Svadba september 2011
@ooo bezkaj ... zaujima ma nestranny nazor
23. feb 2011@eymynka no pozrela som to len tak zbezne, ale budeme mat krasne fotky.
23. feb 2011- Sponzor fóra
@ooo pozerala som tiez toho vasho fotografa, velmi pekna praca
ako ste na tom s pripravami?23. feb 2011@eymynka
mame uz skoro vsetko. uz len poriesit oznamka, kolace, alkohol, topanky a oblek (snad som na nic nezabudla). nejak sa nam podarilo vsetko zarezervovat a vybavit behom par dni. 3.2. nam potvrdila matrika termin a uz 10.2. sme nemali co riesit.teraz akurat cakame na obrucky, kym nam ich vyrobia.
23. feb 2011@ooo no tak to mate vyborne
nas toho este caka ... a vyzdobu si budete robit sami,alebo ste si niekoho nasli?
23. feb 2011@eymynka vyzodobu nam spravia v restauracii. dali dobru cenu a aspon mam o starost menej.
vyzdoba bude takto presne. http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ooo/album/rozhodnute/6301076/
jej a kvety si zaobstarame sami. na to som zabudla.
vy mate co vsetko a co este nie?23. feb 2011@ooo nam bude vyzdobu obradnej miestnosti, saly kde bude hostina robit jedna znama
jej praca: http://picasaweb.google.com/aranzersky.salon
pricom vyzdobu sme si zvolili satenovo ruzovu + satenovo bielu, nieco na styl albumu ples spissiakov (kuk) len v tych nasich farbach
no co mame: vysluzky, pierka, vankusik,svadobne pohare,miestnost, fotografa, dj, navrh na oznamko, vyzdoba saly+restiky,hudba k slavobrane,svadobny tanec (este kroky doucit mojho draheho
),kvetinova vyzdoba + kytica
nie je toho vela,ale to je maximum,co som zvladla vybavit z posteleostatne budeme musiet vybehat az ked budem moct ...
23. feb 2011@ooo ta olivovo zelena je nadherna
ale moja oblubena je ruzova23. feb 2011@eymynka jej fotka
vyzdoba je velmi pekna. to uz mate kopec veci vybavenych.v podstate to najdolezitejsie. teda ak neratam saty.23. feb 2011@ooo no velmi dlho som chcela prilozit fotku,len vsetko som mala na prenosnom disku,ktory som nemohla dostat,tak som musela pockat na priatela
no saty, to bude len tragedia23. feb 2011@eymynka nebude urcite. ja som mala stastie, ze hned z prvych siat som skoro padla na rit, ako sa mi strasne pacili a to mi ich este len prevliekala cez hlavu.
bol to presne ten pocit, ako som tu citala, ze to proste baba vie, ze su to tie prave saty. skusala som potom aj ine, krasne, ale nebol to ten wow pocit.
s obruckami sme to mali podobne. jedny sme mali vybrate, velmi pekne pohodlne a potom sme skusili este jedny a tie nam normalne ziarili na ruke a bolo rozhodnute.24. feb 2011@ooo noo tak to ste mali fakt stastie
som rada za vas xixi
ja strasne tuzim po extravagancii
styl: http://www.svadobnesaty-strakova.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=369&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=8
len neviem ci sa mi nieco take podari zohnat, nakolko by som nechcela si kupovat saty, len si ich pozicat24. feb 2011@eymynka dakujeme
nejaka baba ich mala tusim. sa mi zda, ze som tu videla svadobny album.ja som povodne chcela uplne ine saty. take nejake mozno jednoduchsie strihom, nechcela som nejaku romatiku. a nakoniec predsa len mam romaticke saty s vleckou.
24. feb 2011@ooo no obavam sa,ze to vacsinou tak skonci ... ze mas nejaku predstavu co by si chcela a nakoniec ti sadne uplne nieco ine ...
juj to by som rada videla ten album ... skusim ci nahodou nenajdem24. feb 2011- Sponzor fóra
@ooo tych albumov je tak vela,ze uz som to vzdala
24. feb 2011Ahojte, ja sa pridavam tiez. Svadbu mame 3.9 a uz mame zajednanu salu, hudbu, fotografa, starejsieho, kadernicku, kozmeticku, nechty, tortu, zakusky, male flasticky na darceky (povodne sme objednavali velke na vysluzky ale akosi si nik nevsimol ze to su male...takze zatial mame len darcekove
)..momentalne zhanam saty (najvacsi problem pre mna) a prstienky..stale sa nevieme rozhodnut ktore
23. mar 2011@daska_mato vitaj
tak to uz mate toho dost
mi nevieme co za darceky dame a ani to ako vyriesime fotenie
25. mar 2011no darceky pre hosti sme aj my uz pozerali..a zatial sme rozhodnuti pre take male krabicky (z ebay) a do nich dame cokoladove srdiecka (asi..a do detskych z kinderka take male vajicka)..a detom som nasla na ebay detske krabicky.tak mozno objednam tie. A fotit sa budeme definitivne pred svadbou, hned po tom co ma ucesu a spravia makeup, nech to mame za cerstva pekne na fotkach
25. mar 2011@radka_j tak ako Vám dopadla náuka? ešte budete mať či len túto jednu ste mali? (viem, že si spomínala niečo ohladom toho, ale zabudla som
) my sa máme farárkovi ohlásiť až tak v lete...ževraj to stíhame...
30. mar 2011@daska_mato ako darčeky pre hostí budeme dávať miničokoládky
len tak symbolicky...snáď to bude stačiť
30. mar 2011@vcielkamaja velmi dobre...uz nieee
iba jeden vikenda a teraz uz len ist za fararom s potvrdenim o absolvovani a je to vybavene
@daska_mato darceky pre hosti - my sme sa rozhodli tak,ze pri vyberani na tanier budeme davat male pernicky a ludia budu davat peniazky do pernikoeho srdca.30. mar 2011@radka_j aspon to už máte za sebou
inak krááásne perníkové srdiečko
31. mar 2011baby ako citam, vsetky toho mate dost vybavene.......ja si davam akosi nacas. jasne ze hlavne veci ako kostol, sala, fotograf, kameraman su....DJ, saty, vyzdoba a kytica....a vela ineho ani len predstava :o)
tneto vikend mame velke sedenie so svokrovcami tak si budeme musiet asi pohnut :o)
zatial to bereim bez stresu a s usmevom, stresovat zacnem asi v lete31. mar 2011@kahlann no nic si z toho nerob. Ja mam termin 3.9. a nemame este nic okrem terminu
. Ale zajtra sa chystam popozerat aspon saty...
31. mar 2011@katka2402 presne preto nestresujem....len ludia okolo mna a priatela zacinaju stresovat :o)
uvidime co nam da vikend :o)) najskor to budu body co musime nutne a rychlo vybavit....ale co su to rodicia :o)31. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@eymynka idem pozriet jeho fotky. este som o nom nepocula.