Svadba v júni 2008
ahoj.uz som tu.rande mame natocene.len som nesla na tu skusku licenia.jaksi nam odpadla jedna suciastka z auta
a bude az zajtra.tak ked sa mi ani zajtra nepodari tak len v sobotu na ostro
11. jún 2008- Sponzor fóra
som prave dozehlila postelne pradlo na sobotu, pre chalanov, aby mali kde spat
"maskujem sa", aby ta tvar ako tak vyzerala, tak sa mi uz nechce do prace
som dnes strasne zmokla, taka burka, ze ani tenh moj velky dazdnik mi nepomohol
ja uz nemam energiu stale niekomu vysvetlovat, ze si ten tyzden doma chcem aj oddychnut - zaprataju mi kazdu volnu chvilu, ale kaslat na to, urobim, len co budem musiet11. jún 2008Mirka kasli na to naozaj, alebo im povedz na rovinu, ze nemas cas na to a to....ja som robila este vo stvrtok, v piatok mi volali klienti a od pondelka makam zas naplno, dnes od osmej este stale a potiahnem este...no neda sa inak, ja som vobec nemala kludny predsvadobny tyzden.
Uz ten piatok bola taka ina naladicka ale predtym nie.
A naozaj si uzite ten vas den D, leti neskutocne rychlo a skoda stracat cas vecami, ktore aj tak nezmenite...11. jún 2008ahojte!
fufuuuuu...tka uz len o dni.
inak baby som desne rozcarovana...tento tyzden sme mali mat hotove obrucky a so mtam volala ze budu az buducu stredu! to je 2 dni pred svadbou! ato sme si ich dali robit v Sherone..za vela penazi a mali byt do 3-4 tyznov...a objednavali sme si ich tam v aprili! myslim ze v tejto sieti zlatnictiev uz nikdy nic nekupim..a to sme este nevideli vysledny produkt...no ale nebudem si z tohzo robit velku hlavu...vsetko sa vzdy da poriesit
a neurverite..uz som si spisala aj zoznam veci co este treba robit...az teraz - tyzden pred svadboua to som office manazer co vyzaduje v praci total poriadok od svojej podriatenej a time management..no asi ta svadba nie je moj zivotny projekt ako u niektorych inych neviest
ericca..nechty su velmi pekne...ja vsak do gelovych nepojdem...nepaci sa mi to...resp. som taka "natural" holka..cize vsetko umele je mi proti srsti12. jún 2008- Sponzor fóra
ahojte, tak ja som dnes behala hore dole. boli sme nakupit neake ovocie na hostinu, mineralky a malinovky, vsetko sme to odniesli do hotela, otec so svagrom priniesli vinko a slane, doniesli nam aj keg piva s vycapom a alko nealko. teraz som prisla domov. zajtra si idem pre saty na 10tu, poobede ideme tocit, vecer pre zakusky. potom uz len sa prespat ak budem moct.
ako ste sa mali?
dakujem,s nechtikmi som velmi spokojna, mam ich uz od soboty tak som si na ne aj zvykla.12. jún 2008ahojte.trosku casu som si konecne nasla.ale este idem dalej
my zajtra ideme pre zakusky,treba poznasat na miesto hostiny mineralky,alko a vsetky potrebne veci.aspon okukam vyzdobu co nam robi Majka.potom rychlo pre saty,na nechty,za kameramanom dohodnut detaily.asi sa zase stavim az vecer.
tina008 mne tie motyliky asi uletelilebo som este stale celkom pokojna
12. jún 2008waw baby....vy zajtra a ja takto o tyzden uz budem stat pred oltarom
tiez sa uz tesim....a aj na tu oslavu potom a najma na to ze od utorka mam DOVOLENKU!
uz som sa objednala aj na stvrtok na manikuru, pedikuru, cize uz take posledne dolezite veci mam objednane.
no ericca - tie saty - to je super...ja sa tiez nemozem na tie moje vynadivat...je to super vediet ze uz si ich oblecies, ze? budeme na teba mysliet a tesit sa na prve fotky13. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte, ste ešte tu???