Svadba v auguste 2011. Ako ste na tom s prípravami?

26. apr 20116000
  • hmm no vidim ze mate podobne plany ako my 😉 tiez sme chceli ist na taky roadtrip niekam po europe po takych tych teplych krajinach niekedy zaciatkom leta a potom po svadbe ak to vyjde vypadnut niekam uz len na par dni 🙂 a august sme vyberali podla toho ze vraj je najstabilnejsie pocasie a nezvyknu uz byvat tak casto take tie letne burky a kedze chceme obrad vonku tak je to doooost dolezite. Tak hadam to aj vyjde, lebo to pocasie si uz robi co chce, kuknite jak je teraz vonku a to je maaaj! 😐

• ja mam pocit ze je november 😦 uz mi to lezie pekne krkom..
    ale tohto roku sa vyprsi a buduci rok bude kazdu sobotu kraaaasne 😃

• ja som sa tak nerozhodovala, ze ci mam vtedy meniny...ale jul mam rada a naco to natahaovat do augusta ci septembra, ked niet dovodu u mna...a to ze tam mam meniny je iba plus a potesujuca vec

• Sponzor fóra
  • ahoj, pridam sa k Vam, tiez planujem svadbu na august 2011 a tiez podla menin... co uz mate naplanovane alebo nachystane? ja som ako-tak skompletizovala zoznam ludi - vychadza okolo 60-70 len blizka rodina, bez malych deti.. a nechcem to na dlho, len styl akoby oslava... nie spijat sa do rana... a s drahym nie sme velmi na tancovanie, takze - aky program by sa hodil? ako zabavit ludi, aby tam nebola nuda?

• bubbles, cauki a uz vies aj kde chces mat svadbu? inak co sa tyka toho programu v inych temach sa spomina nieco ako starejsi - clovek co sa stara presne o to aby bola zabava, vymysla rozne hry a program. organizuje aj krajanie torty a take tie veci, pripadne ze moze byt zaroven aj DJ 😉 ja osobne o tom moc vela neviem ale vyzera ze dnes uz si mozes zaplatit vsetko a ty len prides a budes sa bavit ako princezna 😉

• my budeme mat cca 100 hosti a svadba bude klasicka.. 🙂 aj ked priatel nie je vobec tanecnik, ale berieme sa len raz za zivot, tak si tu "klasicku" svadbu chceme vychutnat.. 🙂
    zarezervovanu mame salu na den 20. august 2011, o co sa postarala svokricka 🙂 svokrik ma na starosti objednat hudbu, ktoru sme si s priatelom vybrali.. ja som si vzala na starost fotografa a kameramana, co objedname behom prazdnin a este planujeme kostol niekedy po auguste.. 🙂 to je z nasich priprav vsetko momentalne

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• kati, tak ty si sa riadne vystartovala 😃 😉 ale dobre, dobre, aspon budes mat pokoj..
    vobec som nepocitala kolko ma to vyjde, nejak mi to je jedno.. v podstate neutracame na nic prebytocne, takze tu sumu ani ovplyvnit nemozem..
    inak, v piatok som bola skusat satky, aby som vedela, ci sa na mna hodi ten strich.. nasla som jedny, ktore mali presne taku suknu ako bonaire.. sedeli mi uzasne.. 🙂 a potom som nasla druhe, ktore zase mali korzet ako bonaire 😃 aj korzet mi sedel super.. 🙂
    takze uz nebudem hladat saty, momentalne hladam kde u nas siju svadobne.. dozvedela som sa o jednom salone, tak sa tam pojdem spytat za kolko by to vedeli urobit.. a v druhom salone siju, ale to je na druhej strane republiky, takze aj tam sa spytam za kolko by ma vyslo.. a ked nie, tak to budem riesit tak ako ty 🙂

zabudla som ze aj topanocky svadobne mam uz tiez kupene 😃 a to je tak vsetko.. nemame este nic 🙂

• no, miesto mam vybrate, ale rezervujem az ked sa to oznami vsetkym rodicom, aby sa to nedozvedeli od cudzich 🙂 lebo sa poznaju s majitelom... cize zaciatkom jula sa to vybavi... a velmi korunky nemame, studujeme este, takze nepridem len tak bavit sa, musim si to pripravit sama... 🙂 a v tych temach o programe sa to nehybe 😞

• ahojte baby. ja tiez plánujem - teda spolu s drahým svadbu v auguste 2011. Chcem sa spýtať, kedy
    by som mala začať všetko vybavovať? a čo ako prvé? svadbu by som chcela v kostole,
    ale predtým sa musím dať pokrstit. Prosim poradte. Neviem kedy a s čím mám začať ako s prvým.
    dakujem 🙂

• kati, aj ja mam plno veci poukladanych v PC, ktore si planujem objednat, ale teraz by mi to zbytocne stalo doma, tak zacnem zaciatkom roka.. o nic nepridem.. nepocitujem ziaden stres, ani co sa financii tyka, aby som si to vsetko objednavala teraz.. no ale kazdy podla svojho 🙂 ono to je aj tak, ze napr. teraz sme menili farbu vyzdoby.. teda ak by som si uz nieco predtym objednala, tak by mi to bolo zbytocne 😒

bubbles, u nas kazdy vedel, ze po mojich mgr statniciach bude ihned svadba.. len kazdy cakal na to 🙂 cize my sme nemuseli nikomu nic oznamovat, proste to tak spontanne prislo, ze zrazu sa vybavuje sala, hudba, kamera atd.. a ten program, no ja neviem, na svadbach so starejsim som nikdy nebola

• lulli, hlavne salu si zarezervuj.. niektore saly su objednane rok dopredu, ine aj rok a pol.. to je podla toho v akej "ziadanej" sale si svadbu zelas.. a taisto vela ludi dopredu objednava aj kostol - tiez podla toho aky je ziadany, lebo v meste je problem s obradmi, ked je uz vela ludi nahlasenych..
    a aj hudba, kamera a foto sa vybavuje takto dopredu - ale tiez podla toho akych kvalitnych chces.. ked ti stacia obycajni, tak na to mas cas 🙂

• dakujem tanička..začnem tušim s tou sálou..a kostolom..ale najprv sa musim rozhodnut pre presny termin. 😃

• aha ze nemate este ani termin 🙂 my sme boli davno rozhodnuti pre august.. potom sme troska zacali pochybovat, no nakoniec predsalen sme ostali pri tomto dni 🙂

• Sponzor fóra

• chapem.. aj ja som studentka.. na dverach nebude ziadna vyzdoba.. na aute bude vyzdoba vo farbe svadby - takze zatial nechcem pre istotu nic objednavat.. na vyzdobu saly si platime firmu, aby sme mali o starosti menej.. ale veci ako sviecky, ci kvety doprostred stola, tak to si kupime samy /aspon myslim/, ale to tiez az buduci rok..
    zavoj mat nechcem, nevidim v tom zmysel.. 😐 vlasy mam dlhe, takze chcem uces s nejakymi kucierkami, ale urcite si ich necham rozpustene.. na hlavu pojde len nejaka pekna korunka.. a dazdnik s vejarom tiez nie.. to je proste 1-2 hodky fotenia, a potom co s tym.. zda sa mi to zbytocne 😒

• ale ako to potom bude vyzerat, ked budes mat rozpustene vlasy a do toho zavoj? 🤔 ja si to vobec neviem predstavit..

• dobre, rada sa pozriem 🙂 inak simcab ma v albume jeden zavoj, taky rozkosny 😃 ale aj tak neplanujem.. moja sesternica na svadbe mala a vkuse jej to letelo z vlasov 😦 nakoniec si ho aj tak dala dole 😃

• aha ze takto to bude.. ja mam este dlhsie vlasy, takmer po zadok 😃 to uz by nevyzeralo dobre, este ked budu natocene, tak sa zvacsi objem, tym padom by zavoj dost odstaval od tela 😐

• 🙂 tak to je potom super, ved je to predsa to najdolezitejsie.. 😉 ja este neviem poriadne ako budem mat urobene vlasy, pretoze chcem jeden uces, ktory je dost objemny, ale zase mam tazke vlasy a neviem ako dlho by mi kucierky vydrzali.. pojdem si dat urobit na skusku a potom sa rozhodnem.. lebo nechcem mat ziadne drdoly 😦

• aj nad tymto som uvazovala, ale nakoniec som si zvolila iny, podobny, ktory tiez tu v albumoch vidiet dost casto 😃 no jemne vlasy tiez nie su ziadna vyhra.. tie moje su huste 😦 och.. niekedy si s nimi vobec neviem poradit.. chodim si ich preriedovat ku kadernicke, ale za dva tyzdne ich mam znova huste 😃 tak na tento tvoj uces jednoznacne zavoj pristane.. ale na ten moj nie

• tak ja ostanem len pri celenke.. mam okruhlu tvar, tak nechcem do bokov pchat nic, aby som nevyzerala opticky este gulatejsie 😃 ale kvet je pekny, to ano.. nejaky decentny 🙂 tak ano, mne sa da aspon preriedit, ved bola som u kadernicky na riedenie a mi vravela, ze mna len riedi a tolko vlasov spadne na zem, akoby niekoho ostrihala dohola 😃 😃 😃

• ahojte baby,
    v pondelok som si bola skusat prvykrat saty- ani som netusila, ze ake su tazke.
    Bola to parada si ich skusat, pani skakala okolo mna, ako keby som sa isla uz teraz vydavat, pani bola velmi mila a prijemna.Skusala som si aj z vleckou, aj bez, aj s dlhym zavojom aj skratsim- no balada

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov