Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?

23. júl 201125380
  • @machula  ake cokoladky? 😃 😃 😃

@lindux  vlasyyyyyyyyyyyyy 🙂

• ahojte kolko moze brat DJ a kameraman zalohu?obec netusim na aku sumu sa mam pripravit

• @panaacik  @machula  dakujem kocky, tak uvidime...stale rozmyslm, ze by som sa skusila namalovat sama, ale neviem...asi by bolo rozumnejsie nechat to na profesionalku... 🙂

• Sponzor fóra
  • @aluska3  tak to sme na tom skoro rovnako z vybavovanim ... aj ked mi uz od vcera mame aspon salu.. a to sme zo slovenska obaja.. a ja mam polku rodiny 80km za prahov na zapad a zatial nestresujem velmi 😃.. pripravi sme zacali v utorok 🙂stuck_out_tongue:odla mna v pohode ak budete mat malo ludi tak prietosi najdete horsie fotograv DJ ak by ste chcely.. ale inak no problem podla mna 😃

• @silvis  ahoj, my sme davali kapele zálohu 50 €, kameramanovi 80 €

• Oznámenia sa výrabajú, a snáď by bolo aj na čase prstene pozrieť 😃 😃

• my už sme tiež pokročili 🙂 Môj drahý už má aspoň svadobné topánky, keď už nič iné 😃
    @silvis  aj my sme kapele davali 50€

• Aby som nieco neprepasla, prosim vas ako dlho trva vyroba oznameni? Ak by som ich chcela co ja viem 100ks, nieco klasicke, v standardnej firme, nech mam predstavu. Dakujem!

• @oskvarka  Cau, hej, urcite to bude nieco malicke, tak preto si nerobim stres s miestnostou, DJ mat nebudeme, klasicke svadobne saty tiez nie. Vsatci sa ma pytaju, ci mi nebude luto, ze predsa len "odbavim" svadbu len tak, no ale co mam robit? Nezmenim to ako to je, ze byvame uplne inde ako mame kamaratov a rodinu mame zas na uplne inom mieste....tak sa snazim v ramci svojich moznosti urobit si to tak prijemnym, ako sa len da.

• @aluska3  
    ahoj! my mame standardne tiez, 40 centov za kus, 23 centov pozvánka a nejakých 15 eur výroba, poštovné, balné. Do týždňa od objednávky prišiel mailom návrh,. slubovali do 14 dní, ale došli nám do týždňa. Ak chceš pošlem kontakt do IP 🙂!

• @mezike  si zlata, dakujem, posli mi prosim. dakujem 🙂

• @nikuskaa22  ahoj aj my mame svatbu 4.6.2011 a uz mame vsetko,uz len nejake malickosti potrebujeme dotiahnut ,takze su sup do vybavovania 🙂

• @aluska3  sestra to mala tak isto 20 ludi ziadna tancovacka len posedenie.. ale bola sa fotit na hrade a saty si pre tu srandu pozicala take jednoduche ale princeznovske normalne z tym kruhom pod suknov 😃

• opäť sme sa trošku rozhýbali - obrúčky objednané 🙂

• @aluska3  netrap sa tym...nas bude dokopy asi len 16 🙂

• Sponzor fóra
  • @mezike  mna stal navrh 0 eur, tlac za 1 kus 6 centov. 🙂

• my tiež obrúčky už máme vybraté, na ďalší týždeň objednávame a ide sa robiť na oznamkách ale musím prv urobiť moju poslednú skúšku v semestri a celkovo vôbec😐

• @lindux  ja tiež mám túto dilemu, či sama alebo sa dám zveriť kamoškinej sestre - vizážistke, dokoca budúca švagrinká má tiež kamošku vizážistku,...no uvidím že čo 🙂

• @mezike  aj v Takku majú bielu korzetovú bez ramienok za dobrú cenu

• @panaacik  cokoladky, ktore sme dali vyrobit ako darcek pre hosti...mam ich v albume, akurat, ze je na nich napisane- nasa svadba, nase mena a datum 😃

• @machula  aj ja xcem 😃

• @panaacik  
    Ano panaacik, ak si si ich robila sama. Ja nemam ani doma ani v praci tlaciaren, takze, ak by som si ich chcela vyrobit, tak by som si najprv musela kupit tlaciaren 🙂! Takže asi nás takto vyšli lacnejšie 😃 😃 !

@alohim
    dakujem, si zlatá, ale už mám kúpenú, a asi mi jedna bude stačiť 🙂 🙂 !

Jaaj a ináč už máme oblek, vestu, kravatu, koselu, topánky pre ženícha za super cenu 🙂 !!!!

• @mezike  nerobila sama

• @alohim  ake obrucky? 🙂

• @alohim  su kraaasne! Nam by mali dorazit dnes alebo zajtra, uz sa nemozeme dockat!!

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• ahojte spolubojovnicky 😃 ja mam tiez 23.7.a mam na pripravu cca 3 mesiace na co by som sa mala zamerat ako prve ?miestnost uz mame aj na matrike sme uz boli.

• @miskaon   takze obrucky, saty,kvety, zakusky,dj, kameraman......................ved si len na zaciatku.....a vsetko si musis nasjt ludi na ten tvoj datum.........hlavne si nenechavaj nic na poslednu chvilu.vsetko co si vybavis uz , potom mas vzdy o starost menej

• @miskaon  
    ahoj! máme rovnaky termin 🙂 🙂 !

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov