Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Peťuuuš mne den odkaz nejde otvoriť :-( ten čo si dala na FB to že nevesta či čo
Odpovedať
Profilova fotka
jeej to je zlate Peti :-) ja som chcela knihu aj album v rovnakom motive :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak take tam nemaju :D ked najdem, tak dam vediet mati - kuk moj album, dala som to tam
Odpovedať
Profilova fotka
baby nejde mi IP :-(
Odpovedať
Profilova fotka
beruska, myslis knihu hosti aj album v motive me to you?
Odpovedať
Peťuuš idem kuk ;-)
Odpovedať
Baby mne totálne ale totálne blbne facebook ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme teraz v podnajme, no akurat sa chystame poziadat o hypo a kupit si byt, no neviem ci nam to vyjde., teda ci nam schvalia tolko co by sme potrebovali. naco je vlastne ta kniha hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka nemusi byt v motive me to you, aj ine ak by boli pekne :-) Do knihy hosti pisu hostia gratulacie, odkazy a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, tak to nechcem, aj tak by tam nikto nic nepisal 8-) kedze u nas take nieco nie je zvyk
Odpovedať
Beruš...je aj kniha hostí Me to you? tú chceeeem tý mackovia sú zlatý ;-) :-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mata...IP
Odpovedať
Článok sa načítava...
Katka..thank you :-) idem kuk
Odpovedať
Profilova fotka
keby som zohnala pekne me to you aj album aj knihu tak by som brala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti prosim co stoji ten album me to you? Nechce mi ist ta stranka :-(
Odpovedať
Beruš...mne Katka(kacennnka) písala že 25€ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
za 25 je kniha hosti...album neviem...
Odpovedať
Jaaaj ja som si to pomýlila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
musim kuk zajtra v robote a nieco pohladat :-)
Odpovedať
Idem dievčatkááá ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v prepocte vychadzal cca 20 €
Odpovedať
Ešte sa mi podarilo napchať do disku pár foto oč máme nextík ta dúfam že sa to podarí pridať na FB :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyyy akurat sedim s farbou na hlave u kadernicky, juuuuj drzte palce, idem z blond na hnedoooo :-)
Odpovedať
Vieruuuuuuuuuuuuuuš okamžite výsledok odfooooooooooooooooooooooooooť :-) :-) :-)
Odpovedať
Wera - Myslík, že k tvojej tváričke ti pôjde hocičo, možno len tmavá čierna asi nie. :-p
Odpovedať
Ale inak so všetkou úctou - Wera s jej blond vlasy ak by boli kučeravejšie, to by bol raj. By si mohla ísť hrať do nejakých filmov. Skutočne! Nejaké bohyne, najlepšie nejakú morskú kráľovnú. :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahooojte, tak sa hlasim spat... nestiham zatial vsetko docitat, skusim zajtra v praci :-N A dneska mi prisli satyyyy a su kraaaaasne x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi...blahozelam... mas uz foto aj na sebe? sme zvedave, chceme vidiet.... teda aspon ja:)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj dievcata ja mam dnes take nervy. chcu u nas prepustit 10% ludi. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka nemam este, skusala som ich sice, ale len tak, lebo neviem si to sama poriadne zasnurovat a nema mi to kto... ked budem mat, tak dam vediet. Ale sedia mi super :-) Sinov a nevies koho sa to najviac dotkne? Ja viem ze je to blbe, ja som tak tiez stratila v januari robotu, ale teraz s odstupom casu to bolo to najlepsie, co sa mi mohlo stat. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?