Svadba v septembri 2005
myslíš, že ja hej? už minulý rok chcel Ivo, aby sme ostali sami, ale našťastie rodičia zasiahli, že aby sme si pekne počkali, keď už budeme svoji, no vravím, že to bude zvláštne, ale zas napr. ja by som moc nechcela ísť k nim a on asi moc nie k našim na vianoce, tak budeme doma a potom večer pôjdeme k našim a na druhý deň ku druhým rodičom
18. okt 2005- Sponzor fóra
zoberte aj nas
. ja veru netusim,co budeme robit, chcela by som ist niekam na chatu, minuly rok sme boli u kamosky v prahe a veru uz nikdy viac nechcem oslavovat silvestra v meste.este by som isla na nejaky ples alebo tak,musim spacifikovat nejaku partiu. teraz ma napadlo,ze by sme mohli ist k brachovi do olomouca, oni tam maju tiez taku vacsiu partiu,tak sa musime dohodnut.
18. okt 2005- Sponzor fóra
Vianoce sami a Silvester pravdepodbne v Londyne. Kamarati nas tam volaju, tak asi pojdeme, no este to zvazime. Bozie narodenie - 25 - teho, este neviem kde budeme - to bude dilema. To budu chciet obe rodiny, aby sme boli u nich. ja by som preferovala nasich samozrejme
. No je to vec dohody. Raz som sa uz vydala, tak sa musim vediet prisposobovat.
18. okt 2005Áno, som v práci.
Ja som mala ráno pocit, že snežilo, a prvýkrát som si uvedomila, že Vianoce sú už ozaj blízko, keď som našla včera v schránke letáky a v nich sú už vianočné ponuky. ja som ale asi čudná, nemám rada vianoce, neviem prečo, je mi vtedy straaaaaaaaaaaaašne smutno a chce sa mi furt plakať
, ale Silvester mám rada. chodievame už šest rokov - už s manželom - vždy niekam na chatu a tak zabávat sa. je to super!
18. okt 2005
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
my na vianoce nebudeme sami... a asi by som ani nechcela..... neviem si to totizto predstavit