Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@alique ja viem, ja viem. Nechcem sa tu hrať na "dospelú" a namyslenú.
Ja to mám z toho dôvodu, že mi príde pekné a úctivé v medziľudských vzťahoch, na úradoch, v obchode atď..že prídeš, pekne pozdravíš a komunikuješ s každým na úctivej báze. Ono sa fakt nehodí pre 26-ročného muža, aby mu hocikde na úrade, v obchodnom styku tykali ako teenagerovi. Ja sa takto pekne podľa etikety správam ku každému a všade.
31. jan 2011k otázke bývania ja neviem dať jednoznačnú odpoveď
zavisí to od toho, ako sa na to, kto pozerá
a po svadbe sa nič nezmení
@panaacik ale bude to pre mňa znamenať veľmi veľa, že už je všetko tak, ako má byť a nebude sa na mňa nikto pozerať, že žijem s niekým bez svadby, ale ja budem mať dobrý pocit
31. jan 2011- Sponzor fóra
@panaacik Áno, aj mne je čudné, keď všetkým automaticky slušne vykám a tykám až po upozornení, že treba tykať, a mne druhá strana automaticky tyká, ale neriešim...
@nimika tak tak, aj ja chcem, aby všetko ostalo tak, ako je a nič sa nezmenilo okrem priezviska...A ak sa má zmeniť, tak len k lepšiemu, ale kam ešte do lepšieho?
31. jan 2011@alique
len ja by som chcela, aby sa zmenilo, ale je to komplikovanejšie
31. jan 2011@panaacik veď práve, keby som si ja mohla vyberať, určite by som spoločné bývanie riešila ako ty - po svadbe
31. jan 2011@nimika a nemohla si si vybrať?
31. jan 2011@alique @panaacik U nás je to naopak. Mňa skoro vystrelo, keď mi pani v salóne povedala: jeee vy jste taková holčička! A kamarátkin nový frajer že či niesom na svadbu primladá
Mám 24 a vyzerám na 16 a už ma to štve
@machula uuu ďakujeme za komplimentVeď aj je umelec
A teiž mi to bolo divné, keď bol oholený
Ale tie vlasy keby si chcel nechať narááásť...
31. jan 2011@panaacik ani veľmi nie, a ak by som to brala z tej stránky, že mohla, tak by som komplikovala situáciu aj ľuďom okolo seba, takže som to riešila hlavne rozumom
31. jan 2011@lindux ja som o 4 roky staršia a pletú si ma v škole s deviatačkami
31. jan 2011@lindux vsak to mi z fotiek doslo, ze ste obaja umelci
31. jan 2011@lindux mne to v práci tiež vadí, ale mimo práce sa už z toho len smejem, do toho štádia som sa však dostala tiež len nedávno
31. jan 2011- Sponzor fóra
@machula ja už som si aj začala hovoriť, že je to super, ale potom príde do školy nejaký rodič, vidí ma na chodbe a 5 minút váha, či so mnou môže hovoriť, či ja som učiteľka
ale to je tiež jeho chyba, keď má čas čakať a rozmýšľať, tak nech tam stojí a rozmýšľa
31. jan 2011@machula mne na vašich fotkách pripadáš tiež mlado - myslím dievčensky
Inak moja mama je od môjho otca tiež o 4 mesiace staršia
31. jan 2011@nimika presne tak...nech si popremysla
...uvidis, ze o par rokov to budes povazovat za svoje plus, zatial co ja budem nakupovat kvanta kremikov proti vraskam
31. jan 2011@lindux pozri na moju profilovu fotku, kde som zblizsa
aj ked ani tam nevidiet moju vrasku na cele, ktoru som zudedila po otcovi, asi to casom budem riesit ofinou
ale dakujem ti...tesim sa, ze zatial to vidim hlavne ja
31. jan 2011@machula stále mi pripadáš zlatučká
31. jan 2011@lindux
aj s vraskami xixi...dakujem
31. jan 2011@machula však to nič nie je...
@lindux aj do mňa všetci rýpu, že načo sa vydávam, že mám čas a nemusím a že sa všetko len pokazí a bla bla bla...
@panaacik jasné... Každý to máme inak... Ak by sme sa aj nevzali, nebola by to pre mňa taká strašidelná tragédia, lebo som stretla človeka, ktorého milujem a on miluje mňa a tým som získala všetko, po čom som vždy túžila. Žijeme spolu ako manželia skoro 5 rokov... Na druhej strane, keďže som z rozbitej rodiny, záleží mi aj na tom, aby bolo všetko tak ako má byť, nikdy som nemala norálnu rodinu a tak si budujeme s drahým tú našu...
Pre mňa sa už okrem priezviska zmení len to, že budeme rodina, budeme svoji, v dobrom aj v zlom... Aj keď viem, že by ma nenechal v štichu ani teraz...No po prísahe to bude predsa len niečo iné...
31. jan 2011@machula aké?
@alique ja som čakala protesty mojej rodiny, keďže sme s drahým krátko, ale kupodivu všetci to vzali v pohode...a ja cítim, že s týmto človekom chcem byť do smrti, a ak to tak cíti aj on, nieje dôvod nevziať sa už teraz. Teším sa, že budem Vitásková - teda jeho aj oficiálne a navyše, keďže sme každý z iného štátu, zopár vecí nám to uľahčí...31. jan 2011@lindux u nás je to komplikované a napriek tomu, že sme spolu takmer 6 rokov, stále ho nechcú prijať medzi seba. Ani ja som to nemala ružové s Jojovými rodičmi, no odkedy u nich nebývame, veľa vecí sa zmenilo a ak nie,t ak sú skvelí herci...
Preto už neriešim tie ich žabomyšie vojny, že mu ani len nepodajú ruky na meniny a narodeniny (podotýkam, že nevlastný otec sa volá rovnako ako drahý a narodeniny má deň potom, ako drahý)...
Neriešim, že nie sú schopní prísť k nám na návštevu, že mu Jozef veselo tyká, ale od Joja vyžaduje vykanie aj napriek tomu, že je od neho len o 8 rokov starší...
och, až mi zle prišlo z neho opäť, nebudem sa rozčuľovať... Dúfam, že na svadbe si zalezie niekam do kúta a dá nám pokoj...31. jan 2011@alique to ma veľmi mrzí
U nás si našťastie všetci na všetkých zvykli, aj keď môj drahý má stále trošku problém s mojim otcom, má pocit, že ho neberie, nerešpektuje, pritom sú kamaráti a hrajú spolu v jednej kapele. Trápi ma to, pretože by som chcela, aby to bolo ok, ale ja nieviem, asi to chce čas....
31. jan 2011@alique inak na našej svadbe to bude sranda-moj dedko sa nebaví s mojou babičkou, Marťovi rodičia sa spolu nebavia a mamka sa nebaví s dedom...no proste bude to zábava, dúfam, že sa všetci budú správať ako dospelí nie ako deti...
31. jan 2011@lindux všetko chce čas... Aj ja sa naň spolieham...
Uvidíš, bude to dobré... A keď prídu drobčekovia, tak sa všetko opäť zmení, ani nebudeš vedieť ako...
31. jan 2011@alique dúfam
31. jan 2011@lindux Ja som dala úlohu mojej tete, nakoľko to na Jozefa vie zahrať a dáva ho slušne do laty... Našťastie sa z tejto úlohy aj teší, lebo ju baví sekírovať ho...
Len on je strašný cholerik, ak si vypije a niečo ho rozčúli... Reštaurácia, nereštaurácia, ľudia, neľudia... Začne rozbíjať všetko okolo seba a tam mi ani teta Naďka nepomôže...
Juj, dúfam, že konečne vyjde napovrch tá jeho prudká inteligencia o ktorej zatiaľ stále len rozpráva...31. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@panaacik Hm... Ja zasa nemám rada, keď mi vykajú, asi som sa ešte nedostala do veku, keď by som to potrebovala...
A minule som sa až zakuckala, keď mi Jojov ocino povedal, keď si bola ešte dieťa...