Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
jooooj, dakujem. Ta som sa bala reakcii a aj sa bojim, ze to starsia cast rodiny neprecita, lebo to nie je cierne, ale chcela som aby boli take nejake ine a aby boli len nase a okrem toho sa farebne hodia k vyzdobe celej saly. Uplne najviac sa mi pacia tie vinety. Grafik ich robil uplne sam, bez akejkolvek nasej pripomienky a hned na prvy krat sa to podarilo.
Dakujem, za tvoj nazor.
Prihodila som do albume este par foto bizu a siat, nasla som kasne modely a nastastie sa nepredavaju na Slovnsku, lebo by som musela zrusit rezervaciu tych, co mam11. mar 2008- Sponzor fóra
ahojte baby.no ja mam od tohto vikendu velmi zlu skusenost s kadernickou.Boli sme na svadbe a bola som k jednej objednana na pol 9.vzala ma az okolo tristvrte na 10.hundrala ze taky uces aky chcem uz davno nie je v mode,ze dnes sa uz nic vycesane nenosi....a pritom som chcela aby mi urobila iba obycajne prstienky alebo nieco take.a hundrala ze nevesty dnes uz nenosia ani vycesane vlasy ze len volne rozpustene a zavoj.prevracala pritom oci,nasrata bola,zbuchla ma za 20 minut a este ze z takych dlhych vlasov ako mam ja sa neda urobit uces.a uces co mi urobila bol hrozny,hned ako som prisla domov som si povyberala vsetky sponky,mama mi ich nakulmovala,pekne som si ich vypla a bolo.keby ma tak dochramala na vlastnu svadbu a ju asi vyhodim z okna co vedla neho stala
nechapem ako mozu take zeny vobec vykonavat taku profesiu
11. mar 2008no, nie kazda to robi, lebo chce, casto ide len o to, ze potrebuje pracu. Ja sa preto spolahnem na svoju dlhorocnu kadernicku a urcite pojdem najprv na skusku, aby som vdela, ci sa da taky uces alebo nie. Rozhodne by som neuverila tomu, ze nevesty nosia len rozpstene vlasy a zavoj, lebo aj ten treba nejako stabilne upevnit.
Mozno by som sa spolahla na odporucanie kamosiek alebo bab z blogu a sla najprv na skusku. Taky zazitok je velmi neprijemny. Budem drzat palce,aby si nasla tu spravnu.11. mar 2008no, dnes som uspesne zrealizovala tzv. HR Coffee Break pre nasich klientov a pomalicky spustam novy program Riadenie ludskych zdrojov. Strasne som sa na tom narobila, tak by som velmi chcela, aby to malo ohlas a aby ludia prisli. Je to paradna vec. A potrebujem pisat tu pracu na rigoroznu skusku,ale sa mi nesce.
13. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to hej, ona bude mat pracu s mojimi kruhmi pod ocami aj bez ponocovania