Svadba v apríli 2011. Čo už máte nachystané?

29. mar 201110860
  • ja s nim budem asi az na druhy tyzden, tak potom napisem, ze ako reagoval 😃 ok babule idem ja uz prajem vsetkym dobru noc 🙂

• ja uz pomaly idem. drahy chce ist este na pc. takze pre dnesok sa lucim a zajtra som tu ako na koni 😉 bru noc 🙂

• Ahojte bábiky, vidím, že dneska ste zaneprázdnené, ja som len teraz prišla z roboty a hned som vás dočítávala...
    Svadobné šaty s čipkou, tie mi hned priateľ skomemtoval rovnako, že či sa chcem vydávať v záclone 😠 , a čo sa týka toho spoločného bývania, tak keby bolo na mne tak už po 3 mesiacoch, ale nakoniec to bolo po prvej spoločnej dovolenke vybalil si už u nás a myslím, že to bola taká prvá ozajstná skuška: cestovali sme 28 hodín busom do Bulharska a tam sme sa starali o seba 🙂 varili si a tak všetko...asemilka, kde si zabudla toho kona, ked tu nikto nebol od včera 😃
    Mna moj videl vo svadobných šatách, lebo ked som si bola skúšat kade tade tak ma mama fotila, takže to sa nedalo zatajit, ale tie vybraté nevidel vôbec...

• Sponzor fóra
  • ahojky, asemilka tak vcera ta chlapska srandicks bola supis, som mu to aj precitala len sa mu zdala dlha 🙂 🙂

mucik a kde ste boli v Bulharsku? to je moja oblubena dovolenkova destinacia 🙂 🙂

to ste super prisli k spolocnemu byvaniu 🙂 aspon Vam nebolo smutno ze sa odlucujete od seba po dovolenke a ze idete spolu byvat, to sa mi paci 🙂

a kde ste vsetky?

• ahojte bebany 🙂 mucik aj my sme boli na prvej spolocnej dovolenke v bulharsku - primorsko a chceli by sme tam ist aj na svadobnu cestu ,ak vyda aspon na to budeme radi 🙂

• aj nasa prva spolocna dovolenka bola tam 🙂 my sme boli tento rok v primorsku, prvy krat v cernomorci a bud. rok chcceme ist do turecka, tak uvidime 😉

• Juj, my sme boli v Obzore, aj na Slnecnom, a aj v Primorsku, tento rok sme boli v Sturove a na rok sme Zuzka aj my chceli isť do Turecka, už o nom snivame od mája, ale neviem, či to finančne zvladneme 😞 a ak nie tak asi do Bulharska znovu...

• jeeeej baby ked by sme isli nahodou na spolocne miesto mozno sa aj stretneme 🙂

• caute 🙂 konecne som sa dovalila z roboty... 😒 a hladna som ako pes, tak si musim nieco najst 😉 a k spolocnej dovolenke. my sme boli na slovensku. ale vtedy nam to bolo jedno, kam pojdeme. hlavne, ze sme boli spolu 🙂

• No to by bola sranda, keby sme sa stretli na svadobnej dovolenke všetky... 😃

• aho Ludka 🙂

tak co nie je moze byt 😃

a co mate okrem pracovneho vytazenia nove?

• ahojte babenky! 🙂 pozeram,ze tu prebehla zoznamka,tak ja som Daniela 🙂

my tiez ako Lucka budeme s drahym byvat az po svadbe a straaaaaasne sa na to tesim aj ked to bude tak,ze len cez vikendy 😞 ,ale dufam,ze sa to casom upravi 😉

tiez sa budeme fotit pred obradom a tesim sa na to,ako sa drahy zatvari,ked ma uvidi 😃 ...pred 4 rokmi sme isli na svadbu jeho sestre a videl ma v satach a pekne vycesanu az ked prisiel po mna a do dnes si pamatam ako tam stal pri dverach,ked som isla dole schodami s otvorenymi ustami 😃 bol taky zlaty

na dovolenke sme spolu v zahranici este neboli,takze na buduci rok urcite musime ist a asi to najskor bude bulharsko 😃

• Ahoj Danka 😉

aj ja sa tesim na spolocne byvanie 🙂

a co mas nove, ako si na tom s pripravami?

• no my sme boli v obzore pred 2 rokmi 🙂 a turecko bolo uz tento rok v plane ale prisli sme na to ze potrebujem mat platny pas 3-5 mesiacov po navrate z krajiny a to som uz nemala tak zase vyhralo bulharsko 🙂 ale moj uz vravi ze do bulharska nepojdeme, ale ja by som kludne

Daniela je velmi pekne meno, aj moja svokra sa tak vola, ale ona je nie zla, cize v poho 🙂

• luci, v podstate nic take. ale s drahym si planujeme predlzit vikend na tajnasa... nikomu to nepovieme a ostaneme spat 😉 😶 😃

• Sponzor fóra
  • jeeeej asemilka to je ake zlate 😉

ja by som chcela ist bud do Egypta, Tunisu, Turecka, ale aj do Bulharska a isla by som ked aj hned 😃

• jeej asemilka to mate super, ja uz davno o tom snivam, cely den v posteli

veru lucka, mne je jedno kde len niekde

ozaj a teda kedy sa asi chystate na svadobnu cestu? hned po svadbe ci normal v lete?

• Aj mne sa páči meno Daniela, ale aj Daniel, tak sa volal priateľov otecko,dokonca som si ich vybrala aj ako horúcich kanidatov pre baby 🙂 ...
    To s tým pasom do Turecka som nepochopila, to po návrate s dovolenky 3-5 mesiacov má byť platný ešte? Aj ja mám z toho obavy, lebo ak bude Turecko, tak sme chceli ísť už v júni a neviem, či sa stihne nový pas vybaviť, a do Bulharska stačí občiansky a tam by sme isli az v júly...

• no ak niekde pojdeme tak ked to bude bulharsko tak niekedy jul-august a ked nahodou drahsia dovolenka tak asi na jesen, ale kazdopadne budem vdacna aj za Bulharsko 🙂

• To aj ja, ale neviem už kde tam by som išla...a posledne ma sklamalo počasie z 12 dní tam jeden den pršalo normalne 😠 a 4 dni tam bolo zamračené a posledný den sa vyčasilo 😞 , ale jasne že po tohtoročnej dovolenke by som išli kdekolvek k moru 🙂 aj ihned...

• mojim snom je vidiet pyramidy, cize egypt... a na ten by bol vhodny cas tak v septembri...tak uvidime 😉 ja nepohrdnem ani nasimi tatrami 🙂
    a k tej nasej tajnej dovolenke... drahy nema problem, len mne tu dovolenku este nikto neschvalil 😠

• tak vam babiky dakujem 😃 aj ked mne osobne sa Daniela az tak nepaci 😃

teraz citam,ze ako blbo som to napisala,ze ,ked som isla dole schodami s otvorenymi ustami 😃 on mal otvorene usta 😃

Lucka nove? tak mam uz vybrate saty,zajednanu kadernicku a kozmeticku,minuly tyzden som vybavovala vyzdobu a uz mi prisli aj podbradnicky 😃 a co ty?

• asemilka presne taky isty sen mam aj ja pyramidy uz od malicka mam doma kopu knih o tom, o faraonoch a strasne ma bavia aj filmy dokonca aj dokumentarne proste vsetko co sa toho tyka..... 🙂 a neboj tu dovolenku ti schvali a co robis?

tak mucik, to pocasie v bulharsku je skoro ako u nas, cize tam nikdy nevies 🙂

• presne tak mucik, neviem ci 3 alebo 5 mesiacov, tam je totiz vizova povinnost takze by ma ani nepustili, chybali mi 2 tyzdne 🙂 a pas si standardne vybavis asi za mesiac takze stihas v juni ked sa vydas v aprili 🙂

daniela tak ty uz mas tiez dost vybavene.predpokladam ze kameraman, foto...uz mas?

• sobicatko, robim v jednej lizingovke. a sefku mame na skoleni, cize preto mi to zatial nema kto schvalit... a jeden nikdy nevie.. ja si nieco naplanujem a ono sa to pokazi...
    inac, moja polovicka si pustila dvd a spi pri tom... 😃

• dadika- si sikovna teda 🙂 , no aj ja uz mam skoro vsetko uz len nejake drobnosti 😉

inak zuzka to s tym pasom ma prekvapilo, ale dobre vediet 🙂

• jasne Zuzka,to bolo prve,co som vybavovala 😃

aj ja uz len drobnosti,ale tych je dost vela 😃

• no lucka aj mna to prekvapilo, vobec na to neupozornuju iba v zmluve to mas uvedene a nahodou som natrafila v jednej cestovke na upozornenie tak som si to overila a ozaj 🙂 a plati to aj pre Turecko, Egypt, vsade kde mas viza 🙂 ale to turecko bolo take drahe a my sme isli cez hlavnu sezonu tak som sa s tym zmierila

a co budete robit bud. rok ked uz teraz budete vsetko mat nevesticky? ale aj ja by som chcela mat vela veci ready

• asemilka normalne ti zavidim, ale samozrejme v dobrom--ja budem s drahym az piatok a to len par hodin pretoze stale robi, ale coskoro bude mat dovolenku 😉

• buduci rok budem doladovat detaily obvolavat ci vsetko plati a tak a venovat sa sebe a chudnutiu a setreniu peniazkou 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov