Svadba júl 2008

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
Odpovedať
Profilova fotka
najlepšie je cvičiť s niekým, pretože ten druhý ťa motivuje...ja som začala, až keď mi môj chlop začal vadiť, že to s tým cvičením nejak preháňa...potom sa obdivuje, aké ma svaly...tak som si povedal, že aj ja budem mať kocky na bruchu a tak zarezávam.. :-p
Odpovedať
no ja mam aj dvd,ale musim si davat teraz pozor..a to svihadlo a kruh sa mi zdaju byt taki mili kamosi..aj ked so svihadlom sa musim krotit kvoli prieduskam..ale doteraz som vzdy schudla bez cvicenia.. len svadobne saty su bez rukavov,takze treba mat peknucke ruky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ruky mám ťenké. takže scudnúť z nich nemusím, ale spevniť by sa zišlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lea..to mas pravdu svatu..tie ruky tie musia vyzerat super..a dufam, ze budeme opalene :-D pekne cokolady ;-) chceme ist na zevraj predsvadobnu cestu do Chorvatska tam sa nam pacii velmi ;-) vy chystate svadobnu baby? a kam?
Odpovedať
no ja asi zacnem cvicit s kufrom :-D :-D :-D lebo mam hrozne slabe ruky..ale ani sa necudujem,ked som ich trikrat dolamala.. na svadobnu by som chcela ist..na NHL do usa..ale to nevyjde,takze sa uspokojim s greckom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caly...ja tiež dúfam, že bude celý jún, júl svietiť slniečko, aby som sa poopalovala... 8-) .ja tiež zbožňujem Chorvátsko, ale aj Grécko...a kam do CHorv...?
Odpovedať
Profilova fotka
my môžme ísť na svadobnú cestu až v septembri, lebo v auguste mám ďaľšie štátnice :-p
Odpovedať
baby..tak to ja budem asi jedina biela nevesta..sa vyhybam hrooozne slnku :-D :-p kedy idete kupovat svadobnu cestu?
Odpovedať
Profilova fotka
lea..budeš jak snehulienka, veď to je teraz in 8-)
Odpovedať
no netusim,co je in na svk..ale ked to hovoris ty,tak to asi bude pravda 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to nevieš? ved Gwen Steffani to propaguje, ona je vždy krásna a biela.. ;-) ( neviem ako sa píše to jej meno )
Odpovedať
no viem,ze ona je vzdy biela..tak poviem,ze to mam po nej :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby, tak ja sa odpájam, idem kukať SOS. Pekný zbytok večera vám prajem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no boli sme minuly rok a vlastna doprava v Primostene cize ani nie daleko stredna Dalmacia...bolo tam nadherneeee... mali sme super ubytko a to sme sli len tak, ze nieco najdeme :-) ja slnko milujem a plavanie :-D tam je tak uzasne cista voda...uz teraz sa tesim.. ale aj Grecko som navstivila par krat asi 3 krat moj ocino tam chodieval casto este autobusom ako sofer...ked som bola pubertacka :-D teraz uz by som to neabsolvovala busom... a uz ani on nechodí.. :-)
Odpovedať
no ja vacsinou lietam :-D v grecku som este nebola..ale alasku som uz videla :-p a aj cast anglicka..a tak podobne.. :-D ale planujem ist s ujom do londyna kamionom..pripadne na svk..to musi byt zazitok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
chod to je moj ocino jazdí na kamione...a ma schodene pekne celu Europu aj do Anglicka mal tu cest....je to uz pomaly 30 rokov co jazdí.. ;-) idem ja pomaly najako ma uklada :-( som sa znicila :-D tak baby paaa a dobru noc ked to na vas príde :-D
Odpovedať
pekne sny teda caly..ja este pobudnem..lebo potom zas nezaspim..
Odpovedať
Profilova fotka
och, som vam chcela napisat taky dlhy pokec, ale sa mi to nejak zmazalo. Do kelu :-| ]-( skusim teda odznova, ale uz to nebude taky roman 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ste ma potesili, ze ste sa tu tak rozkecali! a aj ine ako o svadbe, tak mam k tomu co dodat, kedze svadobne sme sa nikam nepohli :( budem to sem davat po kuskoch, lebo ked si to zase zmazem, tak ma poranta :-.
Odpovedať
Profilova fotka
k cviceniu - aj ja cviciiim, teda od zajtra :-D ako vzdy... ale nahodou. Chodim hravat futbal (maly do saly, nie velky, by som zahynula, keby som to ihrisko mala iba cele prebehnut :-D) ale pred svadbou uz nebudem, aby som nemala modre nohy, ani pod okom ani nikde inde...
Odpovedať
Profilova fotka
a s jednou tehotnou kamoskou chodim hrat badminton a ma vzdy nabije :-N hruuza, ale aspon sa pekne vybeham :) A minuly rok sme chodili do posilky, ale som tento rok povedala, ze prachy dame do svadby a mozeme chodit behat do parku a plavat a tak... tak som zvedva, kedy zacneme :-o asi od pondelka, ako obycajne :-D k opaleniu - Lea, biele budeme dve. Ja aj keby som chcela, tak budem biela ako stena. Mam alergiu na slnko, takze len co sa zacnem troska prifarbovat, sa vyhadzem a potom chodim zabalena kompltev v plache a napchavam sa ditiadenom, aby som to prezila... tak dopadne vacsina dovoleniek v chorvatsku...
Odpovedať
Profilova fotka
takze som tam uz davno ani nebola ... a svadbonu cestu este nemame vybratu... spoliehame sa na nejaky last minute. Myslite, ze je to blbost? ja dufam, ze nie... takto v strede jula to asi nebude ziadna exotika, lebo na rovniku je vtedy na nevydrzanie a aj v tunisku a eypte predpokladam, takze dame nejake romanticke europske mesto, alebo neviem :-S hlavne, ze tam budeme my dvaja, nie? ;-) ziadne organizovany zajazd! hm, ale nikdy nehovor nikdy :-) och a uz je to fakt roman, aj ked som slubovala, ze nebude... tak ja idem pozriet, ako to zije inde a asi frcim spat, aby som rano vstala do prace. A viete, ze pozajtra sa uz nevstava? ;-) to ma v piatok rano vzdy postavi na nohy :-D bru nocku!
Odpovedať
jedna..no my tiez mozno pojdeme na last minute..rozmyslam ale nad tym,ze by som kukla ponuku hotelov priamo cez ich stranky a potom by som len dokupila letenky...takze ziadna cestovka.. ja sa uz neviem dockat vikendu..oddych chcem..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky..ta to co citam od 20 strany..vy ste sa vsetke vybrali chudnut? no toto, to su mi tu co za novinku..normalne sa musim nad sebou zamysliet, ze co tu robim...ani nechudnem, nic nemam, hruza des Slavka...hahaha lorinko na aky veltrh si myslela s tymi obruckami? ja na ziaden sa nechystam, kedy su? lebo ja na sr prijdem az koncom aprila to uz asi ziaden nebude co? takze co mi poradite babenky..kde si mozem dat urobit svadobne obrucky za neaku rozumnu cenu a vobec ake su ceny obruciek na sr..lebo ani to neviem
Odpovedať
ahoj slav..no zavisi,kde ich chces vyberat :-D lebo je urcite rozdiel medzi blavou a sninou.. inac..si potom stastna baba,ked nemusis chudnut :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no az tak moja nie..som taka akurat, no hovoria, ze chuda ale nemyslim si, tiez potrebujem brusko spevnit, zadocek, boky ale neviem ako..takze poradte..asi sa tu pisalo, ze neaka metla, no kde tu v uk v nasom bytiku nabrat metlu tak take nieco nemame - hahaha.. obrucky skor, v ba a tak dal, v snine tazko, tam asi ani vyber moc nie je..nic proti sv...
Odpovedať
no ja si planujem kupit male cinky na ruky :-p ked sa vratim z svk..tam mam jedny,teda drahemu som znarodnila..a este cosi vymyslim..ved musim byt najkrajsia..ne :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no musim mojenko..a cinky su na ruky a ostatne co by som mala hm...zadocek, stehienka, brusko..moja, ved ty si chuducka, ked som si pozerala tvoj album...ta s coho chudnes..hm
Odpovedať
no vies..pod satami v pohode schovas stehna..a brucho..a tie ruky musim povinne..lebo ani batozinu v lietadle neodlozim..mala som trikrat dolamane ruky,takze su fakt slabe.. a budem mat kratke na redovy,takze musim..stale sa cosi najde.. =-) na zadok a stehna su super drepy..na stehna tie sumo drepy
Odpovedať
Profilova fotka
sumo drepy to je co..to som nepocula...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?