Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab asi budem musieť dať reč s drahým, nech je spoň on ten múdri, ale bude to naozaj strašne ťažká úloha. :-|
Odpovedať
@z.junasova no to teda bude tazke..ked aj by si ho presvedcila a on sa snazil zase sa rodicia nebudu..to je zacarovany kruh...To byva ze ked sa manzelia hadaju zasahuje to najviac ich deti....vsak ked sa tolko hadaju a nevedia vydrzat spolu mali sa rozviest...niekedy je to lepsie pre oboch a aj pre deti aj ked rozvod nie je spravny....niektorich pripadov je to vykupenie
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no veď včera by aj mama povedala, že keby sme mali byt, ten by sa predal a kúpili dva menšie, lenže my máme veľký dom, takže to by sa riešilo horšie. Takže teraz sa v tom veľkom dome len obchádzajú.
Odpovedať
@z.junasova ja som si tiež myslela, že by práve on mal najviac stáť na tvojej strane a snažiť sa aspoň v tomto predsvadobnom období to nejako prekúsnuť.. viem, že je to ťažké, ja som tiež taká, že neviem odpustiť.. ale zas v niektorých prípadoch sa človek musí premôcť..
Odpovedať
@z.junasova no aj velky dom sa da predat...nasi tak predali babkin... suhlasim so simi...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 budem to musieť skúsiť, inak ďakujem baby, že som sa mohla takto vyrozprávať aj s niekým iným nezainteresovaným.
Odpovedať
@z.junasova vsak nemas za co....cloveku je hned lepsie ked sa vyrozprava...dufam ze ti to vide ;-) vela stastia....potom daj vediet
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova budem drzat palce aby sa to vyriesilo :-)
Odpovedať
@z.junasova aj na toto sme tu, zuzka ;-) x-)
Odpovedať
@dracica6663 drači, nakoniec som sa odhodlala a všetko som dnes vybavila čo som chcela :-) aj do kvetinárstva som napísala.. tak mi odpísali, že stačí aj týždeň pred svadbou =-) ale že ak chcem, tak kedykoľvek.. oni si to poznačia, ja im prinesiem predlohu a tesne pred svadbou prídem upresniť :-) juuuj, či som rada
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jeeeej supeeer Peťka, tak to si našla za supeeer cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky, ja som dneska aj nakukla, ale mala som strasne vela roboty, aj som bola v praci o hodku skor a aj pototm som este nadcasovala, zajtra idem zase skor, mame toho vela. @z.junasova ZUzi dufam ze sa vam to nejako vyriesi k tvojej skopojnosti, musi to byt na nervy takto. Zvlast ked ty si ta "v strede" :-| @simcab sikulka si Simi, ze si dneska vsetko vybavila :) Ja akurat hladam na nete pre Zarku nejake biele saty, nasla som uplne nadherne, ani nie su drahe, ale su z Ameriky a postovne je skoro tolko co saty... a to sa mi uz neoplati :-( pozrite foto :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@z.junasova Zuzi, držím palce nech sa všetko vyrieši... a všetko dobre dopadne, teda hlavne k tvojej a snúbencovej spokojnosti...
Odpovedať
Profilova fotka
baby, tak ja som konecne po 2 tyzdnoch zohnala svadobne topanky :) sice nie lodicky s otvorenou spicou ako som chcela, ale sandaliky, ale krasne :)
Odpovedať
my sme vcera vybavili cukrarku :-) jednu co sme chceli tak mala uz na ten den vela objednavok tak sme hned utekali k druhej :-) a uz si poznacila datum super...a aj tortu nam upecie... asi si pojdeme kupit este postavicky....a potom ich budeme mat v obyvacke vystavene na pamiatku
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @lucia3006 Ďakujem vám baby :-) O dva týždne ideme na svadbu mojej sesternice, tak som zvedavá ako to aj tam bude vyzerať.
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 supeeeeer :) ak bude teplo, sandáliky Ti padnú vhod :)
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova tak sa dobre zabavte, odkukaj všetko čo a ako :) a neboj, určite sa to nejako vyrieši, moja mamina tiež robila problémy ale potom deň pred svadbou, na svadbe a po svadbe už bolo všetko oki a ona bola ako med... :)
Odpovedať
@z.junasova budem myslieť na teba, zuzi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som tu, ak by tu bol aj niekto iný :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab aj ja som tu :-)
Odpovedať
@angieska už som ti písala na streche, aká som ja šikovná :-( kurnik, toľko by som si toho dnes stihla ponavrhovať.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab pošli mi počítač, ja ti to nastavím :-D
Odpovedať
@angieska no tak nechcem veriť, ale podarilo sa mi spustiť ikea planner =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab blahoželááááám :-) no vidíš, že nie si nijaký antitalent ;-)
Odpovedať
@angieska však ani nie som.. takéto základné veci si doma sama v pohode porobím.. ale táto vista.. vrrrrrrrrrrr
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab proste nevydarená verzia windowsu, pokiaľ viem, každý to okamžite menil
Odpovedať
@angieska našťastie aj mne zamrzla už asi 5-krát, keď chcela niečo robiť šéfová, tak ju išlo rozdrapiť :-D a sľúbila mi, že to dajú prerobiť..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab nooo, tak aspoň máš vyhliadky na niečo lepšie :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?