Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
babenky, my mame hostinu na Zempl. Sirave a tam sa kumuluju oblaciky,takze ja v podstate s vodou pocitam. Nastastie, v lete to byva tak ako ericca pise k veceru a byva to rychle. Tak snad to bude len na prijemne schladenie. krupy pocas fotenia by ma teda nepotesili. Ale kvapka spadnut moze, nech nam naprsia peniazky a stastie
ericca dakujem11. feb 2008- Sponzor fóra
majka no predsa tance a zabava, priprichode ta bajskor privitaju casnici s tanierom, su rozne zvyky pri vchode do restiky, krestanskymzvykom su take otazky ohladom svatych a natiemsa odpoveda.
jedenie, prvy tanec zavbava tancovacky, njaky program ako som ti uz spomynala ta sutaz zhody manzelov, medzi tym jedenie tancovanie, moze byt tomvbola sutaze a ani sa nenazdas a je polnoc11. feb 2008okje poslem ti navrhy cerveno bielych menoviek uz mam plniu hlavu inspiracii na ne
mam njak tvorivu hlavu zrovna ked nemam kde tvorit
troska to potrva musi sa mi opravit pc a dokoncim objednavky co mam dokonca tyzdna sopravit na aprilovu svadbu a ohlasim sa ti, este njake indicie? kvet, alebo ornamenty... ja by som dala mozno nieco kombunovane, srdieckoidne trocha... ved uvidis viac moznosti, tak bude najlesie.
11. feb 2008ahojte, tak ja som si bola dnes ešte raz vyskúšať svoje svadobné lebo ma zožierala neistota. teta bola taká milá,že mi to dovolila. bola tam nevesta s kamarátkami čo tiež skúšali šaty. aj ony mi povedali svoj názor. už nemám pochybnosti o tom že som vybrala správne, na tých fotkách čo mám v albume totiž nevidno aké krásne sú tie šaty v skutočnosti. a keď som sa pozrela do zrkadla, ten pocit... to je niečo úžasné! a aj ja som na to zabudla ako vyzerjú!
teraz som si však istá, že budem 14.6. naj nevesta pre svojho drahého.
teraz sa teším ešte viac ako kedykoľvek predtým!
to som ale cáklá čo?!12. feb 2008si ma tak navnadila ericca
nemozem si tie svoje ist skusit este raz, ale stale si ozivujem ten pocit, ked som ich mala na sebe, kazda z nas z casu na cas pochybuje, najma ak riesi sprostosti a nevie si poradit, ale nakoniec sme si kazda vybrali saty podla pocitu, ktory sme mali, ked sme ich obliekli a to je to spravne12. feb 2008
no a zatial to vychadza ta predpoved?