Svadba v júni 2008

26. aug 200846100
  • Tak my sme velku nechceli aj ked moja mamina stále vymíšla že aby sme si velku spravili - takže ešte nie je nič 100%, možno bude aj velká cca 70 ludí 😬

• podla mna vzdy je lepsia zabava, ked je viac hosti (a hlavne kamaratov 😃 ) ale to je moj nazor 😉

• my by sme tiez mali malu svadbu, ale sme si pozvai aj kamaratov, tak sa pocet zvysil a som tomu rada

• Sponzor fóra
  • Seagull a kolko idete mat vy ludí ?

• cca 60 uz aj s DJom, kameramanom a fotografom, ale stale sa to meni, takze +/- 5 ludi

• no dneska sme moc toho nenapisali 😒

• nestiham uz ani odpovedat na emaily, nechapem co je toto za obdobie, este ma klepne a zalahnem do postele
    akurat mi dnes dosel kompletny navrh oznamka, pozvanok, menoviek a dakovnych karticiek, tak sa aj trosku vytesujem

• ahojte, my máme 60ľudí cakom pakom. akurát riešime víno 😒 to je bordel, ale zmestíme sa do 100litrov aj s výslužkami. aj menej to bude.

• my este vino velmi neriesime.nas bude okolo 70 mozno 80 a len tak sme debatili ze by malo stacit dokopi 80 litrov.

• ste ešte tu? ako ste sa mali cez deň?

• juuj, baby ja som vcera objednala svadobne vino na vysluzku, lebo mi uz prisli navrhy vinet. A mam radost, ze mi kamoska z Holandska pozhanala svadobnu knihu hosti. Este zohnat tie male zvonceky 🙂 a mozem spokojne ist na vikend na tu Oravu

• ahojte 🙂 take veci ako vino ci zakusky este u nas maju cas 😃

• Ahojte baby.Ak chcete balóny aj s heliom pozrite katolog firiem- kvety a dekoráciu. Tam to jedna firma ponúka.

• Fiiiha, vy sa chcete so 70 ci 80 ludmi zmestit do 100 tisic?? Tak to fakt zavidim. A to ja velmi nevyskakujem. Budeme mat +- 50 ludi a zatial nech ratam ako ratam, budem rada ked sa zmestime do 120 tis. A to mam pocit, ze este setrim 😬

• tak snad sa vojdem, ked mame hostinu v penzione u buduceho svokra a vsetko co sa da riesime cez znamych a kadejake kontakty, len aby to nebolo drahe

• Sponzor fóra
  • my tiez ratame s tym ze by sme sa mali vojst do 120 tisic.zatial sme minuli 30.a este svadobna cesta bude 40 + nejake vreckove...to asi nebude male vreckove 😒

• no, my usetrime aj na tej svadobnej ceste, kedze nikam nejdeme, nechcem utracat take prachy za jeden vecer, takze urcite budem setrit, kde sa da

• ja utratim na to co chcem.taky den budem mat len jeden a bude len moj.ale teraz nevravim ze minam nehorazne prachy.si najprv rozmyslim za co zaplatim.setrim aj ja,ale co velmi chcem si kupim

• ahojte, no ako tak rátam do tých 120 tisíc by sme sa mali zmestiť máme 56ľudí vrátane kameramana, starejšieho, ...
    s tým vínom sme rátali liter na osobu čiže bude 40L bieleho a 20L červeného. k výslužkám budú 0,7L takže to je 20L. dokopy je to 80L a ja som sa bála, že to bude neakých 150L. 😃

• nikde nikto??? 😞

• ja som tu 🙂

• vidím, že dnes ste meli tému financie.

• no ja som sa zapojila az na koniec...

• rybiicka mi písala že budete mať stretko v nz, sa pridám k vám.

• mne tak napadlo, že pomaly začnem zháňať spodnú bielizeň keď už budem hľadať tie topánky.

• a chces si dat zamodrzky alebo co na nozky.ja netusim samodrzky budu v mojom pripade asi zla volba.ja chcem sandlalky k satam,viac sa mi budu hodit.ale tie este nemaju velmi.to ma cas aj potom v aprili v maji.

• ja chcem radšej s plnou špičkou, ale ak nájdem pekné sandálky budú sandálky. neviem či v tom teple budem mať vôbec niečo, ale keď už tak samodržky. jedny hnedé už mám sú skvelé, nešmýkajú sa. poprípade možno aj biele s neakým vzorom pozrem.

• v kazdom pripade si aj ja budem musiet nieco zohnat.uz mame doma oznamenia.len este musime dat dorobit v madarskom jazyku.nemas nejaku basnicku nam?nemyslim teraz ako motto ale co sa dava ako oznamenie o datume a case.po slovensky mame rozhodli sme sa dalej spolocnou cestou ist,manzelskym slubom nasu lasku specatit.Dna... len do madarciny sa to tak prelozi neda

• ja som vybrala z katalógu čo tam mali tieto verše a povedali, že to preložia do maďarčiny. pozriem poprípade oznámenia čo som dostala.

• vidim ze si aktivna aj na tej stranke 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov