Svadba v júni 2007. Pridajte sa
- Sponzor fóra
jej Silwi gratulujem moc moc moc
Alex neboj to pride...hlavne nato vobec nemysli....lebo vela bab co mysli tak nic a ked nemysli ze uf uf tehot???
drzim ti palceky....aby si mohla byt takto medzi babami....
INFO o mne:
a inak babule, dnes som sa prihlasila na kurz anglinysom si myslela ze jedaaaaaaaa snad ma nedaju na basic...ze sak viem pocitat...one, two, three,...aj mother, daddy, sister viem
dobra som nie
a zrazu ja som sa ani nepripravovala a isla som tam ze si ho idem zaplatit a oni ze no pekne pisomna cast a ustna aby sme vedeli kde vas mozeme priradit...a ja ze uf uf
co ste sa zblaaaaaaaaaaaznili????
a nakoniec to vyslo ze som v Pre-intermediatetak to je najvyssi stupen co tam ucia...jeeeeeeeej tak od utorka brutal na sebe makam aby som sa tu zamestnala v nejakej firmicke....
17. jan 2008caute babule. vcera sme boli na kontrole u p. doktora.
vysetrenia dopadli dobre. narastli sme. meral stehennu kost a priemer hlavicky. najskor ma kukal cez ten vaginalny - tam bolo babatko cez celu obrazovku a hlavicka sa uz nezmestila a potom uz aj cez vrch bruska a tam bolo zase malilinkate.velkostou sme stale tyzden pozadu. ale to vobec neva.
brali nam krv na geneticke testy. a stazovala som sa, ze mi nechuti jest a dokonca som schudla, tak mi nakazal dnes rano prist na krv - aby mi dal spravit pecenove testy, a chodim na kontrolu na endokrinologiu - stitnu zlazu skrz jedno dedicne ochorenie, co ma babka. tak mi kazal aj na to brat krv, hoci sa to tusim bere v 24tt. ale preistotu. bola som posledna, tak straaaaaasne dlho prehraboval papiere.a na dalsiu kontrolu ideme o mesiac.
fotecku nemam, lebo stale nema papierale nevadi. hlavne je, ze malinke je ok. bolo otocene zboku, takze ani nebolo vidiet, co to je.
silwi - ja som to este stale neprezradila.ale uz sa chystam. len nie je akosi cas a priestor.
eleni - ja sa este doliecujem. ale mozno by som mohla.18. jan 2008- Sponzor fóra
no asi hned ako to budem mat potvrdene od Dr. teda se vsim vsude aj s tehu knizkou, takze asi tak po tych troch mesiacoch...
a moju robotu si asi nerozdelia, to by bolo vela... sa bude musiet najst novy clovek na to, a bude sa musiet zaskolit... najvacsia sranda je, ze sefica pred tym nez isla na dovolenku nam nakazala jej vsetko oznamit dopredu, ze nechce ziadne prekvapka, ked sa vrati z dovolenky a toboz uz nie pocas... a ja som samozrejme testovala v den ked odlietala18. jan 2008asi ma šľak trafí, napísala som siahodlhý príspevok a celé ma to vyhodilo
Tak znovu.
Ahojte, teším sa, že vás zase čítam.
Silwi srdečne gratulujéééééééééém a želám veľa zdravíčka a pohody
Fialllka som rada, že všetko je ok a budete mať teda dievčatko? Vyhoď nám nejaký termínik, kedy by si sa s nami mohla stretnúť ešte pred tým, než pôjdeš na materskú
Sloni, dúfam, že testíky dopadnú dobre a to nechutenstvo je len vedľajší príznak tehuDaj nám potom vedieť, čo a ako.
Teraz sme ostali netehu len ja, alex, eleni a ericulka ak sa nemýlim. Alex si ďalšia na rade, držím palčeky a ako píše Ericulka, niekedy je lepšie sa príliš nesnažiť a ono to príde
Ericulka veľa šťastia na angline a pri hľadaní práce.
Eli 23.1. na stretko môžem prísť, víkendy mám až do 3. februára obsadenéAle hocikedy cez týždeň sa viem zariadiť, tak hlavne Fialllka by mala vyhodiť nejaký termínik
18. jan 2008Ahojte dievčence, musím sa vám pochváliť, aká som šikovná. Neviem, či si spomínate na príhodu s vymazanými fotkami z našej svadbičky, čo mi segra vymazala. No tak sa mi podarilo cez jeden program dostať z tej karty aspoň 98 fotiek. Aj keď to nie sú tie, o ktoré mi tak veľmi išlo, lebo začínajú až hádzaním kytice a ja som chcela najmä fotky z fotenia na hrade, ktoré fotil len švagor, aj tak to poteší.
Som na seba hrdá18. jan 2008AHOJTE DIEVCENCE
SILWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM, TAK VELMI SI MA POTESILA, PRAVE SOM SI SADLA NA NET, LEBO POSLEDNE DVA DNI SOM BOLA U NASICH A TAM NET NIE JE A TERAZ SME DOBEHLI KU SVOKROVCOM A KU PODIVU IM FICI A NIC NEMAPADA, TAK SOM SI RYCHLO ISLA PRECITAT CO STE POPISALI A MALA SI MA VIDIETMAJKO SA NA MNE SMIAL, AKO SOM SA TU VYTESOVALA, HNED BOL ZVEDAVY, CO SA DEJE
TAKZE SILWIIIIIIIIIIIIIIII MOC MOC GRATULUJEM A ZELAM VELA ZDRAVICKA
JA SOM TO V PRACI OZNAMILA, AZ KED SOM TO MALA POTVRDENE OD DOKIHO A TEDA AJ TEHU KNIZKU, TEDA, KED SME BOLI V CCA 11TT
SLONI, SUPIS, ZE BABATKO SA MA DOBRE A ISTO TO NECHUTENSTVO JE SPOSOBENE TEHULKOVANIMDRZIME PALCEKY, ABY TESTY DOPADLI DOBRE
ALEX, SI SIKULKA S TYMI FOTKAMI
ERICULKA, VELA ELANU A STASTIA NA HODINACH ANGLINY A PRI HLADANI PRACE, NECH RYCHLO NAJDES, CO SA TI BUDE PACIT
IDEM SA VYJADRIT KU STRETKU: TENTO VIKEND, CO PRIDE TO ISTO NEBUDEM MOCT, TO IDEME NA SVADBUA CEZ TYZDEN MOZEM
ZATIAL SOM CCA DO 18.2. V BA, S VYNIMKOU 11.2. KEDY MAM DALSIU PORADNU A TEDA V BA NEBUDEM .... TAKZE VYHOVUJE MI AJ TERMIN STREDY, KED MOZE AJ ELENI A POTOM SI MOZME HODIT KLUDNE ESTE DALSI, VO FEBRUARI, KED BUDE MOCT AJ ALEX, HMMM?
19. jan 2008ja tu sem tam kuk....no nikto sem uz nechodi
pripravujem sa na moju prvu zajtrajsiu english hodinu...xixi a poviem vam ze mam normal lepy ako to dopadne...a na druhej strane sa tesim, ze spoznam novych ludi
take zmiesane pocity
inak mi dnes mangel odisiel ro Rumunska na sluzobku a vrati sa az v piatok vecer, tak som samickaale zvladnem...zajtra idem spat ku kamaratom...tak budeme blbnut
21. jan 2008
dakujem krasne babuky