Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
mno :-. keby mne priateľ zakázal sem chodiť a až tak že by som účet zrušila, tak by som asi fakt premýšlala či má taký vzťah zmysel. keď zakáže takúto banalitu (sorry, nie som malé decko aby mi niekto niečo zakazoval) tak potom by som nechcela vidieť čo mi bude zakazovať počas manželstva. no ale tam kde je už spoločné bývanie a nebodaj aj zaťažené hypotékou tak to už je zložitejšie.
my spolui nebývame a tu je asi najväčší problém. ja by som aj chcela, jeho to moc až tak neťahá, inak by pre to niečo aj robil. Ani nejako na to nezvrtáva reč a tak a naposledy ma odrovnal vetou, vieš načo svadba keď nemáme kde bývať. Chceli (chcela ) nadstavovať nad naším domom, ja nemám súrodenca iba rodičov, on má. Tiež je potrebná hypotéka, lebo ja nemám peniaze, jeho rodičia síce majú, ale nedajú, takže ja sa dosť obávam sa zaťažiť hypotékou keď iba ja som zamestnaná (zatiaľ), on je ešte študent a pre banku nie je nikto. Proste je to u nás tiež zložité. On o svadbe a nejakých prípravách nerozpráva, keď niečo prednesiem tak povie že ok a tým to haslo. A vzhľadom na to že som prepočítala všetky financie tak mi z toho vyšlo že svadba možno ani na budúci rok ani nebude. Ja by som na svadbe ani moc nelipla, ale veľmi túžim po vlastnej domácnosti a k tomu mi akosi patrí aj manželstvo, deti... . Tak neviem, zatial sme na mrtvom bode a ak sa to do leta nejako nerozhýbe, tak svadbu zruším. Stále ide výplata na niečo iné, len nie na svadbu alebo bývanie a prognoza na najbližšie obdobie bohužial nie je ružová. A čo mi na ňom neskutočne vadí a dožiera ma s tým, tak to je jeho správanie ala decko v škôlke. ]-( nenávidím to a vtedy tak túžim po poriadnom chlapovi :-D sme spolu už cca 10 rokov, ponorka ako taka ani nie, ale začínam viac vnímať to aké to bude počas manželstva nakolko chlap sa zmeniť nedokáže. a nakolko má povahu úplne po otcovi tak si to možno ešte niekolkokrát premyslím čo som v živote ochotná tolerovať a čo už ozaj nie. :-o S alkoholom u neho problém nieje, keď pijeme tak obaja :-D a nakolko nie sme moc zvyknutý tak ani moc nepijeme, nechýba nám to.
ty si specialny pripad. akoze potlacovat a zakazat partnerke radost zo svadby a ucast na fore??? kde sme preboha. a ze sem pisala svoje problemy? a co??? aj ostane sem pisu. ja sem pisem, lebo su to veci ktore nemam s kym v reale rozoberat, mam cas akurat tak na to sadnut si za pc a trochu si popisat s babami, ktore riesia podobne veci ako ja. nemam kamaratky ktore by sa chystali s polovickami do spolocneho byvania a do svadby, su slobodne, studujuce.... takze mi to nepripada divne sem pisat o svojich veciach. samozrejme odtial potial. a u misky som si nevsimla ze by nieco prehanala, snad mala len naroky na dokonale doladovanie veci, mozno predcasne, ale na pripravu svojho krasneho svadobneho dna nie je nikdy skoro! ked je to raz niekoho sen. to len tebe asi specialne vadila.... 8-( budem jej drzat palce aby sa sem coskoro vratila a s priatelom si hadku urovnala.
uz sa tesim kedy aj mojasvadba bude v novom sate tak ako je modra strecha a konik, je tam moznost sukromnej skupiny, takze taketo osoby nas uz nebudu trapit :-D :-p
yani a angelio vytvorte si skupinu v ktorej sa budete bavit o svojich krasnych pripravach. nech sa paci. a ked tak chcete, mozte sa presunut aj na pokec a mozno aj k tomu psychologovi, zrejme ma angelio dobre skusenosti, ked odporuca...
každý kto niečo zverejní na nete musí rátať s tým že to vlastne pustil "do sveta" . preto je tu možnosť prezývky a neuverejnenia foto. keď si tu niekto hoc napíše aj kedy má plodné dni tak je to jeho vec, lebo si je snáď vedomý čo napísal. Ak tu niekoho obťažujú nekonečné diskusie "o ničom" tak má možnosť vytvoriť si vlastnú tému a tam si diskutovať o čom chce on, nie? fórum je slobodné, ak neporušuje pravidlá tak potom nie je o čom, nemyslíte?
Ano je to jej vec + vec jeho partnera... Nik tu nezakazuje nic pisat, ani plodne dni... Len nie je to len jej vec , ale vec oboch a ak dotycnemu toto vadilo tak ja ho chapem... Keby vas muz na fore mojepivo rozoberal vas, vasu rodinu, sukromie nevadilo by vam to? Ze to cita dalsich 15000 chlapov?
holky nehadajte sa, pretoze tuto temu zachvilu stopnu adminky, ako to urobili s temou ohladom islamskych manzelstiev.. 8-( vobec to nema zmysel co tu rozoberate.. holkam, ktore chcu rozoberat svoje zivoty, tak nech to robia a holkam ktore to citat nechcu, nech necitaju.. je DEMOKRACIA tak sa podla toho aj spravajte.. nechapem holku, co tu zacala vyryvat.. uvedom sa, nikto sa tu podla teba riadit nebude.. ked sa ti nepaci, slovicko "odhlasit sa" najdes hore.. cau
angelio ked moj chlap ma potrebu rozoberat nas a nasu buducu rodinu s niekym, tak nech rozobera.. ci uz na fore, alebo s kamaratmi vonku. je to normalna komunikacia o roznych strankach zivota,o ktorych sa normalni ludia potrebuju bavit.a ked to ma zaujem citat 15000 chlapov, tak nech citaju. mne to je jedno. kebyze nie, tak nepisem ani sem.a uz vobec si sem nedam ziadnu fotku. a ak ta obtazuje to, ze sa tu nebavime vkuse len o svadbe a o tom istom (saty,topanky,vyzdoba) ale aj o veciach co nas trapia a s cim mozno potrebujeme poradit,tak sa na nas vykasli. ale zrejme ti to robi problem. by som bola zvedava na tvoje prispevky ohladom svadby 2011. ale zrejme take sa ta netykaju, kedze tu mas registraciu iba na osocovanie ostatnych a v pase si si napisala datum svadby 2011 len preto, aby si sem mala akoze pravo zasiahnut. nuz asi ta to robi stastnou...
liana a rora nemate chybu :-) ja sa radsej k dotycnej osobe nevyjadrujem,lebo by to adminka hned zrusila, anegelio poviem ti len jedno, ze vztahy sa rozoberaju vsade, tak ako ja s koleginami v praci, tak aj moj priatel s kamosmi, ta tom nie je nic zle. A to forum je aj na to aby sme si radili pomahali s vecami, ktore sa vobec nemusia tykat svadby. Viac sa k tomu nevyjadrujem, radsej sa venujme inej teme :-) :-D
treba sa trochu ukľudniť a pokračovať v príjemnej téme.. ;-)
to, že sa miška rozhodla "vymazať" svoj nick je len jej vec, a vôbec to neznamená, že jej to priateľ zakázal!!! a my už vôbec nemáme právo to tu rozoberať, keďže ona nemá právo na to reagovať!!!
v tejto téme debatia baby, ktoré sa tešia na svadbu v roku 2011, no majú pravdaže aj svoje problémy, ostatné nech si založia svoju tému..
no a tie vlasy nešťastné.. ja isto nejaký zaujímavý výčes keďže mám dlhé vlasy, bola by škoda to nevyužiť :-) aspoň raz v živote mať nejaké umenie na hlave :-)
no tak ja neviem či mi výčes pristane, to ja si len tak predstavujem.. ale zase rozpustené mi vadia.. som stráááááášne zvedavá ako to nakoniec dopadne.
Tak ja baby neviem ako sa dam ucesat, ja mam dlhsie postupne zostrihane vlasy s ofinkou, do svadby sa samozrejme strihat uz nebudem, takze mi este dost narastu, ale neviem co potom s nimi, ci budu vycesane, ci rozpustene, hmmmm :-|