kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
no bola som hore o pol osmej a vzala som lieky :-D
a potom sa mi podarilo dobre zaspat,co som rada..lebo sa nam akurat slniecko ukazalo..
pia..ja mam 3velke a 2male..malym so objednala z quelle saty..a velkym dam sit v aprili..len musim najst nejaku lacnu a schopnu krajcirku..
platim vsetko sama..tie z quelle ma vyjdu lacnejsie ako pozicanie..asi o polovicu..
a pre velke nemaju nikde troje rovnake saty..tak im dam usit a dotanu to ako podakovanie..
rozmyslala som o tom, ale ja by som chcela ked tak ruzovu a viem, ze dve z nich ruzovu neznasaju, tak to bude asi tezke, ked tak sa nic nedeje, ;-) no a tie male maju 4, 5 , 8 a 13 rokov...
kukni to quelle..maju tam vsetko v kombinacii s ruzovou..
http://www.quelle-international.com/sk/…
tieto som objednala..a obom malym sa pacia..
tie velke budu mat tmavo modre..mam ich aj v albume..len odtien este neviem..
ale skus sa tych velkym opytat,ze ci by boli ochotne si nejaky ten odtien obliect..ja som tak diskutovala o satach..jedna napisala,ze by chcela svetlu,ale potom povedala dobre,ze bude tmava..
a dala som im na vyber zo siat,co sa mne pacili..
lori o 16.00 :-)
to sa budeme potom takmer rovnako dlho zabavat,aj ked my budeme mat dlhsie svadbu..lebo kym sa dostaneme na miesto hostiny,tak bude aj 18.00