Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ahojte dievcence boli sme prec celyy vikend vcera sme behali po nitre
dakujem vam ze ste ma upozornili ze ta brzda pouzila moju fotku-oznamko v labume uz top riesim napisala som jej a tymto mazem svoj cely album tu na ms kto ma ma na facebooku vidi vsetko ostatne ... vierka vsetko najlepsie a najkrajsie
5. okt 2010juuuuuuuuuuuj moooooooooc vám všetkým ďakujem za priania, ste moje pokladíky
ďakujeeeeem !
kweetinka, nakoniec to vymazala, poprosila som ju a vysvetlila som jej to, tak to nakoniec stiahla a ospravedlnila sa, že tak najprv vybehlaja som taký dôverčivý a nekonfliktný typ človeka, ja by som čakala aj týždeň ešte, či to stiahne.. Totiž, ja už som jej to písala niekedy minulý week, že ju o to prosím, tak som sa dočkala
5. okt 2010- Sponzor fóra
kweetinka - hej hej, potom pochopila, že sa jedná o moju fotku a bezproblémov ju stiahla
simcab - neviem či si pamätáš, mala som v albume moju foto s vlasmi polorozpustenými na ukážku, či by som k takému účesu mohla mať závoj (ale nemohla) a ona ju mala potom v svojom albume, že ten účes si vybrala ako svadobný, tak som ju slušne poprosila, či by tú foto mohla z albumu vymazať...5. okt 2010to sme na tom rovnako, mne sa dnes vôôôôôôbec nič nechce, najradšej by som si vzala pol dňa voľna a šla tiež leňošiť do postele.. Ale drahého mám aj tak v práci, tak to tu nejako vydržím...
ozaj baby, vy budete mať všetky tie poháre svadobné? mne osobne sa to zdá zbytočné, čo s nimi potom budem robiť, tak som vymyslela, že si dáme na naše kryštálové len nejakú stužku a bude, ale môj drahý sa bojí, že sa nám roztrieskajú a potom už nebudeme mať celú sadutak rozmýšľam ako ho prehovoriť, že tie poháre vôbec nepotrebujeme
5. okt 2010ahoj sun22 - vitaj medzi nami
takú spomienku mám aj zo stužkovej a jediné na čo je dobrá je na lapanie prachu
hoci som v jednom salóne videla pekné poháriky, ale aj tak z toho už nikdy viac piť nebudeme a príde mi zbytočné dať toľko peniažkov za poháre na jeden večer
radšej investujem tie peniažky ušetrené do kvalitnejších obrúčok
ale zase je to len môj osobný názor, niekomu sa môže zdať zbytočné ja neviem niečo čo budeme mať my5. okt 2010hm...my totu tiez nemame lacne ale nasla som stranku na svadobne pohare a drahsie ako 13 eur za 2ks tam nenajdes len s tym rozdielom ze uz urobene su a neda sa tam gravirovat ,ale v sklarstve to robia my sme si z internetu objednali a su naaaadherne a dakujem za privitanie musela som sa zas zaregistrovat lebo ma to nepustilo dnu neukazovala sa mi ikona IP ta taaak
5. okt 2010babyy prosím o pomoc - myslíte že sa mi takáto spona bude hodiť k mojim šatičkám? - http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4203272&vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D566729
chcela by som ju nad drdol k závoju a potom po polnoci ju vymeniť za živú orchidejkualebo aj cez deň na fotení
5. okt 2010...no, my s priateľom máme ešte z internátnych čias dva stopkáčiky za 40 Sk, ktoré sme si kúpili vo výpredaji, aby sme aspoň kultúrne popíjali vínko
. No a práve tieto poháre ozdobím stužkou a budeme ich mať na svadbe. Máme z nich len dva kusy, a aj tak by som ich nevyhodila tak čo? poslúžia na svadobný účel a potom na prípitky na výročia. Budú, kým sa nerozbijú a hotovo
) Aj tak je to už teraz spomienková relikvia z intrákov, tak sa pridruží ďalšia spomienka k tým predchadzájúcim
5. okt 2010
aj ja sa pripájam ku gratuláciám, veľa veľa zdravíčka prajem