Svadba júl 2008
ja radcsej ani nepisem, lebo vas klepne..my chodime spolu cez 9 rokov..v oktobry bude 10..no najvyssi cas sa zobrat, bo to uz zle nedobre take dlhe chodenie..bud svadba alebo rozchod, tak sa to hovori..
mne sa velmi pacia babenky z ofinou, po svadbe si ju chcem dat na kratko, ale bojim sa, ze to bude len piplacka a same problemy...teraz mam dlhu, to si nechavam na uces..raz som mala kratku a ked som bola na jednej svadbe tak to vyzeralo priserne..velmi zle ma ucesala kadernicka, ofina bola sem a tam..nie ako maju tie nevesticky, nechapem, ako im tak dlho vydri byt vyfukana ofinka13. mar 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
lorinko..tak takto sa ucime??
sa ti nechce vsak?? bolo super
kamoska prisla z Anglicka tak sme sa vykecaliiiiii este ju vecer pojdeme pozriet domov s drahym
lea...tak fajn, dobre sa zakecat cez IP je fajnja uz notes vypinam vecer lebo ma to zabava a potom sa nevenujem drahemu
ale vcera sme si pozreli fasa film taka pohoda
13. mar 2008lorinko...moj drahy, ze.. a budeme sa stiskat???
tak sa idem stiskat
ja mam celkom rada cervene vinko ale musi byt fakt dobre ,,shiraz,,mame radi ale ja ee teraz ani pohar..by som skapla
nic co robi kyselinu nemozem...
pia...tak liter je dooost...a to ti nepozicaju??? ci si si satky kupila?? som nepostrehla
inac pocasie je fasa dnes...som sla domov tak aj prsalo aj snezilo aj slniecko svietilo.....vsetko naraz..aprilove..13. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
najlepší pomer cena / výkon
mne sa zdá 6 rokov dosť...a v podstate žijeme v jednej damácnosti skoro od začiatku

rok a pol..je v poho