Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@angieska aj ja by som sa mala dokopat a nieco so sebou robit... v poslednej dobe na seba nejako kaslem a potom si budem nadavat ze som mala cas a nic som nerobila... ale ako sa donutit???
5. máj 2011- Sponzor fóra
@bybi no ja mám momentálne z pohybu aj radosť celkom, lebo dosť dlho som nemohla nič robiť poriadne... ale sama by som nešla, náhodou som stretla sesternicu s dcérou, tak som sa hneď pridružila
5. máj 2011@angieska no to ano... ja pridem domov unavena z prace, potom varit, este Zarku popri tom mam... a vecer padnem do postele taka unavena, ze ma ani nenapadne sa hybat.. A pritom drahy je teraz v posilovni, mohla som aj ja cvicit zatial
5. máj 2011@bybi no, myslím, že pri Zarke máš pohybu dosť aj bez nejakého cvičenia
5. máj 2011Dobre ranko
@angieska to ano, ale keby som este pridala, tak som za chvilku jak modelkamozno
6. máj 2011dobré ránko
@bybi noooo, taká modelka nie je zlá, možno sa ti to podarí6. máj 2011@angieska no to pochybujem
ale potesilo by... Idem sa uz chystat do prace, dneska drahy zobral Zarku, tak mam veget... a ked nebudem mat vela roboty, tak sa ozvem aj z prace
6. máj 2011@bybi oki príjemný deň
ja sa budem ozývať menej, idem k lekárke a poobede už cestujem do BA
takže predbežne prajem pekný víkend, keď sa tu už nedostanem
6. máj 2011@petkaa28 ahooooj Peťka, krásne menovky
originálne... ja som tuuuuuuuuuu.... po dnešnom doobednom tréningu budem už len ležať a sedieť dneska...
noooo tak si dneska spievaj už len 22 dní prosím nezabudni, čas sa kráti... chichi... a Weruška sa nám zajtra vydáva... jupíííí
6. máj 2011@angieska krásny víkend aj tebe
6. máj 2011@dracica6663 ahoj moja, tak ako dopadla skúška? už máš výsledky?
6. máj 2011- Sponzor fóra
@lucia3006 vtedy som mala sve skusky a jedna super a druha- neviem vysledok ale viem ze som presla...
este ma cakaju 2 a uz mam prazdniny6. máj 2011@petkaa28 pekne menovky! Z coho je to srdiecko?
Veru, uz len 22 dni... Nechce sa mi verit...
Inak vcera sa mi podaril celkom pekny ulovok.. kupila som si krasne biele krajkove balerinky. Tak budem mat na fotenie, aby ma nohy neboleli, ked tam budeme hodinu pobehovat...
A konecne sa mi podarilo zohnat bielu korzetovu podprsenku pod saty.. ale bol to boj...Aj vy s tym mate taky problem? Tie bezramienkove podprsenky tak blbo sedia az strach...
6. máj 2011@angieska určite áno moja, pohybom sa chudne najlepšie, a nemusíš sa pritom nejako obmedzovať v strave... a budeš aj štastnejšia a energickejšia... lebo pri športe sa uvoľnujú endorfíny - hormóny štastia...
6. máj 2011@dracica6663 no supeeer, tak potom sa môžeš naplno venovať už len prípravam svadby a nechať mozog trošku oddychovať
6. máj 2011baby, pamätáte si ešte na "našu" roru?? minulý rok sme si s ňou písali, a nedávno som ju objavila tu:
http://www.modrykonik.sk/fotoblog/rora/album/moja-mala-laska/
6. máj 2011@lucia3006 dik, budem ho potom zase potrebovat to je pravda
ja tiez by som mohla uz cvicit...od utorka mam zaseknuty nerv v chrbte a nemozem sa poriadne hybat...az do krku mi to ideale davam si tam gel a teplo sa obliekam....asi mi tam nafukal...stale vsade su prievany hroza
a vcera sme chceli ist niekam na vylet a teraz...hm asi budem doma...dufam ze mi to do pondelka prejde6. máj 2011@simcab aaaaaaaaaa
mne to nejde v praci otvorit....a co tam je???
6. máj 2011@dracica6663 no, to mas uplne super, ze mas zachvilku po skuskach. Mne este len zacinaju o 2 tyzdne a prazdniny budem mat az od 1.7
6. máj 2011@dracica6663 tam je rora s bruškom
6. máj 2011@kacennnka a dúfam, že na 30. už máš dovolenku!
6. máj 2011@kacennnka no tak vela stastia....a tie statnice zvladnes
6. máj 2011@simcab je tam jej fotka naozaj??? musim si to doma pozriet
6. máj 2011@lucia3006 no weruska ma dnes asi perny den chudatko nase
))))
ja som dnes samkovi kupila kocik, tak sa velmi tesim) - len taky obycajny, ked ho mame cez vikend u nas, tak nech si nemusim brat od nich velky kocik...
http://www.bertoni-sk.sk/index.php?art=319 - ten flower green - fialovo zeleny))))
6. máj 2011@simcab moja, neviem... tie dva prelomove tyzdne maju dovolenku sefovci, ohlasenu uz skoro rok...takze budem musiet robit. Cez vikend sice budem mat volno... ale ked skocim v praci v piatok vecerm to mi uz nejde ziadny spoj domov, pridem v dootu poobede a v nedelu naobed budem musiet ist spat... takze to nevidim nadejne...rada by som ta videla ako nevesticku... ale ta cesta je strasne dlha, ubijajuca a aj draha
6. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Ahojte babulky, nemala som dnes vobec cas, strasne mame vela toho v praci. Ale uz zajtra by sa to malo ukludnit
A konecne je zajtra piatok a potom v sobotu ideme ku kamaratovi a nasa Weruska sa vydava