Svadba máj/květen 2010

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kočky, pridá sa niekto, kto má svadbu v tomto krásnom mesiaci? Ja mám termín 15.5. :-)
Odpovedať
no skoro - ted bude delat zaverecky z cukrariny - ma tema svatebni dort :-D ale ten bude uplno jiny, nez ja si vymyslela
Odpovedať
Profilova fotka
maaariii: opravdu je na svatebni takovy obycejny, cekala bych neco "honosnejsiho" :-N
Odpovedať
jeste jsem tam dala - podle ceho to mela delat... ze bych nechala jeden udelat ji a druhy jeste zadala pani, co nam dela drobny...? mame jeste jeden uplno klasika - tri patra, oranz cukrovy ruzicky, kremova barva, figurka, ale doufala jsem prave v ten ovocny, ze bude supr :-(
Odpovedať
kadan - diky za pochvalu satisek a kyti... moc me tesi!!!!!!!!!!!!!! x-) dam jeste jiny kyti - ktery resim... musi tam byt ruze a gerbery, mohou tam byt frezie, barvy - musi tam byt oranz (a asi ne ruze - protoze muj nastavajici mysli, ze je to moc politicky - ČSSD u nas bezne na svych kampanich rozdavaj oranz.ruze) a sampan - tak asi sampan ruze a oranz gerbery - vice odstinu... kyti mala drobna... za chvili je to tam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maaariii: a co tenhle dat treba do vysluzek, jestli teda budete delat? Nebo nechtupani, co vam dela drobny cukrovi, at udela i dort, jestli je dela..
Odpovedať
Profilova fotka
maaariii: ta kytka 1. a posledni, co jsi ted pridala jsou moc pekny! ;-)
Odpovedať
diky - lucsy - pridala jsem mozna jeste neco - prosim - jeste se mrkni, jestli myslis fakt tu posledni ;-) dik! lucsy tez me to napadlo - ale kamosku bude mrzet - ze dort nebude na stole... i kdyz... mozna by se to nemusela dozvedet.... ale zas - je mi to trochu hloupy...
Odpovedať
Profilova fotka
mari kamarátka nech sa učí ďalej ]-( Pevne verím že ti hlavnú tortu nebude robiť
Odpovedať
no jakoze nejvetsi je ta tripatrova klasika, ale myslela jsem, ze nejkrasnejsi a nej bude to ovocne... kdyz dam toto do vejsluzek, nebude nic "nej" na stole =-)
Odpovedať
cim muze byt to, ze na fotce - originalu - je tak krasny barevny, a na fotce od kamosky je zasedly...? ze by nejake to želé...
Odpovedať
Profilova fotka
maaariii: me se libi kytky pata od konce a ty posledni dve :-)
Odpovedať
lucsy diky! tisknu je, abych to mohla predlozit floristce ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kuk ke me do alba, nasla jsem peknou oranzovou.. ;-)
Odpovedať
diky, lucsy, je krasna, cos nasla - ale ja bych chtela malou nebo dokonce malinkou ;-)
Odpovedať
maaariii, kyticky sa mi najviac pacia prve dve, ja som na take jednoduchsie :-) ale to zalezi od vkusu, hlavne sa musi pacit tebe. podla mna su pekne vsetky. torta vyzera velmi jednoducha - taka nedelna. ale nevidim original, podla ktoreho mala robit =-)
Odpovedať
lucsy, ten druhy uces s ruzami je nadherny x-) x-) x-) sakra, preco som sa dala ostrihat :-( ;-(
Odpovedať
jj, delala jsem nejake upravy v albu - zas to tam vlozim - neumim prejmenovat fotku a asi tez nemuzu zmenit poradi fotek... umim jen smazat a znovu dat...
Odpovedať
maaariii: V šatech vypadám samozřejmě líp, než ta modelka..:-)
Odpovedať
i sana - tusila jsem to 8-) :-D
Odpovedať
sisa b diky za kyti-nazor! mate pravdu s tim dortem - na svatebni stul fakt ne... a potreboval by asi vic uprav nez jen drobnou upravu s jahodama na okrajich... :-|
Odpovedať
i sana - mas nadhernou kyti - ruze a frezie!!!, a koukala jsem - ze jsem si zkopirovala uz drive jednu kyti od lucsy - to jsme si tu jeste nepsaly - doufam, ze nevadi...
Odpovedať
Děkuju..jen ty růže budou víc v barvě šatů..a tmavší..
Odpovedať
maaariii a preco sa ti nepacia velke poschodove torty?
Odpovedať
Jinak..ten dortík vypadal fakt dost amatérsky..my budem mít z cukrárny.. kdybych chtěla hodně chutný, upeču si sama (běžně dělám podkovy a podobně..), ale chci aby byl hlavně ozdobou stolu, takže marcipánový potah..a na ten si doma netroufnu..(a nemám materiál) a v cukrárně to umí nazdobit.. stejně tak s tím ovocem.. Odkud jsi?
Odpovedať
i.sana, krasne saty x-)
Odpovedať
jsem z Třebíče, my chceme hlavně chutný, ale i ozdobu stolu :-p pamatuju na svatbu - krásný dort - ale na pak na všech talířkách zbýval hnusný nestravitelný krém... :-S
Odpovedať
a marcipánový potah jsme chutnaly a nechutnal... ale jasan, že každý má rád něco jinýho :-D
Odpovedať
Já objednala ten růžovobílý dort, co mám v albu..(jen ten odstín růžové bude trošičku jiný..snad..:-)) No a vnitřek ořechový, s máslovým krémem..v té cukrárně jsme spokojení, tak snad bude i chutný..:-) Cukroví máme v jiném cukrářství.. Děkuju za pochvalu šatů..dlouho jsem nad nima váhala, jestli fakt jo.. a když jsem prohlídla pár fotek bílých šatů, tak to nakonec vypadá tak, že je vidět hlavně barevná kytka na bílém podkladu a ženich..a jdou mi hlavně k pokožce..:-)
Odpovedať
No taky nemůžu říct, že jsem z marcipánu vedle, ale je to hezké..:-)
Odpovedať
ahojte. co noveho? kupila som topanky po polnoci, balerinky po polnoci - sa potom prezujem. pancusky 15denove, uplne lahucke, zenichovi oblekove ponozky.. este jedny pancuchy musim kupit, do rezervy... ma to nenapadlo v obchode,ze mam kupit dvoje. ale tie kupim asi vzorovane... take sietkove, kremove. a kupila som aj bublifuky, pre deti co budu na svadbe, jeden zoberiem aj na fotenie...fotografka snad nieco vymysli.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?