Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
ahojte junovky ;-) chcela by som sa opytat ci nemate tip na niekoho kto mi lacno urobi stan s vyzdobou.. chceme mat hostinu vonku v csarde. len prenajom tych stanov je priserny... :-( neviete mi nieco poradit? dik moc :-)
ericca, ja mam pozicane (teda zatial len rezervovane, xixi) Pronovias, kolekcia 2008 za 17.990,- je to vela ja viem, ale chcem ich a nechce sa mi potom otravovat s tym poziciavanim kupenych siat
No, my sme od zaciatku ratali so sumou 20. Prvykrat ked som mu to hovorila este davno davno tak kukal, ze ci im ne..be mat taketo ceny, ale ja ze chcem byt fesanda na svojej jedinej (alebo aspon prvej, xixi :-D ) svadbe, takze sa s tym zmieril...ked som naposledy dosla, definitivne potvrdene saty, ze ty kokso, ze stoja 17990 tak len ze sak to je ok, sme ratali 20 ne?...ale uzasny biznis je tato svadba, len co je pravda, presne jak kamosi hovorili minuly rok, ze pri vsetkom co si chceli zabezpecit sa pomaly zacinalo od 10 tis.... :-S