Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Ja tiez nosim snubak iba ak niekam idem 😉

• Bambi, teoreticky aj ja zboznujem podpatky, prakticky ich v podstate nenosim a tak ked si ich dam raz za cas, tak potom chodim ako pancuchata kura.. 😃 😃
    Takze svadobne budu s mini podpetockom, ale popolnocne chcem na vysokom... 😃
    Ja chcem byt nizsia.... Vymenime sa?

• Ja nie som moc vysoka, ale opatky neznasam. Blbo sa v tom chodi, bolia ma z toho nohy a nechcem pred druhymi ludmi vyzerat jak saso. Lebo ked sa ja pozriem na tie baby ktore v tom jasne nevedia chodit, je mi az do smiechu.. 😛

• Sponzor fóra
  • Bero - no tak to ano. Jeden cas som chodila len v botaskach a ked som si po case obula na opätku, tak som dlho nevydrzala. Ale inak, nemam problem, aj niekolko svadieb som absolvovala v takejto "vyske" 😃 a dokonca ma ani nohy neboleli. A to ja zas tancujem vela. Drahy uz preziva, ze ja celu nasu svadbu budem chciet pretancovat..."no samozrejme" 😃
    A par centimetrov keby si mi darovala, tak by sme boli spokojne obe 😉

• kweti - no jasne. Obcas sa aj ja zasmejem z niektorych...ale to je v tych pripadoch, kedy sa baby trosku precenia. Asi viem, aku vysku zvladnem a neobujem sa do niecoho v com to nezvladnem. Fakt to potom vyzera komicky. 😃

• A aka si vysoka?
    Ja chcem ist na tanecny, aby sme sa valcik naucili, ale ten moj o tom nechce ani pocut... Dost ma soky z pripravy v kostole.. Aj tak dufam, ze ho ukecam...
    Aky budete mat vy prvy tanec?

• bero - mam 158cm. 😃 A viac to uz nebude. A najviac sa moj mily bavi, ked idem v botaskach. Kedze ma o 22cm viac. Nas prvy tanec?? No nebudeme vystrajat nic take na com sa bavia ostatni....ale zatancovat si na nieco krasne. a uzit si ten tanec ako "iba nas". Piesen je este v stadiu vyberu 😉
    TAkze vy normane budete tancit "profesionalny valcik?" 😮 waw

• baby, ja mám 160cm, drahý 180 a opätky sú už doma vo výške 12 cm mínus 2 cm platforma, čiže tých 10 😛 na mňa tiež dosť, lebo som tenisková, ale trénujem každý deň doma a vezmem ich aj na výlet po meste 😃

• no tak by sa mi to pacilo... ale zatial ho tancovat nevieme a asi z toho nic nebude, lebo drahy zatial statocne odolava mojom prosbam... 😛 😉
    Mne sa nepacia tie "ine" funny tance.. uz som videla par fakt hroznych (podla mna, nechcem sa nikoho dotknut), my to urcite robit nebudeme, bud bude valcik alebo sladak...

• Baby ja mam 170cm a priatel rovnako. 😃 ale inak opatky brrrr, myslim ze ani zo zdravot. dovodov by som moc nemohla. Teda mat nohy v takych topanockach. Musim sa na to spytat este lekara. 🙂

• Ja som jedine teniskova. 😵

• Inak baby nasi chlapy maju rovnaku vysku!! Pre mna 158 - 160 je idealna vyska pre zenu... ja mam 166 😦

• simcab - a ake mas topanocky? Nemas foto? Asi nieco podla mojich predstav 😃
    bero - mna tie funny tance najskor zaujali, ale ked som ich videla viac a viac, tak tiez som rozhodnuta, ze take nieco by som na svadbe ani nechcela. A drahy by tiez nesuhlasil. Proste prezit si tanec len medzi nami dvoma 😃 tak zalubene... 😉
    kwetinka - nemusis sa pytat lekara, je jasne ze opätky nie su vhodne zo zdraotnych dovodov...clovek si musi vediet zvolit vysku opätku a samozrejme nechodit v nich aj doma a v praci a podobne 😉

• bero - takze aj ty si taky drobec, aj simca..myslim, ze nas je tu viac 😃

• bambi o tom tanci si to pekne napisala...

• Sponzor fóra
  • bambulka jedine dať si ich niekde urobiť. Niekde mám kontakt na firmu, ktorá šije svadobné. Ak chceš, pošlem IP. 😉

Inak ja zháňam tenisky, ale zatiaľ neúspešne 😞

• meddy - posli IP 😉 A ake tenisky ty zhnasa?

• bambulka poslané 😉
    Také, ako mám v albume 😞

• meddy tie tenisky chces k svadobnym? Ja si kupim biele tramky na fotenie.. Nohy aj tak nevidno, tak sa tam niekde neprizabijem pred obradom... 😃 😃 😃

• Bambula hej hej ale ja mam niečo s cievami, tak vies...celkovo ja a nohy to je samotna kapitola. 😃 😃

Meddy das i mne?

• beronche áno, chcem ich celý čas 😃 som sľúbila priateľovi, že si pred oltárom šaty nadvihnem, aby ich videl 😉
    tramky? máš nejaké foto?

• kvetinka adresu na tie topánky?

• tak pre mňa je utrpenie podpätky ale šialene sa mi to páči 🙂 ja mám takú nekonfekčnú nohu a tak ma skoro všetko tlačí 😠
    a čo sa týka výška mám trošku viac ako je podľa beronsche ideálne 😃 😃 až 168 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
     a zlatíčko tak 182 🙂

• a ja mám 164 a drahý 177 cm 🙂

• meddy, take obycajne cinanky...
    http://www.surfdome.com/converse_shoes_-_converse_all_star_ox_shoes_-_optical_white-34797
    ale ja si nepotrpim na znackove, takze nie "all stars"... 😉

• beronsche ďakujem 🙂 ale neviem engliš 😃 ja chcem také alebo aspoň podobné, ako mám v albume 😞

• bambi ty si ako ja.. Ja mam 157 a drahy 186... Takze hoci opatky nenosim, na svadbe chcem... A presne taky styl ako bambi dala do albumu... Su krasne tie topanocky.. Ale tiez budem musiet trenovat, lebo som neni zvyknuta..

Meddy, posles aj mne link na tie topanky prosim?

• bybi poslané 😉

• Inak meddy kukla som album..Mas super vlasy, cela si taka zlata tam. 😉 Hej a tie tenisky co tam mas su super. 😵

• Ono sa to ale hodi k takym satam?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov