Svadba september 2011
@puss02 ja som sa tiez obavala ze si nenajdem saty lebo som v tomto velmi vyberava,a poviem ti ked som prisla do salonu vyskusala som si dve saty a hned som vedela ze som nasla tie prave
22. feb 2011@norka.1 tak ja som neni az tak vyberava ale prilis siroka :'( a tak je to problem
22. feb 2011- Sponzor fóra
@puss02 urcite si najdes satocky co ti padnu ako uliate
)
22. feb 2011@eymynka ja som bola tiez len pred dvama tyzdnami,na to som sa tesila najviac a zaroven som sa toho aj velmi obavala
22. feb 2011@eymynka ja uz hladam dost dlho saty a vravia mi ze uz maju objednavky aj na oktober, tak mam trosku nervy
22. feb 2011@norka.1 neviem ja som z Trencina a uz som tam presla vsetky salony niektore aj dvakrat a nic
vo stvrtok idem skusit ilavu
22. feb 2011@puss02 chodis s nejakym poradcom?
22. feb 2011@norka.1 hej chodim s kamaratkami sama by som nemohla. Ale vazne mi ziadne nesedeli
22. feb 2011@norka.1 dakujem snad tam nieco bude aj na hrocha
22. feb 2011@puss02 ani mi to nehovor
mna asi porazi ... ja totiz momentalne nemozem chodit nakolko som si zlomila stavec a musim lezat ... ak pojde vsetko dobre, tak mozno v aprily budem moct sa ist prvy krat pozriet po nejakych satach ... ach jaj ... tento rok zacal fakt zle
22. feb 2011ahojte, sobas mame na urade a hostinu v restike v Senici. Mame zajednanu miestnost, hudbu, fotografa, kameramana, staresinu. Rezervovany termin na matrike (zatial bez ziadosti), bo ja si musim este vybavit na cas do svadby novy obcanak
A to je asi vsetko co zatial mame.
17.september preto, ze verime, ze by mohlo byt pekne babie leto22. feb 2011@puss02 inac drzim prsteky pri hladani
a stale si myslim, ze mas vacsiu sancu si najst saty ako ja
pri troche stastia sa mi snad za 4 mesiace podari nieco najst22. feb 2011- Sponzor fóra
@lenusticka my mame 16.9 lebo sa nam pacila predstava predlzeneho vikendu a kedze budeme mat svadobcanov z daleka,tak to velmi privitali, aby mali cas sa vratit domov a este mat aj den na oddych
22. feb 2011@eymynka ach to mi je luto asi by ma slak trafil nemoct sa hybat fakt ti to nezavidim. Ale neboj ak mas normalnu postavu saty si najdes rychlo
22. feb 2011@eymynka ja by som sa tiez najradsej vykaslala na vysluzky. :-/
22. feb 2011@eymynka ako si si zlomila stavec?
snad budes coskoro v poriadku
22. feb 2011@puss02 velkost 36 ... ale aj tak ... mozno to co by som chcela tak uz nebude k dispo
... uvidime ... mozno vystreli motyka
22. feb 2011@ooo ved ja nechapem naco sa davaju do vysluzky kolace, ved na svadbe bude toho tolko, kto chce jest, tak nech sa naje do sytosti na svadbe
22. feb 2011@ooo no lyzovacka v alpach tento rok nedopadla najlepsie ... hned v prvy den lyzovacky
takze dovolenka v nemocnici a uz druhy mesiac len v posteli doma po prevoze zo zahranicia22. feb 2011@radka_j ja hudbu pred prichodom na odpytanie k nam domov asi nebudem riesit
nakolko mame strasne hlucnu rodinu a myslim,ze oni to uspievaju aj bez hudobnikov xixi, alebo este rozmyslame nad starejsim - profesionalom, budete mat niektora take nieco?
a kamarat nam zahra specialny song zlozeny len pre nas na gitare na miesto svadobneho pochoduuz sa velmi tesim, lebo je vyborny hudobnik
22. feb 2011@eymynka my starejsieho mat nebudeme.....s tym hudobnikom to budete mat vynimocne
23. feb 2011@eymynka fuha, to mi je luto.
my odobierku mat nebudeme, ani starejsieho, ani kameramana.
pekny svadobny pochod by som prijala, aspon by som mala lepsi pocit z tohouradu, kde nas budu sobasit...
23. feb 2011@ooo ani my nebudeme mat kameramana,lebo este nikdy som si nepozrela ani svoju stuzkovu,ci plesy,ktore sme mali kamerovane ... milujem fotky a preto sme zvolili len profesionala fotografa
myslim,ze aj takto je sposob ako usetrit ...23. feb 2011@radka_j tak to velmi dufam
23. feb 2011@eymynka kto vas bude fotit? nas tomas zahumensky. mali sme ho aj na krste synovca a boli sme velmi spokojni.
23. feb 2011@ooo no kedze my sme z vychodu (hoci zijeme v TT) tak my sme museli hladat tam a vyberali sme si z trojky najlepsich v PP a nakoniec sme sa rozhodli pre petra hederu, jeho praca sa nam neskutocne pacila a tiez nam aj spravil super cenu nakolko my mame svadbu v piatok
takze aj to bolo take rozhodujuce, ale samozrejme aj dost dobre recenzie sme na neho dostali23. feb 2011
ja som sa tiez obavala ze si nenajdem saty lebo som v tomto velmi vyberava,a poviem ti ked som prisla do salonu vyskusala som si dve saty a hned som vedela ze som nasla tie prave