Svadba v júli 2011. Plánuje niekto tento termín?
@nimika
@mirka_martin no ja dufam ze to horko nejak prezijemena vyber nemam vela veci ako to zmenit
15. jún 2011@nimika dakujem
no to moju svokričku napadlo... tak sme to zvážili, že by to bolo aj super tak
moc ju lúbkám..je zlatá...
no ja odhadujem, že budeme okolo 16,30 v sále okolo 17 vecera... niečo vypit... akurát rozmýšľam, kedy rozkrojiť tortu...či okolo 19 v sále, alebo večer na dvore-na záhrade...také by to bolo origošno uvidím musím to premyslieť.... lebo sála je od domu len ca. 900m...
15. jún 2011- Sponzor fóra
@panaacik prezijeme, doma nam hovorili, ze vraj od polky jula to hlasia, ,ale tak este sa to za mesiac moze pomenit..
15. jún 2011@panaacik
@mirka_martin moja sestra vymyslela, že na schladenie sa bude podávať aspoň zmrzlinadúfam, že ma tu nenájde nikto z pozvaných, lebo chce, aby to bolo prekvapenie
15. jún 2011@nimika jeeej aj my...ale až na záhrade
15. jún 2011@mirka_martin ja sa len bojím, aby sa cestou k hosťom neroztopila
15. jún 2011@nimika ako myslíš, cestou k nim? ved to nebude daleko
na hostine nie?
a kedy máte termín?
15. jún 2011@mirka_martin že kým to čašníci pripravia a rozdajú všetkým hosťom, ale tak to by fakt muselo byť extrémne teplo
pár minút vydrží... termín máme 23.7.
15. jún 2011@nimika to my tak isto
@mirka_martin my vlastne celú hostinu budeme mať takto, budeme vonku opekať prasiatko, tancovať a stanovať16. jún 2011@panaacik nemajú
16. jún 2011@nimika ja mam strach, aby som vobec vydrzala to horko v satach...
16. jún 2011@lindux ani nehovor, my sme boli pred dvoma týždňami na svadbe kamarátke, tá sa už o ôsmej nemohla dočkať, kedy sa prezlečie a mne bolo teplo aj v krátkych šatách
16. jún 2011- Sponzor fóra
@nimika mne sa moc nedarí. Najprv som musela nanovo zháňať kaderníčku a teraz zase líčenie
Čo sa ešte pokazí???
17. jún 2011@kikuska16 ako ktorý deň... schudla som zo zdrav.dôvodov ale zase som to dohnala
ale mne váha stále rovnako stojí ... no teraz som schudla kilo zase..
aj 3 by som mohla...
17. jún 2011@kikuska16 Nejako to neriešim, na váhe som nestála teda poriadne dlho, pre istotu
ale všetko oblečenie mi je dobré, tak snáď som extrémne nepribrala, a čo sa týka chudnutia, tak to asi už vôbec nie
17. jún 2011@panaacik ja sa tiež bojím skúšky, ale dúfam, že to dobre dopadne.. mne ich aj pred pol rokom bolo treba trochu rozšíriť, aby som mohla dýchať
20. jún 2011@machula mne dnes svieti 33, ale pocitovo som na tom rovnako... hoci dnes som zistila, že sa opäť začínam viac tešiť, takže uvidíme, ako to bude ďalej
po svadbe nám za týmto predsvadobným časom ale určite bude trochu smutno...
20. jún 2011@nimika ja som si uz presla aj obdobim, ze som sa vobec netesila a najradsej by som celu svadbu zrusila a v tichosti urobila sobas niekde daleko....kopa veci sa nam pokazila, nejde to podla predstav a mam pocit, ze taku oplakanu svadbu este nikto nemal.....ale uz ma to opat preslo. Najdolezitejsie je, ze pridem ja, moj buduci manzel a ze sa naozaj lubime...nic ine nie je dolezite....takze som sa opat zacala tesit, ale nervozita ma neopusta
20. jún 2011@machula tak ja som obdobím, že som chcela zrušiť svadbu, tiež prešla, len nedávno skončilo
20. jún 2011@nimika mozno je to aj tym, ze to planujem uz rok...mozno ak by som zacala tri mesiace pred svadbou, toto obdobie by som nestihla
20. jún 2011@machula presne toto napadlo aj mňa
20. jún 2011@lindos neboj, predpoveď na dva týždne dopredu určite nemôže byť presná... treba dúfať, že sa počasie umúdri
20. jún 2011
@mirka_martin máte to super premyslené
môj drahý stále hovorí, že po polnoci treba urobiť nejakú party v krátkych nohaviciach a tričkách, prípadne plavkách