovedať
no ale zas niektore tie podradne prace su dobre na slusny zarobok.. ja si pozriem s manzelom panelak..vzdy tak po par dnoch :-D
Odpovedať
idem ja teda uz kuknut telku, tak prijemny vecerr :-) papa
Odpovedať
pekny vecer prajem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babenky..ako sa máme..ako vikendujete...ja moc nič, dozvedela som sa par viet, ktoré ma cez vikend položili ale inak da sa...takže mi je dnes trošku na nič...
Odpovedať
ahoj moja..a co sa stalo? napis mi do ip ;-)
Odpovedať
caute baby, zijete? nikde nikoho, to je strasneeee :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek babenky..no zijeme janja..aspon ja ale to len prezivam, nic sa mi nechce, z vikendu som hotova, dnes v praci katastrofa, uz nech je 16 hod. nech idem dom..a ty sa mas ako.. leatea napisem, mozno stihnem aj v praci ak nie tak domka...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte manželky :-) dúfam, že sa máte dobre, dávno som vás nečítala...čo máte nové?? lea..manžel už má job? :-)
Odpovedať
ahojte babule..tak dalsi tyzden pred nami..ale uvitala by som vikend..no taky ako mame za sebou..sme boli na vylete v centre londyna..mam dve foto v albume a je tam aj novy strih :-D caly..no kedy budes vediet,co cakas?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojček babenky..ako sa máme konečne koniec týždňa čo..tak sa tešim na vikend len nech počasie vyjde a niekde vypadneme.. dnes máme výročie 2 mesiac, ale ako to rýchlo leti čo, ani som si neuvedomila..panenky janenky.. lea-no už tu maš vikend čo planujete z mangelikom hm?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babneky...ta kde ste mi už tu nechodite hm..
Odpovedať
ahoj moja..ja som tu..cakam,ci napises :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?