Svadba v júni 2007. Pridajte sa
- Sponzor fóra
Ahojte babuľky, tak som zase konečne na chvíľu aj medzi vami
Mrkla som aj vaše albumíky na MK, všetky vás chválim, že pridávate nové fotečky.
Silwi som veľmi rada, že bábo sa nakoniec zadarilo, pekne doma oddychuj, nech je všetko čím skôr v poriadku.
Fialllka tvoj manželík je úžasný, takto sa o teba stará
Babuli som strašne zvedavá na to foto kuchyne, kedy hodíš do albumu?
Alex dúfam, že na stretku nám porozprávaš ako bolo na dovolenke.
Kočky platí teda termín 13.2.? Fialllka nám ešte musí bližšie vysvetliť, ktorú pizzeriu to myslela.7. feb 2008Monci on sa uz nevie dockat, kedy mu pridem domov
buduci piatok by si mal prist pre mna do prace, tak ma odtialto "vystahuje" na tri roky a v sobotu pojdeme z bytu
sa smejem, ze ci to auto prezije
ten termin 13.2. plati a je to pizzerka v City Center, vola sa to tusim Piano niecozasa som zabudla nazov ale podstatne je, ze to je v City Centre kusok od zastavky elektrickovej, co je pri obchodiku Calliope
neviem, ci ste tam uz niekedy boli v nej ale ja som tam uz bola 5x minimalne a sa mi tam pacilo vzdy7. feb 2008Fialllka normálne ti závidím, že od budúceho týždňa si už budeš len "lebediť" doma a príjemne očakávať príchod bábätka. Viem si to vybaviť, kde tá pizzeria asi je, neviem, či som tam už bola, ale je mi to nejaké povedomé. Dohodli ste už aj nejakú predbežnú hodinu, kedy sa stretávate? Kľudne sa stretnite aj skôr a ja za vami potom prídem.
7. feb 2008monci
hodinu sme este nedohodli, ja mozem uz aj o piatej, to by som akurat stihala z prace v podicke, tak ak niekto pride na piatu tak mozme ist skor tam a pockame na vas
monci v tej pizzerke su obrazky po stenach zavesene, co kreslili aj deticky, mozno podla toho by sa ti to mohlo zdat povedome
ku tomu lebedeniu, ani nevies ako sa uz tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim neskutocne7. feb 2008- Sponzor fóra
srry babule, ze som nehodila foto len este stale nie sme kompletni, chybaju nam zasuvky tak este trcia kable, ani chladnicka neni este na mieste, ale aspon ostatne izby su upratane teda okrem jednej ale to stihneme zajtra,
no stihneme aby som pravdu povedala tak vsetci okolo mna makaju, uprataju a ja sa iba tak presusam po byte, moc napomocna som neni, ale som unavena total brutal takze tak, normalne si pripadam nemozna, tehotna hotova pohroma9. feb 2008v pohodke babuli... kldne si to dajte cele dokopy a potom vyfot... a absolutne sa netrap nad tym, ze moc nepomahas... velmi dobre viem ake to je, lebo ja ozaj len lezim a nic nerobim.. ked spravim ranajky tak je to velka udalost
... ale nastastie moj drahy je taky uzasny a vsetko to zvlada... perie, vari, upratuje... som sa sakra dobre vydala
11. feb 2008ahojte babulky
prave sme prisli z poradne ... mimco sa ma ok a vyzera to tak, ze mamina nebude cisarskym rodit, tak sme stastnieste ma prezru lekari v porodnici, aby aj oni zhodnotili ale podla mojej lekarky uz to je v poriadku
uz mam vypisanu matersku dovolenku, takze pojdem uz vegetit o tyzden, tak buduci tyzden som posledne 4 dni v praci
tak sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim .... cez vikend sme nakupovali veci pre maminu a aj mimco este do porodnice a potom uz len vstetko poprat
tak sa zatial majte krasne, idem s manzelom este do mesta, chce si dat robit novy OP a teda sa aj odfotit a zajtra do pisania ak tu nietko budekrasny dnik
11. feb 2008ahojte babule. mam pre vas pozdrav od babuliny. mam vas vsetky pozdravovat, ale nemoze prist na stretnutie, lebo je v nemocnici a nechaju si ju tam az do piatok. ze cez vikendik necitila pohyby malinkej, tak isla do nemocnice. ale upokojili ju, ze malicka je vporiadku. ale preistotu si ju tam chcu nechat do piatku.
na pozorovanie. ze je mozno malinka len inak otocena, ked ich necitila. takze si to mame uzit.
a inak okokej sme sa to dohodli? a kde je presne ta pizzeria?12. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak uz sa tesime