Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
svadba bude len na matrike. raz som tam bola lebo sme potrebovali delegačku z miesta trvalého bydliska, potom sme išli na matriku do Kn. tam nám teta povedala, že delegačka má platnosť len pol roka, ale nech nemám strach lebo v Kn nie je až toľko svadieb. len problém je že odvtedy nedokážem prehovoriť drahého nech to vybavíme čo najskôr.
30. dec 2007no to zavisi od toho kolko tam je svadieb - u nas v kostole tiez nie je vela svadieb tak planujem rezervovat kostol az tak februar marec...., ale to mam zistene, ze to tam nie je busy a tiez, ze keby v najhorsom bolo rezerovane tak mame este jeden kostol ktori sa nam paci tak mam rezervu
30. dec 2007- Sponzor fóra
no aj na prstenoch sme troska popracovali, tak uvidime, aku cenu nam hodi pan klenotnik.....
a ukazat, co mam ukazat? sala je na www.hotelprestige.sk, saty, tak tie zatial nemam, to nechavam az na marec, kvetinky, no to si necham asi radsej poradit, aj ked som povodne chcela biele tulipany, ale ved uvidime a popolnocne, tie mam vybrate, ale este nie su usite
teraz rozmyslam, ci sa mam dat licit Alexovi, alebo nie, no mam z toho normalne dilemu...1. jan 2008myslela som album, s vecickamimco chcete, prstene, oznamka co mate nachystane a tak...
prstene sme si vybrali, len cakame kedy objedname a ci nenajdeme este ine.
no tak ta sala vizera fakt dobre , tam bude super svadba
kvetinky aj podla siat a celkovo ako budes vizerat by si mohla vybrat, biele tulipaniky su super a plno inspiracii v albumoch na krasne kyticky z nich. napriklad vacina je kombinovana do bielo zelena tak by to chcelo aj celu vyzdobu doladitto uz mas premyslene?
no ja ani neviem kto je alex1. jan 2008cau crazy, zalezi aka si povaha, ci to bude zhon alebo nie
a skolu uz mate za sebou?
bebecko super, si sikula, ale sak ty si vzdy aj bola, priestory supis, tesim sainak ked tak pozeram a citam, tak toho mam vybaveneho dost, ale ako som uz hovorila, vela veci je rezervovanych a budu sa riesit tesne pred, takze nemozem to definitivne odfajknut a riesit par dni pred
2. jan 2008ahojte, tak aj ja sa pripajam a prajem vsetko dobre do Noveho roka....ja som tiez stihla plno veci cez sviatky sala, kamera, foto, kostol, hudba, saty-mozte kuk do albumu a stretko s dekoraterkou...akurat rozmyslam kedy davat robit oznamka a kedy posielat, lebo u nas o svadbe este nikto nevie bude to prekvapko - vedia o nej len ludia zo zahranicia, aby stihli objednat let ....kedy by ste posielali oznamko aby to bolo vcas??????
3. jan 2008ahojte - tak ja uz navrh na oznamko mam a na druhe - lebo budeme mat dve versie-jedny budeme davat osobne pozvanym na hsotinu a drihe len posielat. no na tie druhe uz mam material a uz len natlacit a porobit posielat budeme mesiac a pol pred.tak v aprili.
a uplne som zabudla ze aj kameramana mame, len s fotografom to vidim biedne4. jan 2008jeej super, saticky su asi najkrajsia cast priprav
ja som sa pokusala ist na saty predvcerom, ale nedopadlo to dobre, som si zly salon vybrala a stacilo mi viac sa tam nevratim, no ked ma neobsluzili aspon som si saty prezrela...
inak si chcem saty objednat z ebay, to co chcem v pozicovniach nemaju a ked sami njake pacia tak stoja nekrestanske prachy
jaj cas sa krati treba sa so vsetkym poponahlat4. jan 2008a je to jasne, zaciatok noveho roku a roboty vyse hlavy
posielat by som ja chcela tak v marci, nech do konca aprila na 80% viem kto ide a kto nie, nech sa to potom este podotahuje.Ja mam navrhy na oznamka, menovky, menu, karticky k stolu, na vino hotove uz davno, len to vytlacit..akurat zhanam ceny tlaciarni, ale rada by som to teraz v januari dala do tlace nech mam pokoj potom uz4. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
yvetta my sme organizovali svadbu z Uk a vobec som nemal stres, lebo som si povedala, ze pre mna to bude najkrajsi den v zivote tak ci tak lebo si beriem fantastickeho cloveka.
Take veci ako kameraman, miestnost som mala pred odchodom a tiez aj knaza,ale pred prichodom co je cca 1,5 som doladila na 100% aj knaza a vsetky drobnosti.
Nakoniec svabda dopadla super. Hlavne bez stresu.