jeste jsem tam dala - podle ceho to mela delat... ze bych nechala jeden udelat ji a druhy jeste zadala pani, co nam dela drobny...? mame jeste jeden uplno klasika - tri patra, oranz cukrovy ruzicky, kremova barva, figurka, ale doufala jsem prave v ten ovocny, ze bude supr :-(
kadan - diky za pochvalu satisek a kyti... moc me tesi!!!!!!!!!!!!!! x-) dam jeste jiny kyti - ktery resim... musi tam byt ruze a gerbery, mohou tam byt frezie, barvy - musi tam byt oranz (a asi ne ruze - protoze muj nastavajici mysli, ze je to moc politicky - ČSSD u nas bezne na svych kampanich rozdavaj oranz.ruze) a sampan - tak asi sampan ruze a oranz gerbery - vice odstinu... kyti mala drobna... za chvili je to tam ;-)
diky - lucsy - pridala jsem mozna jeste neco - prosim - jeste se mrkni, jestli myslis fakt tu posledni ;-) dik!
lucsy tez me to napadlo - ale kamosku bude mrzet - ze dort nebude na stole... i kdyz... mozna by se to nemusela dozvedet.... ale zas - je mi to trochu hloupy...
no jakoze nejvetsi je ta tripatrova klasika, ale myslela jsem, ze nejkrasnejsi a nej bude to ovocne... kdyz dam toto do vejsluzek, nebude nic "nej" na stole =-)
maaariii, kyticky sa mi najviac pacia prve dve, ja som na take jednoduchsie :-) ale to zalezi od vkusu, hlavne sa musi pacit tebe. podla mna su pekne vsetky.
torta vyzera velmi jednoducha - taka nedelna. ale nevidim original, podla ktoreho mala robit =-)
jj, delala jsem nejake upravy v albu - zas to tam vlozim - neumim prejmenovat fotku a asi tez nemuzu zmenit poradi fotek... umim jen smazat a znovu dat...
sisa b diky za kyti-nazor! mate pravdu s tim dortem - na svatebni stul fakt ne... a potreboval by asi vic uprav nez jen drobnou upravu s jahodama na okrajich... :-|
i sana - mas nadhernou kyti - ruze a frezie!!!, a koukala jsem - ze jsem si zkopirovala uz drive jednu kyti od lucsy - to jsme si tu jeste nepsaly - doufam, ze nevadi...
Jinak..ten dortík vypadal fakt dost amatérsky..my budem mít z cukrárny.. kdybych chtěla hodně chutný, upeču si sama (běžně dělám podkovy a podobně..), ale chci aby byl hlavně ozdobou stolu, takže marcipánový potah..a na ten si doma netroufnu..(a nemám materiál) a v cukrárně to umí nazdobit.. stejně tak s tím ovocem..
Odkud jsi?
jsem z Třebíče, my chceme hlavně chutný, ale i ozdobu stolu :-p pamatuju na svatbu - krásný dort - ale na pak na všech talířkách zbýval hnusný nestravitelný krém... :-S
Já objednala ten růžovobílý dort, co mám v albu..(jen ten odstín růžové bude trošičku jiný..snad..:-)) No a vnitřek ořechový, s máslovým krémem..v té cukrárně jsme spokojení, tak snad bude i chutný..:-) Cukroví máme v jiném cukrářství..
Děkuju za pochvalu šatů..dlouho jsem nad nima váhala, jestli fakt jo.. a když jsem prohlídla pár fotek bílých šatů, tak to nakonec vypadá tak, že je vidět hlavně barevná kytka na bílém podkladu a ženich..a jdou mi hlavně k pokožce..:-)
ahojte. co noveho?
kupila som topanky po polnoci, balerinky po polnoci - sa potom prezujem. pancusky 15denove, uplne lahucke, zenichovi oblekove ponozky.. este jedny pancuchy musim kupit, do rezervy... ma to nenapadlo v obchode,ze mam kupit dvoje. ale tie kupim asi vzorovane... take sietkove, kremove.
a kupila som aj bublifuky, pre deti co budu na svadbe, jeden zoberiem aj na fotenie...fotografka snad nieco vymysli.