Svadba v júni 2008

26. aug 200846100
  • a baby chcela som sa opýtať, nechty si idete dať robiť umelé alebo len svoje upraviť

• ja si planujem dat len spevnit svoje vlastne a aj namalovat 🙂

• ja ešte neviem, kamarátka sa s tým zaoberá ona mi potom poradí. nechcem mať hranaté, ale mandľové.

• Sponzor fóra
  • ja nechcem umele, strasne to znici povodny nechet, mamky mi zaobstarala vitaminky, aby stacilo len namalovat

• rybiicka ty nevieš niečo na predĺžený víkend v okolí kn okrem Patiniec?

• teraz si na nic take nespominam, ale ak, tak ti dam vediet 😉

• to by bolo strašne fajn, lebo tento rok sa nedostaneme na riadnu svadobnú cestu.

• baby riešite už také veci ako kvetinárstvo a bižu??? neviem totiž kedy sa zvykne ísť objdenať kytice a tak.

• no ja ešte kyticu neriešim ale bižu už hej akurat že ešte som nič pekne nenašla 😠

• mne bude kyticku robit kamaratka, takze tiez to neriesim 😃

• no a kedy sa asi tak zajednava kytička, viete?

• no veď to je to čo neviem ani ja 😒 preto som sa pýtala 😬

• a vieto dakto okrem nás dvoch, bo mi to nevieme

• asi sú na obede... 😛

• Ahoj cfh. Obrúčky už máme preto lebo zlato vraj má íst hore. Bude nás to stáť tak okolo 8000 obe. A na kvietky som sa pýtala, že mesiac dopredu a urobia ti ju aj podľa fotky ak máš niečo vybraté.

• Sponzor fóra
  • a ake máte obručky z bieleho alebo žlteho zlata. bo my chceme kombinovane

• Zo žltého. Aj ja som chcela kombinované ale tam je vraj problém ked ti zhrubne prst, potom sa nedá pekne zmeniť veľkosť

• a kde idete mat hostinu a nevieš odkedy má isť zlato hore?

• ericca si ešte tu?
    už si poobede. ja už som napapaná.
    a už maš vybratu kytičku

• som tu, neviem akú chcem kyticu, ale mala by byť z rôznych odieňov červených ruží, tvarom neviem.

• a vy už mate obručky vybraté?

• Neviem ale asi až v apríli. Hostinu budem mať v Jáne. A vy ?

• my asi v Kralovej lehote alebo na Radovici ešte nevieme

• my máme obrúčky už vyše roka,mám ich v alume, sú zo žltého zlata. my sme ich mali ako zásnubné.

• A obrad v kostole alebo na úrade? Dúfam, že niesom moc zvedavá

• Nie v pohode
    my na úrade a vy?

• My asi priamo na hotely. Pokúšame sa to vybaviť...... ale neviem ako to dopadne.

• a priatela - snubenca - buducého mažela máš tiež z LM alebo okolia. ty pochadzaš priamo z LM?

• ahojte: chcem sa vas opytat ohladom svadobnych pierok. ake mate? staci kupit alebo aj nieco tam davate aby boli krajsie? 🙂

• ja kúpim len pre rodičov a svedkov ostatný budú mať rozmarím previazaný stužkou.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov