Svadba v júni 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Odpovedať
heh veď uvidme o dva roky keďže som v prváku :-D ja som zvedavá odkiaľ budem zháňať info k tej práci potom. tento rok som robila takú malú 10stranovú prácu a zháňať info fuh, napísala som maily nikto neodpovedal... mimochodom ten album je pekný. je taká knihžka o manželstve a tam sú také rady a múdrosti.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :-) no, musis si vybrat temu, ku ktorej sa ti budu hladat veci lahsie. Ja mam vyhodu, ze cerpam zo zdrojov a knih v anglictine :-) Aka kniha?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) uz som sem davno nezabludila.... u nas nastastie nesnezi, len obcas sa zdvihne poriadny vietor a prsi :-| ericca, nemusis sa bat, ci budes vediet daco napisat... z vlastnej skusenosti vravim, ze cim viac seminarnych prac napises, tym lepsie (aj ked ja som vzdy frflala, naco nam ich je tolko :-) ) a potom uz zbuchat jednu Bc pracu nebude problem.. :-D
Odpovedať
no veď sauvidí, niečo na bc prácu budem musieť vypotiť a veď budeme mať aj konzultantov. no najprv sa musím prepracovať cez 3ročníky ak rátam aj prvý. :-D Mirka jedna nevesta ju mala vyfotenú v albume tú nižku, je to niečo na ten spôsob ako sú aj knižky pre mamu, pre sestru, atď. je to taká zbierka básní a múdrostí, v phanta rei som ich videla. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co s nou? nie som si ista, o com sa bavime, uz mi asi uplne sibe
Odpovedať
vravela si, že do knihy hostí by si chcela, aby ti písali rady do manželstva nie?! tak tá knižka básní, múdrostí a rád je niečo na ten spôsob len veršované. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, uz chapem, prepac ja chcem, aby to boli take tie osobne vecicky, slova volne a vlastne, nie niekoho ineho, aby boli zo srdiecka, dam to na starost starsej druzicke, ktora obeha vsetkych hosti a kamaratov na obrade, len na uvod hodim nieco pekne, ale ja skor nejaky pribeh alebo nieco podobne, mam uz par vybratych, ale musim vybrat len jedno :-)
Odpovedať
ja si zas asi kúpim tú knižočku :-D rady mám od maminy a od krsnej, a podľa mňa ako našu rodinu poznám tie rady budem počúvať počas celej svadby :-D nie je to to isté, ale čo už... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kolegyna ma vraj pre mna nejaku knihu s radami do manzelstva, ale take psychologicke :-) Uz sa tesim na to citanie. ked uz budes mat tu knihu, tak snad das nejake tie mudrosti :-) a ostatne baby? Kde ste??????
Odpovedať
tak to je dobra otazka kde su. mozno to bude ta knizka, ktoru myslim. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mozno, este som ju nevidela, ale to asi bude normalne z realneho zivota, ja by som skor chcelanieco osobne alebo aj vtipne :-) vo stvrtok si ideme po oznamka, jupiii
Odpovedať
super, ja pockam a ak sa neozvu idem im volat. uz ich chcem mat doma a rozdavat ich. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja neviem, kedy sa maju rozdavat, nechcem,aby to bolo prilis skoro
Odpovedať
tak 1-2 mesiace pred svadbou by sa mali rozdávať.
Odpovedať
Profilova fotka
hm, tak to mame este cas
Odpovedať
ahojte ahojte, tak uz aj my sme sa "pochlapili" a uz mame zajednaneho farara a vypisanu ziadost na matrike. taktiez som uz dohodla s navrharkou saty a zaplatila som zalohu, taktiez sme uz dali zalohu v restauracii (funny ze to bolo v jeden den :) - ja saty a moj priatel restauraciu :-) ) kamoska co mi bude robit vinetky a karticky na zasadaci poriadok mi uz pisala ze ma 3 napady...ze ich este zdokonali a preposle mi na vyber, mama tiez hovorila ze zajednali dve cukrarky a brat uz nam dohodol sofera na svadbu. co nas teraz caka - su obrucky, oznamenia, fotograg, DJ - snad sa nam to podari hned po velkej noci ten tyzden dat dokopy... priznam sa ze ked som tu teraz citala ako uz mnohe mate tieto veci zoorganizovane tak ma chytila trosku panika...ale len trosku..mame to v piatok a to je este vela dodavatelov volnych... najvacsi problem mame s hudbou - nie sme rozhodnuti ci DJ alebo ziva kapela...ale ja by som bola skor za DJ, elbo ten zahra vsetko...a nemusi vzdy po 20 minutach ked sa ludia rozblaznia mat pauzu... teraz citam ze oznamenia sa maju rozdavat tak 1-2 mesiace pred svadbou??? sakra...ved my ju mame tak o 3 mesiace...to aby sme si svihli! :-o
Odpovedať
Profilova fotka
tak to uz mate teda celkom vela vybavene, najma tie olezite veci, u nas je to oznamko spor por formu, lebop aj tak to uz kazdy vie :-)
Odpovedať
barbike vy máte svadbu v piatok takže by nemal byť problém ;-) ale tie oznámenia by bolo na čase objednať. :-x Mirka tak to aj u nás je len formalitka, tiež to už všetci vedia a ideme pozývať osobne tak by ani nemuseli byť no ale...
Odpovedať
Profilova fotka
no, keby bolo po mojom, poslem len mailom, ale nech to ma tu vonu oficialnosti tak ich poposielame, zajtra si po ne skocime, a som zvedava na cenu :-)
Odpovedať
mňa vyjdu niečo cez 4tisíc bez obálok.
Odpovedať
ved u nas to tiez uz vsetci vedia...ale je to zvyk a je to potom aj pekna spomienka.. no a co sa tyka formy oznamka...nemam sajn, ze ake by sme chceli...nieco speci...ale to chce asi kazda nevesta :-D
Odpovedať
ja som našla aj dve pekné :-) barbike vy si dávate robiť podľa vlastného návrhu alebo vyberiete podľa vzorkovíka?
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, uz viem aj cenu, cakala som trosku inu, ale nevadi, su originalne :-)
Odpovedať
veľa málo?
Odpovedať
Profilova fotka
dost, si myslim, cakala som, ze ked je to po znamosti, ze nam daju vacsiu zlavu, nemusela som si u nich robit napr. menovky, zvladla by som ich aj sama, ale co uz, aspon vsetko spolu ladi
Odpovedať
Profilova fotka
a tesim sa, ze nam prislo pecatidlo, idem pon na postu, jupi
Odpovedať
budeš pečatiť oznámenia?
Odpovedať
Ahojte :-) Je tu niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
nie oznamenia,ale menu a obalky a vino :-)
Odpovedať
Fiha, to je ake pecatidlo, normalne na vosk? Co je na tom? , ak sa smiem opytat
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?