Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
ericca
ekonomicku kde?
a ninny
aj ja vysoke, nie som sice mala, ale drahy ma 194, takze aj s osem cm opatkom, budem este stale oproti nemu take male "pivko" :-D :-D :-D :-D :-D
Zdravim vsetky junove nevesticky...my mame termin 28.6.2008...sa nam zda taky zaujimavy. Co vsetko uz mate povybavovane?? Aby som zbytocne nestresovala. :-|
ahojte, aj my budeme mat svadbu v juny, ale ako vidim, ze skoro nik nema v tedy kedy my :-( . Ja som to vymyslela s topankami tak, ze ked bol v oktobry vypredaj z balerinkami, tak som si kupila take biele s trblietkami a je to, ved aj tak budu pod satami a opetok ziadny, lebo mne to aj tak by bolo jedno ci z opetkom alebo bez.
ahojte junovky ako sa mate pridavam sa k Vam, lebo som zmenila datum svadby z augusta na jun juchuchu ;-) ja som ivett a potom napisem viac ;-) Stastny Novy rok ;-)
hej? ja ne ;-) v takejto zime? brrrrrr :-D :-D :-D ten ju bude snad fajn, aj vlasocnice dorastu, hadam aj postavicka zmudrie (rozumej zlepsi sa) a pocasicko bude krajsejsie, xixi...nejaku mam dobru naladu ;-)
tak to asi vsetky...ja mam nejaky divny pocit, ze nestihnem vybavit veci, aj ked mam vacsinu rezervovanu, ale aj tak...sibe mi, to asi z toho volna ;-)