Svadba v apríli 2011. Čo už máte nachystané?
- Sponzor fóra
Ahojte dakujem za privitanie, mne sa páčil dátum, tak sme sa tak rozhodli, a aj moja sestra a aj rodicia sa brali v apríly, sestre pršalo, a rodičom snežilo ešte 27.04 na Jaroslava, tak dúfam, že nám bude počasie priať
aspon také aké bolo tento rok...ale to je pravda na budúci rok bude velká noc neskôr...
29. sep 2010No to je pravda mne by to asi nevadilo byť bohata
, donedávna som si myslela, že pekné počasie je 50% úspechu v svadobný den, ale...teraz myslím najviac na šaty a na topánky, ako sa pôjdem fotiť, inak ked to tak sledujem už polroka, asi 2 soboty pršalo, inak to bolo celkom fajn, tak dúfam, že to vyjde aj nám...
29. sep 2010- Sponzor fóra
Ahojte už som tu bambulky, ja už som hotová a ženích je tiež hotový okrem vesty, tá bude z požičovne, akurát mám vybranú fotografku, ešte musím dohodnúť stretnutie, ale dôležitá vec sála,reštaurácia ešte výbratá nie je
chceli sme malú svadbu, už som naratala 25 hostí ,dala som si ešte mesiac na rozmyslenie....som z Banskej Bystrice
30. sep 2010ja som tu, ja som tu...no ja som si ich kupovala od jednej kočky tu a nenašla som ich v žiadnom salone, asi to je už starší model a nestihla som si skopírovať jej fotky, tak teraz ma to aj mrzí jedine moja mamina ma fotku v mobile, aby hu priateľ nenašiel, ja som sa na tejto stránke obliekla cela
, oblek sme museli kúpiť lebo sme boli nedávno na svadbe a este manzet. gombíky chýbajú
30. sep 2010ahoj martinka, nove aspon ja nemam nic akurat tak ma chyta depka z toho ci stihnem schudnut, lebo nemam pevnu volu
a ty co mas nove?
mucik- tak to je super, nevadi ved potom uvidime v svadobnom albumeodkial ides kupovat manzetky, ja zhanam tie co mam v albume no neviem ich nikde najst
baby, co myslite nebude skoro, ked si v novembri objedname oznamenia?30. sep 2010ja sa chystam z avepress.sk . mucik januar no neviem ...my to teda objedname bud november-december, neviem kolko trva taka vyroba, ale tipujem, ze dlhsie ako mesiac nie
30. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
Vidite, a mne sa viacej pacia jemnucko kremove
Lebo sa mi zdaju vyraznejsie a "neprepaluju" tak svadobne fotografie