Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
pelemele a preco vas nechce zosobasit??? drzy nie? :-D inak ja som mala kostol rezervovany ako prvy...aj ked som potom menila termin, ale to bolo prve a od toho sa mi odvijali ostatne veci...inak srdecne vitam nove junovky a ostatne zdraviiiim
witchka - nechce, lebo nie sme z jeho farnosti a on take vynimky nerobi, pokial nejde o zivot. ]-( Uz som to rozdychala, vezmeme sa bud na urade alebo v inom kostole v bratislave. chytá ma panika, keď vás tu čítam... som riadne pozadu :-o
To aj mňa chyta, nič si z toho nerob, stále mám pocit, ze nie som normalna, ked nemam to a to este vybavene. Vies co, ja dufam, ze nas zosobasi, lebo mna sa vlastne nepytal, ze akej farnosti sme, iba ci mame co mame mat a ked najprv snubi nemal, tak ze nevadi, dorobi si, potom mu to robil (teda krst, prijimanie a birmovku, aby som to uviedla na pravu mieru :-D ) jeden znamy farar, tak dufam, ze mi nepovedia tiez ze pocuvajte a von odtialto ;-) si robim srandu teraz, ale naozaj. A kde vam to povedali, ked v BA?
no tak to s tym fararom som teda v soku.... :-o
ja som sa rozpravala s jednym fararom a on mi povedal, ze to je vsetko o tom aky ten farar je lebo dokonca
mi povedal, ze na to aby vas farar oddal staci, ked ma iba jeden z vas krst, prijimanie a birmovku... takze nieje je to tak, ze to musia mat obaja... 8-(
aj , ked si hovorim, ze chvala bohu, ze to mame obaja lebo nikdy nevies na akeho farara natrafis... ;-)
presne jak Miska hovori, je to len a len (tak ako v akejkolvek inej oblasti) l o cloveku. Ved aj fararko je len clovek. Niekomu je to jedno ale su ludia vyslovene skodni uz len preto ze maju taku povahu. Nam by celu tu pripravu mohol spravit ten znamy, isli by sme 2x za nim a bol by pokoj, len to musim zistit na fare, kde sa budeme brat, ci s tym bude mat niekto problem, alebo nie. Priznam sa, ze nie sme ani jeden taki, ze chodime pravidelne kazdu nedelu do kostola, v Boha verim, ale nemyslim si, ze to, ze budem sediet v kostole zo ma spravi lepsieho cloveka... len ja sa v kostole vydavat chcem, a snubi ma miluje, takze urobi pre mna vsetko :-D xixi a on je zase toho nazoru, ze Boh ano ale cirkev nie..dufam ze sa tu teraz do mna nepustite :-S
witcha mas uuuplnu pravdu, my sme s raduskom taki isti, verime v boha ale tiez si nemyslime, ze ked budeme chodit kazdu nedelu do kostola budu z nas lepsi ludia...
kocky, tak v tomto som s vami za jedno, a rovnako chcem svadbu v kostole ale kludne by som sa vydavala aj na nejakom fesnom mieste, len mne zasa moj drahy povedal, ze princezny sa vydavaju v kostole a ze kazda sniva o tom, ako bude kracat tou ulickou, takze ma to tiez akosi navnadilo a chytilo. teraz ma najviac trapia saty a cas. :-| to ostatne sa uz nejako utrasie....
witchka - povedal nam to farar v Pezinku, chceli sme mat hostinu u Matysaka, ale asi to zmenim.
ninny - neprovokuj. deptas ma ]-(
ja som sa dnes rozhodla, ze mam kopec casu a nebudem hystericka. v USA ide taky serial "bridezilla" o hysterickych o perfekcionistickych nevestach. tak by som skoncit nechcela :-N
budem to riesit systemom bude-ok, nebude-nevadi. a vobec, na velku svadbu som pristupila iba kvoli rodine, tak asi prenesiem aj planovanie na nich, ja si idem zhanat saty 8-)
Ahoj peleme, ak ti to pomože, tie šatky ktoré máš v albume ako tvoje vysnívané som mala aj ja ;-) . Boli presne také aké som si vysnívala. Zohnala som ich v Trenčíne v salone MyLady. Mala som tú česť mať ich prvá na sebe, sítila som sa v nich super :-)
Kuk moj albumík ;-)
pa pa a príjemné prípravy
jeej snubka, konečne ich vidím aj na Slovensku :-) Vyzerala si super! Ja idem v januári do USA a chcem si ich tam kúpiť, som totiž dosť vysoká a tu na Slovensku mám problém zohnať dosť dlhé šaty. V US majú aj predĺžené 8-) Ak sa smiem spýtať, aká si vysoká? ďakujem :-)
no ved to. skusala som v TT v salone Luxor, a je este jeden novy, satky celkom pekne, ale oslovili ma len jedny, ale predavacka povedala, ze mam cas, lebo vo februari bude nova kolekcia, to pozicanie z tohto salonu stoji od 6900 do 10000 a usitie tych 12000, takze nad tym tuho premyslam.....
a v Luxore som skusala La Sposa, troje a vsetky boli super aj krasne sedeli. hodim dvoje do albumu ak chcete.
Ahojte :-) ...aj ja snad budem mat svadbu v juni, 14....zatial to sice vyzera biedne, lebo chceme mat svadbu v Botanickej zahrade a v Karlovke na matrike este nemaju spraveny sobasny plan na jun a ze uz maju nejake rezervacky, ale ze nerobia vyjazdy kazdy sobotu...tak teraz trpnem, co mi povedia dalsi tyzden :-(
inak ten krizik, Barbor, jak som ti hovorila ze Ivov bracho ale neviem neviem, minule som sa Iva na to pytala a povedal ze tuho rozmysla ze s tym brata ani nebude otravovat, lebo ze by s tym mohol mat niekedy problem (ako jeho brat)...tak neviem, ja by so ho tiez chcela. Skusim snad do vianoc zistit, ci by ho urobil a za kolko a by som ti povedala. Ak niekto vie, kde ho predavaju or vyrabaju budem rada za info
no skusim :-) ...snad ma nezavru za uplatky :-D
inak...ja som tiez zacala chudnut :-) ...sice nemam dietu, lebo ich nikdy aj tak nedrzim a potom vzdy len priberiem, ale nejem po siestej vecer a rano chodim na 20 minuit behat este pred robotou...
No som zvedava, do kedy ma to bude drzat :-S ...