Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahojte babule, konecne som sem aspon na chvilku skocila... v praci sa nezastavim a doma som rada ze som rada :)
@wera.g fotecky su krasne, ja som len rychlo na mobile pozrela, ale doma pozriem v plnej krase... Vcera som zase to vase videjko pozerala, neviem sa ho vybadivat... Pozerala som aj ine od vasho kameramana, ale vase je najkrajsie, take uprimne x-) tym nechcem povedat ze ostatne nie su, ale vase mi pride niecim strasne specialne, ma taku iskru x-)
@bybi podla mna to si myslis ze ich video je najkrajsie......pretoze JEEE :-D lebo tam vyzeraju ako keby sa teraz do seba zalubili....taky stastny a taka radost z nich vyzaruje....vsak? ;-)
@wera.g Wery, krásne fotky máte ... nádhera... :) už ich pozerám asi 12krát... :) krásnučká si bola, aj ženích teda teraz už tvoj manžel bol veľký fešák... :)
@bybi ahoooj moja :-) joooj moc moc ďakujeme za toľké pochvaly, som veľmi rada, že sa ti naše videjko páči x-) x-) x-) my sme z neho tiež unesení a stále ho pozeráme dokola a dokola :-) V piatok si ideme pre dvd, tak už sa nevieme dočkať, nebudeme už ani iné nič pozerať, len naše svadobné dvd :-D
@dracica6663 - ty si zlatíčko, juuuj ďakujeme mooooc x-) x-) x-)
na svadobnú cestu nejdeme nikam :-D keďže už som bruškatá do zahraničia nechceme ísť, tak asi začiatkom leta len niekde tu na SR pôjdeme, možno štúrovo, uvidíme ešte :-) a čo vy, chystáte sa niekam? :-)
@bybi áno, včera mi prišla.. a zvládla si to?? je som sa snažila trochu, no tá noha ma bolela, ani brušáky sa mi nedalo robiť :-( dnes pôjdem von s havom, ak bude vládať a potom skúsim to video čo si mi poslala..
@wera.g hm no mozno v septembri ale neviem to by sme museli rychlo vybavit doklady, lebo mne sa zacina skola....tak netusim...a ci aj budu na to peniaze....lebo si aj studium musim v septembri zaplatit...tak to budeme asi vediet az po svadbe....ja som chcela ist na buduci rok v lete ....a nieco drahy spominal ze by sme mohli ist tento rok....tak to este je vo hviezdach ako to dopadne ;-)
@wera.g není zač, tie fotky sa chvália samé :) fakt pocta fotografovi a aj tebe a manželíkovi, skvelo ste pózovali... žiarili štastím... bez vás by predsa tie fotky nikdy neboli také krásne :)
@lucia3006 jooooooj až sa červenám, ďakujem za krásne slová Lucinka :-) a najlepšie na tom všetkom bolo to, že sme sa nemuseli na nič hrať, nejako kŕčovito pózovať - bolo to také prirodzené, Pali (náš fotograf) nás do ničoho nenútil, fakt to bolo také veľmi uvoľnené a úžasné fotenie :-) chystáme s ním aj bruškaté fotky, tak sa moooooc tešíme :-D
@simcab ahoooj Simi, ako sa máš moja? :) dneska večer padám rýchlo domov, musím poupratovať, zafarbiť si vlasy... zajtra ráno beh, švihadlo... a nejaké vybavovačky, ale zajtra máááám voľnooooo... :)
@lucia3006 ahoj luci.. no dnes je to už lepšie.. kúpila som si veci na výzdobu auta tak sa budem dnes zabávať, ak postíham.. ešte som si teraz doobjednala také srdiečka na tú výzdobu, tak som zvedavá aké budú.. a prichádzam na to, že by sa mi zišlo hnedé auto :-D :-D :-D ale nie naozaj.. teda hodilo by sa, ale nemusí byť.. :-D
tiež chcem dnes poupratovať.. hlavne mi treba balkóny pozmývať, lebo všade je neskutočné množstvo peľu.. tak sa "teším" 8-( aešte pôjdem s havom von, ak bude vládať :-) jeeeeeeeeeeee, však ja už tiež letím z práce.. večer môžme popísať, ak budeme mať čas.. pa zatiaľ mojka x-)
@simcab jasné, ja budem na fb ale asi až po tej 21ej... musím postíhať poupratovať a aj tie vlásky zafarbiť, lebo zajtra na to nebudem mať času... tak krásny podvečer prajem, ja budem trčať v robotke ešte do 19ej, potom padám domov na bus... :) pohladkaj za mňa havina a nech sa Ti dobre zabáva pri dnešnej výrobe výzdoby na autíčko :)
tak ja som si dnes bola pozrieť novú kozmetičku, keďže moja pôvodná má necelé dva týždne pred mojou svadbou termín pôrodu :-) smiala som sa, že sa prídem dať nalíčiť do pôrodnice :-N
uvidím, aká bude táto pani, čo som sa objednala, vraj je dobrá, ale nevidela som jej prácu, tak som sa objednala na líčenie na bratrancovu svadbu, tam mi nebude až tak ľúto, ke´d to nedopadne úžasne.....ale dúfam, že budem spokojná a nebudem musieť ešte koncom júna zháňať niekoho ďalšieho :-S