Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
caute kocky, tak ja mam dnes konecne trochu casu kuknut sem a hned lichotky, jaka paraaaaada? ;-)
dakujeme velice pjekne za taketo komplimenty, urobim aj normalny albumos, ked budu fotky od fotografa, zatial mam len tychto par a skoro vsetky su rozmazane :-|
manzel je taky tmavy typ, sme sa dlho hladali, ja biela jak smotana, nikdy sa neopalim bo nemam pigment aj ked mam tmave vlasy a on zas jak cigan, len nanho zasvieti oskar a uz je cerny...pamatam dovolenku onehdy v egypte, sme boli v nejakom shope alebo niekde na veceri, no neviem proste a tam chvilu ten predavac kuka na nas, videl ze patrime k sebe a hovori Ivovi "Do you speak Arabic?" Ivo kuka ze co ti sije stary, ze nee ze preco a potom typek zrazu ze: "Are you two from the same country????" :-D :-D :-D no mala si nas vidiet jak sme sa rehotali, lebo fakt nevyzerame jak z rovnakej krajiny ;-)
budem sa opakovat ale zajtrajsie babky-zabky prajem vam nech vam zajtra vsetko vyjde podla predstav, nech je to ten najdlhsi den vo vasom zivote, lebo naozaj hrooooozne rychlo leti a nech sa stale tak lubite jak zajtra ;-) a vzhladom k tomu, co je za oknom este nech je lepsejsejsie pocko nez dnes ]-(
to bebecko: ak tu budes, cici budes krasna nevesta, uz sa tesim
poslusne hlasim prichod :-D :-D aj ja som dnes kukala saticky ;-) akurat rozmyslam ci mi zajtra nebude zima,bo taky studeny vietor fuka.a nemam nic na seba.erika ty mas?aaaaa a neviem pisat kvoli nechtom :-D :-N
ďakujem :-)
Marcelka ja mám štólu ale neviem či to nečo pomôže ak bude tak chladno ako dnes. :-|
ináč práve sme doviazali rozmarín na pierka. zajtra vstávam o pol 7mej tak idem do hajan. majte sa.
Marcelka uži si to!!!! ;-)
ahojte aj ja drzim palceky, aj ked ste tu uz asi neni. x-)
Seagull nasla som ake bude asi pocasie, vypada to nadejne:http://meteo.tym.sk/vyhliadka_na_7-14_den_.html
ahojte od vcera mam uz doma popolnocne..tak som strasne rada.. a uz sa dohodujeme okolo kvetin.. ja to mam o dva tyzdne ale vsetkim dnesnym prajem krasny den..bay mate super pocasie nieje teplo a pritom svieti slnko..myslim na vas a ked nieco nahooodouuu nebude uplne dokonale kaslite na to, je to predsa o vas a nie o nejakom zabudnutelnom detaile :-)
Ahojte.... Prosím prosím ak sú na tomto fóre aj babenky ktorých svadobný termín je 28.6.2008 v okolí Prešova alebo priamo z Prešova tak nech sa mi prosím ozvú....Ďakujem ;-)
Ahojte :-)
som vytancavaná, najedená, a dostatočne unavená. :-) všetci sa dobre bavili, čo ma veľmi teší. všetko prebehlo bezproblémovo. strašne som si ten deň užila a odteraz si budem užívať svojho manželíka. x-) baby čo vás to ešte čaká, ja len toľko čo sa tu už spomínalo neraz. nestresujte a úžasne si užite ten váš deň. stojí to za to!
idem si konečne oddýchnuť. tak sa majte pekne. ;-)
ahojte.tak aj ja celkom vytancovana,este by som tancovala ;-) nozicky stale riadne bolia.zabava bola skvela,vsetko klapko,az na jednu vec,ale to si necham pre seba.gratulujem pani Nagyova :-)
kocky,novomanzelky,
zelam vam aby ten krasny pocit a to stastie vydrzalo minimalne cely zivot............... ;-) ;-) :-)
aby sme s tymi nasimi polovickami mali trpezlivost a oni pochopenie pre nase slabosti ( ako parfemy, nohavicky, kremiky a pod......)
a aby ste boli aspom tak stastne ako ja teraz a to je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi, ze sa to ani povedat neda
ahojte :-)
ja sa pridavam az teraz, nejak nebol cas :-N
vsetko dopadlo podla nasich predstav a vytancovali sme sa dosytosti :-D takze odkaz pre vsetky, ktore to este maju pred sebou - netreba stresovat, ale uzit si ten krasny den naplno :-)
trutka - bola si krasna nevesticka, stihla som ta kuknut jednym ockom, ked som bezala do kostola :-D
:-) :-) :-) tak to je super, my sme to tiez konstatovali s manzelom, oooo, toto je inak tiez na zvykanie...ale dnes som si bola pre sobasny list, tak uz mam konecne meno - teda nove myslim