Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
a nedávno sa mi taktiež snívalo, že som mala bábo.. teda ja som mala takých snov už veľa, no predtým som nikdy nič nemala pre dieťatko nachystané.. len nejaké dupačky a autosedačku.. tak sme už asi 3-krát išli do tesca pokúpiť všetko potrebné
ale sen čo som mala asi vo štvrtok bol iný.. všetko som mala pochystané, tak ako má byť
žeby to bolo znamenie, že už je čas??? hmmm
a tiež som mala dievčatko v krásnych dupačkách s minnie12. okt 2010- Sponzor fóra
ďakujem za pochvalu
ja som sa v nich cítila ako princezná a som strašne šťastná, že mi sadli, lebo boli moje vysnívané
ja si ich budem dávať šiť, lebo požičovné za ne je takmer 600€ a to je takmer polovica nášho rozpočtu
v salóne mi ich vedia ušiť za cca tretinu tejto ceny, tak mi je jedno, že nebudú originály.. hádam sa budú apsoň z polovice podobať..
o závojoch neviem nič, lebo pravdepodobne ho nebudem mať.. ale síce možno na fotenie by sa nejaký šikol.. hmm
ty si ako na tom so šiatkami?? kedy sa chystáš skúšať??12. okt 2010Tak to je dolezite, citit sa v satach uzasne
Fuuuha, ale tak to je riadna cena. A sit ti ich budu v tom istom salone, kde si ich skusala? A ako budes mat vlasky?
Ja chcem zavoj tiez hlavne do kostola, na fotenie a prvy taneckedze by som rada ten spanielsky. Sice uvidime este, ake satky budu. Uz by som sa asi aj mala vybrat, co,
Mozno buduci tyzden.
12. okt 2010- Sponzor fóra
cafte baby, riesite sny? mne sa o svadbe ani o tehu nesniva, ale najnovsie sa mi sniva ze odhrabavam sneh okolo auta.
vcera som nasla v papiernictve cyklamenovy papier, niektora tu tiez hladala, tusim bambu, ci?
aj bielo cierne servitky mavaju, vcera nemali ale do konca tyzdna mi pridu, tak si pojdem pre ne, sice uz jedny mam, ale tieto sa mi zdaju lepsie.12. okt 2010bambulka, tak som už tu napapaná
šiatky som skúšala v nicole, ale šiť si ich dám v salóne lili v hurbanove..
vlasy by som chcela mať vyčesané.. na boku takú veľkú guľu a vlasy zapletené také obtočené..no ťažko sa to vysvetľuje, to treba vidieť.. jedna baba asi pred tromi rokmi taký mala a bola zlatá, lebo mi poslala fotky aj hotového účesu z viacerých strán, aj jeho výrobu
no len dúfam, že zoženiem kaderníčku, čo mi taký bude vedieť spraviť a že sa mi bude vôbec hodiť..
12. okt 2010
Ahojte
Aj mne sa uz snivalo, ze rodim. Ze som bola tehotna, take sny som mala viackrat, ale ze rodim, to iba raz. A bolo to dievcatko. Mali sme pripravene meno, ale ked som porodila, dala som jej uuuuplne ine meno
Tie sny nas asi na to pripravuju.
Ze tie pripravy nam daju zabrat.
hainy - ale bola si vyplasena iba v sne, nie?