Svadba v apríli 2011. Čo už máte nachystané?
- Sponzor fóra
jej baby ozaj to je pekne tie coko menovky, to si objednam, 2 v 1
mata tak aj vy mate dost, nemali ste problem so salou? vo Zv je tazke nieco taketo velke zohnat tak aby to bolo aj vyhodne, fakt ze neviem kedy nam padla nasa miestnost kde by sme mali svadbu, by sme museli asi redukovat pocet ludi.ale mne sa paci velka svadba
jaj baby este hodinu v praci a sa mi nechce uz dnes tak sa len tak mocem a cakam na sefka este mame nieco spolu dorobit a on nikde25. okt 2010ahojte, nestiham nejako sem chodit, mame malu maxu, tak sa staram
sobicatko6 inak aj my budeme 4 roky bez jedneho mesiaca rok 2007 bol "osudovy"
inak preco sa tie svadobne saty zhanaju v tak velkom predstihu??ja si myslim ze sak saty maju vsade nie? som chcela ist cca o februari.marci bestelovat..ci ee?
25. okt 2010Ahojte, mala som, čo robiť, aby som vás dočítala, ja som tiež Zuzana
, o tých cokomenovkach počujem prvýkrát, hned si to dám vygúgliť....
Lucka aj mne sa ten závoj páči, určite nie od spodu, a ten španielsky sa nehodí ku každým šatám, a ja som mala vždy predstavu nevesty so závojom, aj ked moje kolegyne v robote sa zatvárili kyslo...
Ozaj baby mne padol fotografa teraz neviem, čo idem vymyslieť
...
25. okt 2010ahojte
Zuzka- mucik a co sa stalo preco ti padol fotograf? aj mna odhovarali od zavoja, ale nedam samam v albume foto asi ako si to predstavujem...
buba- no aj mne sa zda, ze ten rok bol osudovyno ja som si saty zohnala radsej skor ako by som mala zhanat na poslednu chvilu a nezohnat- nemam predsa najlepsiu postavu tak som rada, ze som zohnala take co sa mi aj pacili a citim sa v nich dobre
a uz mi ich nikto nevyfukne
25. okt 2010caute
tak... malovat sa sama nebudem... to by som nezvladla
ale sestrina kamaratka ma sikovne ruky
takze celu vizaz ma na starosti ona
nechtiky si este rozmyslim, ale umele asi nechcem. dajako dam doporiadku tie svoje
co sa kolacov tyka, tak sme s maminou uz co to riesili, ale tak blizsie asi az koncom roka... momentalne si vyberam toru
oznamka poriesime po novom roku, obrucky a pohare a podobne veci na veltrhu... a zavoj chcem
som uz dala do albumu... len neviem, ci s tenkym, alebo hrubsim lemom
tusim uz vsetko... jaj a este menovky. pacili sa mi medovnicky, ale mozno budu male cokoladky.. budu zaroven aj ako darcek... este tiez neviem
25. okt 2010mucik, este by som mala byt doma dva tyzdne aj ma porazi
, daj si do googlu alebo tu na moja svadba najdi nejakeho fotografa...napr. viem ti poradit Miska vlacuhova - pride aj tam k za vami tu je link na jej stranku http://www.michaela-photo.estranky.cz/ a je aj na FB skus pozriet mozno este bude volna.... a klud
25. okt 2010Ahojte tak ked uz sa predstavujeme, tak ja som Miška. Ako darceky budeme davat zrejme pernicky. Uces som chcela mat pôvodne taky, že vypnutý hory a od dola závoj, bo mám dlhé vlasy, tak som chcela nejaký pekný účes. Ale keď som bola v salóne a skúšala som si závoj - všetci ma nahovárali na závoj zvrchu s malou korunkou bo sa mi to vraj strasne hodi, tak neviem, necham si to prejst hlavou a porozpravam sa o tom so svojou kadernickou, vsak sa pozname vyse 10 rokov, tak mi urcite poradi co sa mi hodi..
25. okt 2010- Sponzor fóra
A, čo si robila?Si bola na túre
A už s ňou nie si spokojná?no ja menim kaderničky asi po každom treťom strihaní, ale ako sa hovorí pod lampou najväčšia tma, čo som sa bola strihať teraz, tak som bola na šupu spokojná a mám to 400m od domu, ale teraz tá vizážistka, to sa chodí aj make-up skúšať?Alebo si ona zvolí farbu tieňov a tak?
25. okt 2010baby ale ste sa rozpisali
no mne sa paci ten Luckin zavoj, a mate pravdu ze spanielsky sa nehodi ku vsetkym satam
zuzka jasne ze Ti vizazistka odskusa aj make -up tak isto ako kadernicka uces
lucka a aj ja som si vsimla ze ked si na tej PN tak si pekne obohacujes album
ja ked budem tak si ho mozno aj vytvorimalebo medzi sviatkami vianocnymi
uz kupujete na vianoce nieco? ja sa uz velmi tesim25. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
Ahojte baby, ja som Martina
A okna uz mame vymenene na celom dome

Cez vikend som tu nebola a nestiam citat...
No co sa tyka mna a mojho drahehu, tak mi sme sa zoznamili 4.12.2002 a zacali sme spolu chodit 5.12.2002. Zobrali sme to trosku zhurta, ved sme sa vobec nepoznali, ale sme spolu uz 8 rokov
No co sa tyka svadby, tak mi budeme mat okolo 150 hosti, takze dost.
Obrucky a oznamenia budeme riesit v decembri a kolace asi tiez tak.
Cesat ma bude moja kadernicka, ktora ma uz dlhe roky striha, malovat ma bude kamoska.
Fotit ma bude moja kamoska zo zakladnej skoly.
Zavoj vy som chcela aj ja, ale neviem este aky. Nemam este kupene topanky a neviem, co si este obleciem po redovej Na redovej budem mat kroj.
Co sa tyka darcekov pre hosti, tak budu asi cokoladove menovky a pre deti budu bublifuky.
Antikoncepciu som nebrala a babo by sme chceli asi rok- dva roky po svadbe, lebo teraz prerabame dom.
Tak dufam, ze som vsetko napisala