Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
ešte stále poznámky píšem, a mala by som sa aj učiť. neako mi ten predmet nedáva zmysel. viem na čo slúži marketing, ale tie aplikácie majú s tým pramálospoločné.
ja mam nove to, ze sa mi chce starsne spat, ale ked tak nad tym uvazujem, tak to vobec nie je nove :-( ja tento tyzden co sa tyka priprav uplne vypustam, nejak na to nemam naladu, cez vikend som poriesila, co sa dalo a teraz si chcem oddychnut, cez vikend konecne ideme niekde mimo, tak sa tesim
som si vsimla, ja tiez, ale ja umyselne, akurat mi maminka poslala este par foto z vyzdoby, co mi krstna nachystala, tak som to stihla zavesit na web
ale nechce sa mi momentalne zaoberat svadbou, ani sama neviem preco, ale cez vikend ideme na oravu, tak sa tesim, ze si oddychnem
mozno si treba niekedy od toho aj oddychnut, ja uz som bola dost podrazdena, ze to nevychadza, ako chcem a tak som si povedala, ze podstata toho celeho je inde a hlavne ja musim byt v pohode a musim zacat uz teraz, a tak som bola vcera v solarku a relaxujem, kde sa da
tak vy ste podstivo pracujúce ženy, ale keď nemám školu tu trčím a obhliadom mojusvadbu a beremese kedy niekto napíše. závisláčka no. tak ja by som rada zariaďovala, nemám rada keď niečo dlho stojí.