Svadba v júni 2008
manazerka vzdelavania
a nachystala som novy program, teraz ho uz len naplnit. Citim sa dnes uplne hotova, neskutocne ma bolia nohy, cely den som na nich stale a tesim sa, ze po dnesku uz vidno to solarko
joooj, a mam svadobnu novinku predsa len, dnes mi dosla "svadobna kniha hosti", mamka volala, ze je krasna13. mar 2008- Sponzor fóra
Ahojte, junónky
..vonku je hnusne a ja nemám tortu a zákusky
...mala som skvelé odporúčania na jednu pani, bola som tam vziať krabicu zákuskov na koštovku a moja dcéra a nastávajúci ich vyhodili rovno do koša
...ale koštovala som aj ja a naozaj boli hrozné
..tak teraz zháňam niečo náhradné....okrem klasiky by som totižto chcela aj štrúdle a tie malé moravské koláče
....
14. mar 2008- Sponzor fóra
ja viem, len dnes mi neako zas ruplo v bedni... už ma to našťastie prešlo
zajtra idem zas naspäť k drahému streda, štvrtok škola a potom až budúci týždeň vo štvrtok. tak dúfam, že budem môcť ísť do ba a poobzerať sa po topánkach a neakej spodnej bielizni pod svadobné a aj samodržky chcem pozrieť. pôvodne som mala ísť tento výkend, bolo dobré počasie tak sme sa s našimi stretli na záhrade. zasadili sme tulipány.
v máji budeme mať peknú záhradku.
17. mar 2008ja nemam nejaky konkretny termin na odovzdanie, ale chcem to este pred svadbou, tento vikend som nic nerobila, nechcelo sa mi zas sediet za PC, sedim za nim cely den v praci, tak som chcela oddychnut. Mam hotovu asi polovicu, tak uvidime. Okrem toho dotahujem take drobnosti na svadbu ako chystanie obalok na oznamka, vyber pesniciek, a hlavne sa snazim o seba starat - solarko, cvicenie, vitaminky a pletove masky.
18. mar 2008mne sa ešte stále neozvali ohľadom oznámení
keď nebudú hotové budúci týždeň skočím tam alebo napíšem mail. aj ja by som mala zo sebou niečo robiť, som taká stuhnutá, tiež len sedím a sedím. neaké jednoduché cviky pre seba vymyslím. zdravá strava u mňa nehrozí
neako som viac na mäsko než na zeleninu a ovocie.
a na koľko strán má byť tá práca?
18. mar 2008ved masko musi byt sucastou zdravej stravy, len nie vyprazane a v omackach, ale mnam kuracie steaky na bylinkach s ryzou, ja tiez bez maska nemozem
zatial pocitam, ze bude mat ta praca 120 stran, ale kedze aj diplomovku som presvihla o 100 stran, pocitam, ze ani teraz sa nezmestim do rozsahu, mam tam totiz vela obrazkov
nase oznamka sa vraj tlacia, ale dufam, ze do strvtku sa aj dotlacia18. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to riadenie ludskych zdrojov znie dobre. ty si neaka manazerka???