Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ja utratim na to co chcem.taky den budem mat len jeden a bude len moj.ale teraz nevravim ze minam nehorazne prachy.si najprv rozmyslim za co zaplatim.setrim aj ja,ale co velmi chcem si kupim
28. feb 2008ahojte, no ako tak rátam do tých 120 tisíc by sme sa mali zmestiť máme 56ľudí vrátane kameramana, starejšieho, ...
s tým vínom sme rátali liter na osobu čiže bude 40L bieleho a 20L červeného. k výslužkám budú 0,7L takže to je 20L. dokopy je to 80L a ja som sa bála, že to bude neakých 150L.28. feb 2008a chces si dat zamodrzky alebo co na nozky.ja netusim samodrzky budu v mojom pripade asi zla volba.ja chcem sandlalky k satam,viac sa mi budu hodit.ale tie este nemaju velmi.to ma cas aj potom v aprili v maji.
28. feb 2008v kazdom pripade si aj ja budem musiet nieco zohnat.uz mame doma oznamenia.len este musime dat dorobit v madarskom jazyku.nemas nejaku basnicku nam?nemyslim teraz ako motto ale co sa dava ako oznamenie o datume a case.po slovensky mame rozhodli sme sa dalej spolocnou cestou ist,manzelskym slubom nasu lasku specatit.Dna... len do madarciny sa to tak prelozi neda
28. feb 2008
Tak my sme velku nechceli aj ked moja mamina stále vymíšla že aby sme si velku spravili - takže ešte nie je nič 100%, možno bude aj velká cca 70 ludí