Svadba v apríli 2011. Čo už máte nachystané?
- Sponzor fóra
jaaaaj mucik ty si zlata dakujem
zalozila som to, lebo som nemala s kym kecat, teda mala , ale najlepsie je to takto s vami
a neslo mi do hlavy , ze som jedina tu na moja svadba ktora sa vydava 30.4.
a som rada, ze sme sa tu tolke stretli a ako si vsimam niektoré veci mame aj spolocne
asemilka, tak to je na prd, ale my ked sa pohadame a sme spolu u nich alebo u nas / vacsinou sa hadme pred spanim/ tak sa otocime ,, zatkom" k sebe a je, ale aj tak sa jeden z nas potom prituli a je to fajin
26. okt 2010my sa hadame malo a ked tak tak kvoli politike
ale nie nic vazne tak to sme ani nie pohnevani iba si povieme svoje a ja to zakoncim ze to nema zmysel sa bavit na tuto temu
lucka ved musime mat spolocne ked sme si tento termin vybrali
jaj my sme chceli ze na den zien len ja som si myslela ze to je 5.3. hlupa vypadok som mala asi
asemilka neboj isto ti da dovolenku, to chces v utorok?26. okt 2010- Sponzor fóra
Ahojte babenky
Zase nestiham citatNo nevadi.
Dufam, ze zoznamovacka jer ukonena, lebo je tu tolko mien, ze uz neviem, ktora z vas sa ako vola
Idem reagovat na vase debaty. Co sa tyka spolocneho byvania, tak my spolu este nebyvame, budeme az po svadbe, nakolko si prerabame domcek.
Co sa tyka spolocnej dovolenky, tak za tych osem rokov, co sme spolu, tak sme este nikde neboli, tak dufam, ze na svadobnu cestu sa niekam dostaneme.
Co sa tyka cokomenoviek, tak si ich budem asi vyrabat sama.
Vcera som bola vyberat navrhy na svadobne oznamenia a vybrala som 3, tak dufam, ze ktore sa bude drahemu pacit. Jedno svadobne oznamenie, co sa mi paci najviac, ma bude stat 10sk, cize 0,33 eur. Ze je to dobra cena, neze?
Dnes alebo zajtra ideme do kostola upresnit hodinu sobasu. Chceli by sme mat s omsou, no tak uvidim, ci nam to vyjde.
A zabudla som, aj moj drahy nechava ponosky pri posteli27. okt 2010no, to dneska vyzera, že sme tu my 3... a tu pesnicku si chcela ako do klipu...?a možno si ten album urobím cez Vianoce
, ale poviem vám, že je to super pocit chystať svadbu krôčik po krôčiku, aj ked som sa vzdy smiala na babách, ktoré chystali svadbu 1 a viac rokov, ale teraz si to úžívam a vzdy sa niečomu potešim novému, co nájdem, kúpim a to sa mi ani nikdy nesnívalo, že si budem takto písať s nevestičkami, s ktorými máme rovnaký dátum
...
27. okt 2010caute baby
uz som sa chcela davnejsie spytat kde si to robite tie svadobne oznamenia? v akom programe? a menovky? potom si to date uz iba niekde vytlacit ci ako? to mate fakt dobru cenu mucik aj matka za oznamka, vacsinou ti co nukaju origos firmy sv. oznamka su predrazení ale nejake graf. firmy Ti to daju za dobru cenu, moja sestra to tak mala. ale ja by som si asi aj svoje urobila ak by sa mi dala pokopírovať obrazky z tých co sa mi pacia. da sa to?
tu pesnicku poznam lucka je velmi pekna, aj moj je zatazeny na hudbu a zrusi mi vela veci, do ineho sa az tak nestarie ale do hudby dost, ze toto isto nebude hrat a toto bude podmas na dvd...ti nasi chlapi27. okt 2010no mucik ja som to myslela, ako prvy tanec, ale nebude..zrejme bude od alana mikuseka - vila, alebo este uvidime..
ahoj Ludka ahoj zuzi
baby ja som tu uz vyse rokaa tiez som rada , ze konecne sa mam s kym delit o radost z priprav a tak, lebo vy my vratane mojej mamky rozumiete najviac a z toho sa tesim, tak je super ze sme sa tu nasli
zuzka, tak ja neviem na toto odpoved ja som si menovky dala robit, a oznamenia si dame robit tiez my sme na taketo veci obaja antitalenti27. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
dada ci ako ta mam teraz volat? ako ta volaju? ved to ze aj drobnosti sa nazbiera...

sobi ako dobre ze si temu zalozila tuto ako sa to pekne rozbieha, ja som inak uz davnejsie pokukovala, ze kedy uz bude tato tema a nikto nic, takze lucka palec hore